"Poďakovanie" Hojkovi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

a co tak hodnotit samotne prispevky namiesto uzivatela samotneho?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ako napísal audiotrack by to bolo asi najlepšie..začalo by sa na nulovej hodnote..kdo by sa snažil a bol by nejakým prínosom pre toto forum odzrkadlilo by sa to na jeho karme...keďže by mu ju nikto nemohol zobrať tak by sa vyhlo práve takýmto problémom a všetci by bolo šťastný..teraz je to také že keď napíšem že som hip-hoper tak mi polka userov nasolí k- zato že ním som...
len teraz dúfam že neprídem o tú moju karmu keby sa niečo také zaviedlo :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A co tak najst si vacsie zivotne problemy nez je internetove forum? Mat tu s niekym vymenu nazorov o dajakej normalnej teme, dobre...ale debatovat tu o karme, blokovanej karme, peknej karme, skaredej karme, moci(tiez sranda, kebyze moc nad vasimi zivotmi tak nic nevravim, ale moc nad internetovym forom...), pravomociach, ich zneuzivani...preboha ved vsetko toto su veci ktore koncia ked vypnete internetovy prehiadca. Ze Vam to stoji za hadku. Ved diskutujte v normalnych temach a nerieste furt hovadiny. Zivot Vam to nezmeni.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to úžasné, ako sa každá téme vie zmeniť, že či by mala karma existovať alebo nie. :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

audiotrack napísal:ach, zas tá karma. Možno by pomohlo zrušiť negatívnu a nechať iba pozitívnu. Tak by nikto nebol sklamaný a nič by sa neoplácalo, iba by sa každy snažil aby dostal bod. Ale nemusel by sa báť že mu niekto ubere ak niekomu nesadne
iste, ale potom by to robilo dojem ako polofunkcny cash mod a uzivatelia by si K+ medzi sebou posielali na dohodu alebo by sa predbiehali kto ma toho viac ten je lepsi, podla mna by problemy s modom reputacie vyriesili podpisy a oplacanie by sa riesilo cez ssky...alebo zakazat posielat spravy ku Kackam...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Sheep napísal:iste, ale potom by to robilo dojem ako polofunkcny cash mod a uzivatelia by si K+ medzi sebou posielali na dohodu alebo by sa predbiehali kto ma toho viac ten je lepsi, podla mna by problemy s modom reputacie vyriesili podpisy a oplacanie by sa riesilo cez ssky...
nemyslíš že v tej karme sú práve podpisy to, čo spôsobuje oplácanie? Keď, tak tie komentáre úplne zrušiť (viem, všetko by som len rušil :P )

bolek: a vari nejde zakladateľom takých tém práve o zrušenie? tí, ktorým sa karma páči sú ticho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze sa tu riesi uplne ine ako by sa malo. Tema o karme tu je, tak to piste tam, tu je pointa temy v nieco uplne inom.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

hojko, prepáč za posledné OT pre audiotracka snáď mi nedáš basu :P
audiotrack: Neviem, nesledujem, kto je za zrušenie karmy a je mi to jedno. :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ach jaj ludia to je jasna diagnoza...
Karma-onanisti :lol:
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

diagnoza -> cela karma (keby bola aspon objektivna) ako mod na fore je kktina, iba sa ludia koli tomu vadia :hmm:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no môžem sa mýliť, ale každopádne mi to pripadá tak, že karma sa blokne nejakému userovi práve v tej chvíli, keď príde akurát ku hojkovi

sranda

NuSuey a čo ja viem ešte kto...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

toto forum je podla mňa touto karmou tak trocha vynimocne nie?
aj tym ze sa tu o tom hadaju ludia.. to inde nie je ;)

sry za malililinke OT
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

schw33k napísal:no môžem sa mýliť, ale každopádne mi to pripadá tak, že karma sa blokne nejakému userovi práve v tej chvíli, keď príde akurát ku hojkovi

sranda

NuSuey a čo ja viem ešte kto...
Vobec nie, bolo par pripadov, ked karmu blokli kvoli tomu, ze si dve deti oplacali karmu navzajom alebo ryzovali: http://www.hojko.com/post704240.html#704240
Ale aj tak by ste si mali uvedomit, ze tu ste stale len hostia, ale to by som uz pisal iba to, co uz bolo spomenute. link1, link2
Martin44: kasli na to, nic nedosiahnes, tu si na sukromnom pozemku.
schw33k
Guru
Guru

GothaR : trošku sme sa nepochopili ;) skús ešte raz prečítať čo som písal a kedy sa danému užívateľovi tá karma blokla
mne to došlo tak, že NuSuey , Martin44 poslali hojkovi k- a následne hneď nato nastal blok karmy s následným hľadaním dávnejšieho (proste nejakého) dôvodu :)

a s tou hojkovládou či o tom to v poslednom čase stále a vkuse točíte, je mi to kúsok smiešne, prepáč
ja to chápem a rešpektujem(omg ako v Kosa Nostre, lol), ale omieľa sa to stále furt dookola, ako keby si to niekto potreboval dokazovať...
fakt to tak pripadá páni, toto je diskusné fórum nie NRSR :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

schw33k: A pretoto Ta mam rad :smt050

Flame ako tradicne o nicom, ale aspon sa cosi deje, vsak? Dieg0, hovoris o kvazi spravodlivosti, no chcel by som na "hojko"vom poste vidiet Teba. Nechcem sa ho tymto nijak zastavat (aj ked napriklad s nim si rozumiem podstatne lepsie ako napr s t0m4s3-m, ale to este nieje dovod, aby som na t0m4s3-ho kydal), ale pamataj na to, ze kazda minca ma dve strany. A vykrikat z parketu nadavky vie kazdy, no ustat na podiu vie len malokto :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

schw33k napísal:omieľa sa to stále furt dookola, ako keby si to niekto potreboval dokazovať...
fakt to tak pripadá páni, toto je diskusné fórum nie NRSR :D
Normalnym userom to nevadi, ale niektori ukrivdeni sa stale tvaria a myslia si, ze ked sa to vola diskusne forum, tak ze si tu mozu robit co chcu. Ale my ostatni sa ich stale snazime presvedcit, ze je to uplne inak, ja vlastne ani nechapem, preco to Hojko robi, ved ho to stoji iba cas a usilie. A ako inak im to chces vysvetlit?
schw33k
Guru
Guru

ignore a delete bezdôvodné kekeciny ?
v prípade opakovania riešiť jednou poslednou výstražnou SS
v prípade skutočného problému si zachovať hrdosť (PÍSAŤ K VECI NIELEN OMÁČKY) a pustiť to do diskusie?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

k6 napísal:schw33k: A pretoto Ta mam rad :smt050

Flame ako tradicne o nicom, ale aspon sa cosi deje, vsak? Dieg0, hovoris o kvazi spravodlivosti, no chcel by som na "hojko"vom poste vidiet Teba. Nechcem sa ho tymto nijak zastavat (aj ked napriklad s nim si rozumiem podstatne lepsie ako napr s t0m4s3-m, ale to este nieje dovod, aby som na t0m4s3-ho kydal), ale pamataj na to, ze kazda minca ma dve strany. A vykrikat z parketu nadavky vie kazdy, no ustat na podiu vie len malokto :wink:
K6 nejak som nepostrehol kde som pisal nieco negativne na hojka :).Vravle osm len ze myslim ze je spravodlivy a ze moze obcas "zadrbat" ako kazdemu z nas.Dnes neflamujem ;-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Necital som uplne kazdy prispevok, ale nemohlo by to fungovat tak, ze ked niekto z adminov niekomu blokne karmu mohol by mu aspon zo slusnosti napisat, "Tvoja krama bola zablokovana z dovodu takeho a takeho. "
Pripada mi to tu, ako "Ach on porusil pravidla on je pre nas nic a je pod nasu uroven" :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ako sam vidis, nemohlo.
Napísať odpoveď