ja problem vidim skor v tom ze hojkovi nadrziava prilis vela ludi, aspon ja mam taku skusenost ze ked som nesuhlasil s hojkom tak som dostal K- od neho, dalsiu od t0m4s3-ho ale aj od dalsich 5 ludi, nebudem tomu hovorit "fan klub" ale proste hojko je admin a preto ho vsetci tak zboznuju, a takych ako si ty nenavidia a v pripade ze som s nim suhlasil tak som dostal K- od dalsich ze pry som ritolez, takze mozme sa akurat nad tym povzniest, hojko je hojko...co uz, preto sa vlastne nic nedeje ked niektorym vypol posielanie...
"Poďakovanie" Hojkovi
co ja pamatam tak pocas celej ucasti na fore som basu dostal len raz za dva OT prispevky od t0m4s3-ho sa mi zda a to bol on este moderator a ja som bol tu asi 2 mesiace po registracii, nepamatam uz presne 
ja problem vidim skor v tom ze hojkovi nadrziava prilis vela ludi, aspon ja mam taku skusenost ze ked som nesuhlasil s hojkom tak som dostal K- od neho, dalsiu od t0m4s3-ho ale aj od dalsich 5 ludi, nebudem tomu hovorit "fan klub" ale proste hojko je admin a preto ho vsetci tak zboznuju, a takych ako si ty nenavidia a v pripade ze som s nim suhlasil tak som dostal K- od dalsich ze pry som ritolez, takze mozme sa akurat nad tym povzniest, hojko je hojko...co uz, preto sa vlastne nic nedeje ked niektorym vypol posielanie...
Opak: myslim,ze uplink si precital a aj reagoval...
co sa demokracie tyka... ako bolo povedane... toto je sukromne forum, ktore spravuju admini... sprav si vlastne a sprav si tam svoju demokraciu... ak sa ti nepaci - chod, nik ta tu nedrzi - nedokazes sa drzat pravidiel tak potom naco si tu? ako diverzant? takych ludi nepotrebuje ziadna komunita
// mi-chau: hej grafik, ale prava ma...
co sa demokracie tyka... ako bolo povedane... toto je sukromne forum, ktore spravuju admini... sprav si vlastne a sprav si tam svoju demokraciu... ak sa ti nepaci - chod, nik ta tu nedrzi - nedokazes sa drzat pravidiel tak potom naco si tu? ako diverzant? takych ludi nepotrebuje ziadna komunita
// mi-chau: hej grafik, ale prava ma...
Uz cakam rady nadrzanych osôb z rádov fanklubu hojka
.Proti samotnemu hojkovi nic nemam, vzdy riesil kvazi spory spravodlivo.BTW martin nechcem hojka obhajovat ale myslim ze aj ty jedno rano vstanes a mas dobru naladu a si ku vsetkym mily a ked vstanes zle tak posles kazdeho do kelu.
// Pre karmistu : mozem opytat kto si ze ma nemozes ani citit?Neoplatim karmu len by som rad vedel
.Diks
// Pre karmistu : mozem opytat kto si ze ma nemozes ani citit?Neoplatim karmu len by som rad vedel
aj moderator je len taky polo-user, ma moznost citat admin board a zucastnovat sa "rokovani" ale inak praca moderatora nie je nic extra, nemaju ziadne specialne vyhody, skratka pomahaju hojkovi...cize aj keby nejaky mod suhlasil s martinom nic by sa nezmeniloOpak napísal:teraz už len čakať kým si to tu prečíta prvý MOD
[quote=""J""]Aj ja som dostal parkrat basu za obchadzanie cenzury, ale co uz. Som sa zmieril s tym, ze ked to tu je tak, tak to treba respektovat, lebo tu ktosi vladne.
Ale teraz som nepochopil to Martinovo vyplakavanie, mnoho ludi tu ma bloknutu karmu a su ticho.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Martin je to hojkove forum cize on si tu moze robit co chce na to ma plne pravo. Sice niekedy sa vyzsia sfera vedenia tym myslim t0m4s3 a hojko spravaju jak male deti. Hlavne v tych Karmach ale zbytocne riesit.
Kedysi som riesil kazdu K- aj K+ a teraz mam na salame ... kym mi niekto neskace do rodiny alebo do priatelky. Az tak ta trha to ze nemozes niekomu to "Káčko" darovat??
Kedysi som riesil kazdu K- aj K+ a teraz mam na salame ... kym mi niekto neskace do rodiny alebo do priatelky. Az tak ta trha to ze nemozes niekomu to "Káčko" darovat??
-
hojko
Site Admin
M44: Hadam vies za co som ti blokol karmu, vsak si si to doslova pytal. Uz neraz som blokoval oplacanie karmy, spytaj sa sharka, fizz, kafiatka, indiga a neviem koho dalsieho, maju s tym skusenost. Bez ohladu na to, ci islo o mna alebo nie... Mam taky pocit, ze si dnes nezladol svoj den bez alkoholu, ale aj tak je uspech, ze si sa aspon den drzal.
mi-chau: Ty uz neplac nad tym, ze si dostal vazenie za obchadzanie cenzury v pripade vulgarizmov. Vazenie si dostal ty a dalsi ludia, pretoze toto forum chcem udrzat na urcitej urovni a tym, ze sa tu budes vyjadrovat ako buran z krcmy veru uroven nedvihnes. Dal som ti mena dalsich ludi, ktorych som potrestal rovnako, ale ako vidim, tak si stale melies svoje. Posledneho co si pamatam, tak to bol reno23 tusim minuly tyzden. PS: Uplink je mod.
mi-chau: Ty uz neplac nad tym, ze si dostal vazenie za obchadzanie cenzury v pripade vulgarizmov. Vazenie si dostal ty a dalsi ludia, pretoze toto forum chcem udrzat na urcitej urovni a tym, ze sa tu budes vyjadrovat ako buran z krcmy veru uroven nedvihnes. Dal som ti mena dalsich ludi, ktorych som potrestal rovnako, ale ako vidim, tak si stale melies svoje. Posledneho co si pamatam, tak to bol reno23 tusim minuly tyzden. PS: Uplink je mod.
-
will.i.am
Darca
ja si nemyslim ze by hojko daval nejake tresty len tak pre nic za nic... mozno sa niekedy stane, ale tak mal na to hlbsi dovod...
Ja som mu dal tiez za jeden vtip
Ja som mu dal tiez za jeden vtip
a on mi na to poslal SSwill.i.am napísal:WTF?? to skade si vyhrabal taku starinu? a ani vtipne to nie je
hojko napísal:diky za karmu. uz som dostal karmu za pravidla, za rady, ale za vtip este nie. myslim, ze uz mam komplet zbierku![]()
-
audiotrack
VIP