tomek00 napísal:pad dvojiciek bola dobra zamienka na odstartovanie vojnoveho tazenia USA proti "terorizmu" atď.
.. ked si vezmes ze ako zacala druha svetova vojna, Hitler si sam zautocil na svoj vlastny objekt (myslim ze to bol nejaky majak?) a obvinil z utokov Polsko a tak sa zacala vojna.. proste sluzilo to ako zamienka
.. takisto som videl v nejakom dokumente ze USA poslali 2 ozbrojene bojove lode do vysostnych vôd Japonska a oni im na nich zautocili.. tak zacali vojnu proti Japonsku..
dufam ze sa nemylim, hovorim len to co som videl/pocul, ak sa mylim tak ma opravte
nie majak ale vysielac
a nie do Japonska, ale ignorovali spravy ze sa k Havaju plavi obrovska flotila a nic neurobili az do utoku na Pearl Harbor ale inak mas pravdu
tie lode to bol Vietnam, teda podla ZeitGeistu
Tempus7: ako mohla vlada USA obetovat tolko zivotov svojich obacanov -v 1. svetovej vojne, kedze nemali ziaden normalny dovod do nej vstupovat (zisk z obochodu so zbranami neakceptujem ako dovod)?
- vo Vietname, do ktoreho nemali dovod vrtat?
- vo vojnach v Afrike, do ktorych nemaju dovod sa zapajat?
- vo vojnach v '90tych rokoch a v "post 9/11 wars"?
pocas utokov zahynulo podstatne menej obcanov US ako pocas mnou spomenutych vojen. a kedze sa jednalo hned o dvojnasobny profit (vlada na svetom pomocou "ochrany pred terorizmom" a kontrola svetovej produkcie ropy) myslim, ze nebol problem obetovat ich.
btw, je zaujimave, ze ani jeden zamestanec WTC, zidovskej narodnosti alebo vierovyznania v ten den nenastuúil do prace.