11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Tempus7 napísal:Jasne, podielali sa na tom americkí agenti(ktorí mimochodom prisahajú vernosť vlajke USA a to že budú chrániť životy občanov USA)
Ti ludia v prvom rade prisahaju vernost uceniam talmudu. Elite a neokonzervativcom su nejaky nevinny americania ukradnuty.

Viac na tuto temu: http://www.hojko.com/studia-z-harvardu- ... 48971.html
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Tempus7 napísal:Zaujímavé dôkazy. Lenže ako by mohla vláda USA obetovať toľko veľa životov Amerických občanov? Jasne, podielali sa na tom americkí agenti(ktorí mimochodom prisahajú vernosť vlajke USA a to že budú chrániť životy občanov USA) ktorých muselo byť na zosnovanie takéhoto plánu minimálne niekoľko desiatok, pričom každý z nich s tým úplne súhlasil :!: erytrocyt: priznám sa, že z toho filmu som videl 3/4 :wink:
pad dvojiciek bola dobra zamienka na odstartovanie vojnoveho tazenia USA proti "terorizmu" atď.
.. ked si vezmes ze ako zacala druha svetova vojna, Hitler si sam zautocil na svoj vlastny objekt (myslim ze to bol nejaky majak?) a obvinil z utokov Polsko a tak sa zacala vojna.. proste sluzilo to ako zamienka
.. takisto som videl v nejakom dokumente ze USA poslali 2 ozbrojene bojove lode do vysostnych vôd Japonska a oni im na nich zautocili.. tak zacali vojnu proti Japonsku..

dufam ze sa nemylim, hovorim len to co som videl/pocul, ak sa mylim tak ma opravte

//no tak tak, hadam ste ale pochopili to co som tym chcel povedat ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tomek00 napísal:pad dvojiciek bola dobra zamienka na odstartovanie vojnoveho tazenia USA proti "terorizmu" atď.
.. ked si vezmes ze ako zacala druha svetova vojna, Hitler si sam zautocil na svoj vlastny objekt (myslim ze to bol nejaky majak?) a obvinil z utokov Polsko a tak sa zacala vojna.. proste sluzilo to ako zamienka
.. takisto som videl v nejakom dokumente ze USA poslali 2 ozbrojene bojove lode do vysostnych vôd Japonska a oni im na nich zautocili.. tak zacali vojnu proti Japonsku..

dufam ze sa nemylim, hovorim len to co som videl/pocul, ak sa mylim tak ma opravte
nie majak ale vysielac
a nie do Japonska, ale ignorovali spravy ze sa k Havaju plavi obrovska flotila a nic neurobili az do utoku na Pearl Harbor ale inak mas pravdu :wink:
tie lode to bol Vietnam, teda podla ZeitGeistu
Tempus7: ako mohla vlada USA obetovat tolko zivotov svojich obacanov -v 1. svetovej vojne, kedze nemali ziaden normalny dovod do nej vstupovat (zisk z obochodu so zbranami neakceptujem ako dovod)?
- vo Vietname, do ktoreho nemali dovod vrtat?
- vo vojnach v Afrike, do ktorych nemaju dovod sa zapajat?
- vo vojnach v '90tych rokoch a v "post 9/11 wars"?

pocas utokov zahynulo podstatne menej obcanov US ako pocas mnou spomenutych vojen. a kedze sa jednalo hned o dvojnasobny profit (vlada na svetom pomocou "ochrany pred terorizmom" a kontrola svetovej produkcie ropy) myslim, ze nebol problem obetovat ich.
btw, je zaujimave, ze ani jeden zamestanec WTC, zidovskej narodnosti alebo vierovyznania v ten den nenastuúil do prace.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

a dodam ze utok bol este pred pracovnou dobou takze tam bolo menej ludi ako pocas pracovnej doby. Pochy ňbujem zebi teroritsti utocili tak skoro rano pockali by si az bi boli dvojicky plnejsie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ali-G.. tak prečo to neurobili okolo 2-3hod. nadránom? ..bolo by tam určite ešte menej ľudí.. ;)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

tomek00 napísal: .. ked si vezmes ze ako zacala druha svetova vojna, Hitler si sam zautocil na svoj vlastny objekt (myslim ze to bol nejaky majak?) a obvinil z utokov Polsko a tak sa zacala vojna.. proste sluzilo to ako zamienka
Nemôžeš však porovnávať nacistickú diktatúru a demokratické USA.
jackb napísal:ako mohla vlada USA obetovat tolko zivotov svojich obacanov -v 1. svetovej vojne, kedze nemali ziaden normalny dovod do nej vstupovat (zisk z obochodu so zbranami neakceptujem ako dovod)?
Nemci vyhásili ponorkovú vojnu a potápali všetko čo smerovalo do spojeneckých prístavov, USA ich nemohli teda zásobovať a preto vyhlásili vojnu Nemecku. Sorry, ale čo je dôvod na vojny aj v terajšej dobe-peniaze(nešlo vtedy len o zbrane ale aj o potraviny, zdravotnicky materiál, suroviny....) A taktiež chceli USA určovať chod sveta(čo robia aj teraz)
vo Vietname, do ktoreho nemali dovod vrtat?
USA prišli na pomoc Južnému demokratickému Vietnamu ked ho napadol Severný Vietnam(komunisti). USA sa teda snažili ochrániť si svoje záujmy(čo je normálne), no nevyšlo im to.
vo vojnach v Afrike, do ktorych nemaju dovod sa zapajat?
USA sa radi miešajú do cudzích vecí, čo je pochopiteľné, kedže je to krajina s najvyspelejšou armádou.
vo vojnach v '90tych rokoch a v "post 9/11 wars"?
Ropa
ze ani jeden zamestanec WTC, zidovskej narodnosti alebo vierovyznania v ten den nenastuúil do prace
Kedy už prestanete s tými antisemitistickými postojmi? Niekde som dokonca čítal, že aj za holokaust si môžu sami.... :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Tempus, ale ty si si pytal "ako mohla vlada US obetovat tolke zivoty svojich obcanov" a ja som ti odpovedal prikladmi konfliktov, v ktorych USA nemali co hladat a bolo to zbytocne mrhanie "zivou silou".
USA neboli vo vojne, ktora by sa dala podla medzinarodneho prava obhajit, a okrem zisku a upevnenia pochybneho postavenia vo svete nemali ziaden rozumny dovod.
kali520
Darca
Darca

Tempus7 napísal:Nemôžeš však porovnávať nacistickú diktatúru a demokratické USA.
Nazivat USA ze demokraticke sa v tejto teme uz da povazovat skorej za vtip http://www.zvedavec.org/komentare/2007/ ... 50502f7df5
Tempus7 napísal:USA sa radi miešajú do cudzích vecí, čo je pochopiteľné, kedže je to krajina s najvyspelejšou armádou.
Praveze to vobec neni pochopitelne, z dovodu spomenuteho vyzsie, nech si najprv urobia poriadok vo svojej neokonzervativno sionistickej vlade.
Tempus7 napísal:Kedy už prestanete s tými antisemitistickými postojmi? Niekde som dokonca čítal, že aj za holokaust si môžu sami....
Z casti mozu, kukni tieto odkazi http://www.hojko.com/post721476.html?highlight=#721476

A ake anitsemiticke postoje? Ked niekto zdorazni ze vlada USA miesto svojich zaujmov zastupuje zaujmi statu Izrael je to antisemintizmus? Ked niekto zdorazni ze vacsiu cast hlavnych predstavitelov bieleho domu a vlady USA su rasisticky sionisti je to antisemintizmu?

A aby som aj svoje tvrdenie niecim dolozil tak http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... i-komu.htm
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Tempus7 napísal:Nemôžeš však porovnávať nacistickú diktatúru a demokratické USA.
no asi si nepochopil co som ti chcel naznacit.., nejde velmi o to o koho ide ale o to ze vojnovy konflikt na zaklade "podivuhodnych zamienok" nie je nic nove
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:Tempus, ale ty si si pytal "ako mohla vlada US obetovat tolke zivoty svojich obcanov" a ja som ti odpovedal prikladmi konfliktov, v ktorych USA nemali co hladat a bolo to zbytocne mrhanie "zivou silou".
Je však rozdiel medzi životmi nevinných civilistov(11/9) a vojakov kde sa počíta so stratami.
USA neboli vo vojne, ktora by sa dala podla medzinarodneho prava obhajit
A boj proti nacistickému Nemecku?
kali520 napísal:A aby som aj svoje tvrdenie niecim dolozil tak http://www.zvedavec.org/komentare/2008/ ... i-komu.htm
a čo je na tom také zarážajúce? Ked sú tí židia vzdelanejší a pracovitejší ako niaky hispánci?
jackb
Redeemer
Redeemer

WW2 bola jedina "normalna" vojna, kedze Nemcko vylahsilo vojnu USA, a v pripade vojny proti Japonsku, boli nim napadnuti na svojom uzemi.
Ale to sa vsak v 20.tom ani 21. neopakovalo.
A aky je rozdiel ked zabijes ludi v civile a tym ked ich oblecies do maskacov a das im do ruk zbrane a az tak ich nechas zomriet? Prestanu to byt ludske bytosti?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal: A aky je rozdiel ked zabijes ludi v civile a tym ked ich oblecies do maskacov a das im do ruk zbrane a az tak ich nechas zomriet? Prestanu to byt ludske bytosti?
Lenže tí ľudia v maskáčoch idú do boja s tým, že nepriateľa eliminujú a o to isté sa bude pokúšať ich protivník. Tu platí: zabíjaj, ale počítaj s tým že môžeš byť zabitý.
kali520
Darca
Darca

Tempus7 napísal:a čo je na tom také zarážajúce? Ked sú tí židia vzdelanejší a pracovitejší ako niaky hispánci?
Nic. Skorej je zarazajuce to ze na najvyzsich miestach sveta ma velke zastupenie skupina resp rasa ktora pocetne patry k najmensim v ludskej populacii. A hlavne to ze ich ideologia je pomerne dost rasisticka.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

židia a rasa?, možno etnikum, ale rasa? No vedia sa presadiť lebo držia spolu a sú to schopní ľudia.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

brm napísal:Ali-G.. tak prečo to neurobili okolo 2-3hod. nadránom? ..bolo by tam určite ešte menej ľudí.. ;)
Ak by to urobili o druhej nad ranom, zabili by 20 ludi. No a to by dovod na vojnu nebol. Ale ked zomrie 2500 ludi, tak sa tu uz nejaky dovod najde :)
kali520
Darca
Darca

Tempus7 napísal:židia a rasa?, možno etnikum, ale rasa? No vedia sa presadiť lebo držia spolu a sú to schopní ľudia.
Sami sa povazuju za rasu, a este aj k tomu nadradenu nad nezidovskou
http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... &Itemid=56
http://www.vzdelavaci-institut.com/_fil ... 8&Itemid=0
http://www.nsec-88.org/fortis/literatur ... zloby.html

Ta ich schopnost a sikovnost prameni z vykoristovania a lichvarcenia obycajnych poctivych a moralnych ludi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ono tam už aj tak veľa ludí nebolo. Zoberme si, že v EMPIRE STATE BUILDING pracuje 15 000 ľudí. Koľko zamestancov museli mať dvojičky a koľko z nich malo prave v ten deň službu? Koľko z nich nenastúpilo do práce?

Z ineho uhla pohľadu: Keby tam zomrelo 20 ľudí, nesplnilo by to efekt. Teror je o tom, aby naháňal strach a neistotu. Keby sa útok stal v noci, veľa ľudí by sa o ňom dozvedelo až ráno druhý deň. Takto ho sledovala celá amerika (ale aj ostatný svet) v priamom prenose.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Som zvedavý, podľa akého vzorca teda postupovali, že koľko mŕtvych ľudí bude stačiť na vojnu.. ;)

V podstate ranným útokom tiež američanom zabezpečili platené voľno, mnoho z nich ráno ešte ani nezačalo robiť a už začali sledovať udalosti.. Bush je ľudomil. :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja myslím, že takým, že do práce nastúpili len ľudia, ktorí o ničom netušili - obetné baránky. Pri ostatných im niekto musel dať voľno. Aby o tom, čo sa chystá vedela celá masa ľudí je nereálne, ale niekto im musel povedať, že zajtra chodiť nemusíš.

-Na hlavu postavené je aj to, že utekajúcich ľudí hnali naspäť do budovy a upokojovali ich, že nič sa nedeje, to bude dobre. OMG.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tempus7 napísal:Lenže tí ľudia v maskáčoch idú do boja s tým, že nepriateľa eliminujú a o to isté sa bude pokúšať ich protivník. Tu platí: zabíjaj, ale počítaj s tým že môžeš byť zabitý.
keby s tym na 100% pocitali, tak by asi americky lud slovne ale aj fyzicky nenapadal vojenskych a diplomaticky predstavitelov, nemyslis?
uz to tu video bolo, ale je ti ho linknem pre istotu este raz
//dako ho neviem najst, ale slo v nom o protesty proti vojne v Iraku, pozostali po zabitych vojakoch kricali po roznym politokoch ze klamu a vulgarne im nadavali, jednym dokonca "zatriasli" v jeho aute.
Napísať odpoveď