"Poďakovanie" Hojkovi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

co ja pamatam tak pocas celej ucasti na fore som basu dostal len raz za dva OT prispevky od t0m4s3-ho sa mi zda a to bol on este moderator a ja som bol tu asi 2 mesiace po registracii, nepamatam uz presne :D

ja problem vidim skor v tom ze hojkovi nadrziava prilis vela ludi, aspon ja mam taku skusenost ze ked som nesuhlasil s hojkom tak som dostal K- od neho, dalsiu od t0m4s3-ho ale aj od dalsich 5 ludi, nebudem tomu hovorit "fan klub" ale proste hojko je admin a preto ho vsetci tak zboznuju, a takych ako si ty nenavidia a v pripade ze som s nim suhlasil tak som dostal K- od dalsich ze pry som ritolez, takze mozme sa akurat nad tym povzniest, hojko je hojko...co uz, preto sa vlastne nic nedeje ked niektorym vypol posielanie...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

teraz už len čakať kým si to tu prečíta prvý MOD :)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Uplnik je co ? Mimozemstan ? :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nie, grafik.

//uplink: jaky odyeb : D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Opak: myslim,ze uplink si precital a aj reagoval...

co sa demokracie tyka... ako bolo povedane... toto je sukromne forum, ktore spravuju admini... sprav si vlastne a sprav si tam svoju demokraciu... ak sa ti nepaci - chod, nik ta tu nedrzi - nedokazes sa drzat pravidiel tak potom naco si tu? ako diverzant? takych ludi nepotrebuje ziadna komunita

// mi-chau: hej grafik, ale prava ma...
Opak
Addict
Addict

tak lepšie možno ADMIN,ale Uplink sám o sebe nie je moderátor iba má práva ako MOD alebo sa mýlim?neviem
//kým si premyslím čo napísať tak ma traja predbehnú :D
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Neviem co tomu predchadzalo nez ti zakazal udelovanie karmy, ale je to kazdopadne detinske.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mirinko napísal:Totalita sa vracia na forum, no sme dopadli ...
ona tu uz predtym niekedy bola??
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Uz cakam rady nadrzanych osôb z rádov fanklubu hojka :).Proti samotnemu hojkovi nic nemam, vzdy riesil kvazi spory spravodlivo.BTW martin nechcem hojka obhajovat ale myslim ze aj ty jedno rano vstanes a mas dobru naladu a si ku vsetkym mily a ked vstanes zle tak posles kazdeho do kelu.

// Pre karmistu : mozem opytat kto si ze ma nemozes ani citit?Neoplatim karmu len by som rad vedel :).Diks
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

mi-chau napísal:ona tu uz predtym niekedy bola??
To som na pitchu sformuloval, ako celkovy navrat som myslel zeeeeeee.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Aj ja som dostal parkrat basu za obchadzanie cenzury, ale co uz. Som sa zmieril s tym, ze ked to tu je tak, tak to treba respektovat, lebo tu ktosi vladne.
Ale teraz som nepochopil to Martinovo vyplakavanie, mnoho ludi tu ma bloknutu karmu a su ticho. :?

//Sheep: bez podstatneho dovodu je tu vela veci :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Opak napísal:teraz už len čakať kým si to tu prečíta prvý MOD :)
aj moderator je len taky polo-user, ma moznost citat admin board a zucastnovat sa "rokovani" ale inak praca moderatora nie je nic extra, nemaju ziadne specialne vyhody, skratka pomahaju hojkovi...cize aj keby nejaky mod suhlasil s martinom nic by sa nezmenilo
[quote=""J""]Aj ja som dostal parkrat basu za obchadzanie cenzury, ale co uz. Som sa zmieril s tym, ze ked to tu je tak, tak to treba respektovat, lebo tu ktosi vladne.
Ale teraz som nepochopil to Martinovo vyplakavanie, mnoho ludi tu ma bloknutu karmu a su ticho. :?[/quote]on apeloval nato ze hojko mu ju blokoval bez podstatneho dovodu
Opak
Addict
Addict

trochu som sa zle vyjadril asi... som to myslel tak že keď to prečíta niekto z T0m4s3,Erytrocit,Audiotrack,Kinjeril..atd že to locknu
chlapy sory za skomolenie mien
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Martin je to hojkove forum cize on si tu moze robit co chce na to ma plne pravo. Sice niekedy sa vyzsia sfera vedenia tym myslim t0m4s3 a hojko spravaju jak male deti. Hlavne v tych Karmach ale zbytocne riesit.
Kedysi som riesil kazdu K- aj K+ a teraz mam na salame ... kym mi niekto neskace do rodiny alebo do priatelky. Az tak ta trha to ze nemozes niekomu to "Káčko" darovat??
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

M44: Hadam vies za co som ti blokol karmu, vsak si si to doslova pytal. Uz neraz som blokoval oplacanie karmy, spytaj sa sharka, fizz, kafiatka, indiga a neviem koho dalsieho, maju s tym skusenost. Bez ohladu na to, ci islo o mna alebo nie... Mam taky pocit, ze si dnes nezladol svoj den bez alkoholu, ale aj tak je uspech, ze si sa aspon den drzal.

mi-chau: Ty uz neplac nad tym, ze si dostal vazenie za obchadzanie cenzury v pripade vulgarizmov. Vazenie si dostal ty a dalsi ludia, pretoze toto forum chcem udrzat na urcitej urovni a tym, ze sa tu budes vyjadrovat ako buran z krcmy veru uroven nedvihnes. Dal som ti mena dalsich ludi, ktorych som potrestal rovnako, ale ako vidim, tak si stale melies svoje. Posledneho co si pamatam, tak to bol reno23 tusim minuly tyzden. PS: Uplink je mod.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Stale dookola to iste ako pokazeny gramofon:

http://www.hojko.com/post754117.html#754117
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja si nemyslim ze by hojko daval nejake tresty len tak pre nic za nic... mozno sa niekedy stane, ale tak mal na to hlbsi dovod...

Ja som mu dal tiez za jeden vtip :lol:
will.i.am napísal: :minus: WTF?? to skade si vyhrabal taku starinu? a ani vtipne to nie je
a on mi na to poslal SS
hojko napísal:diky za karmu. uz som dostal karmu za pravidla, za rady, ale za vtip este nie. myslim, ze uz mam komplet zbierku :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Martin, ale o urážaní prostredníctvom karma komentárov sa už nezmieňuješ. Viem že aj na teba napíšu niečo, no to isté robíš aj ty. A mnoho krát bezdôvodne, len tak do luftu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ach, zas tá karma. Možno by pomohlo zrušiť negatívnu a nechať iba pozitívnu. Tak by nikto nebol sklamaný a nič by sa neoplácalo, iba by sa každy snažil aby dostal bod. Ale nemusel by sa báť že mu niekto ubere ak niekomu nesadne
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

audiotrack napísal:ach, zas tá karma. Možno by pomohlo zrušiť negatívnu a nechať iba pozitívnu. Tak by nikto nebol sklamaný a nič by sa neoplácalo, iba by sa každy snažil aby dostal bod. Ale nemusel by sa báť že mu niekto ubere ak niekomu nesadne
nie je zly napad :)
Napísať odpoveď