"Poďakovanie" Hojkovi
ako napísal audiotrack by to bolo asi najlepšie..začalo by sa na nulovej hodnote..kdo by sa snažil a bol by nejakým prínosom pre toto forum odzrkadlilo by sa to na jeho karme...keďže by mu ju nikto nemohol zobrať tak by sa vyhlo práve takýmto problémom a všetci by bolo šťastný..teraz je to také že keď napíšem že som hip-hoper tak mi polka userov nasolí k- zato že ním som...
len teraz dúfam že neprídem o tú moju karmu keby sa niečo také zaviedlo
len teraz dúfam že neprídem o tú moju karmu keby sa niečo také zaviedlo
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
A co tak najst si vacsie zivotne problemy nez je internetove forum? Mat tu s niekym vymenu nazorov o dajakej normalnej teme, dobre...ale debatovat tu o karme, blokovanej karme, peknej karme, skaredej karme, moci(tiez sranda, kebyze moc nad vasimi zivotmi tak nic nevravim, ale moc nad internetovym forom...), pravomociach, ich zneuzivani...preboha ved vsetko toto su veci ktore koncia ked vypnete internetovy prehiadca. Ze Vam to stoji za hadku. Ved diskutujte v normalnych temach a nerieste furt hovadiny. Zivot Vam to nezmeni.
iste, ale potom by to robilo dojem ako polofunkcny cash mod a uzivatelia by si K+ medzi sebou posielali na dohodu alebo by sa predbiehali kto ma toho viac ten je lepsi, podla mna by problemy s modom reputacie vyriesili podpisy a oplacanie by sa riesilo cez ssky...alebo zakazat posielat spravy ku Kackam...audiotrack napísal:ach, zas tá karma. Možno by pomohlo zrušiť negatívnu a nechať iba pozitívnu. Tak by nikto nebol sklamaný a nič by sa neoplácalo, iba by sa každy snažil aby dostal bod. Ale nemusel by sa báť že mu niekto ubere ak niekomu nesadne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nemyslíš že v tej karme sú práve podpisy to, čo spôsobuje oplácanie? Keď, tak tie komentáre úplne zrušiť (viem, všetko by som len rušilSheep napísal:iste, ale potom by to robilo dojem ako polofunkcny cash mod a uzivatelia by si K+ medzi sebou posielali na dohodu alebo by sa predbiehali kto ma toho viac ten je lepsi, podla mna by problemy s modom reputacie vyriesili podpisy a oplacanie by sa riesilo cez ssky...
bolek: a vari nejde zakladateľom takých tém práve o zrušenie? tí, ktorým sa karma páči sú ticho
Vobec nie, bolo par pripadov, ked karmu blokli kvoli tomu, ze si dve deti oplacali karmu navzajom alebo ryzovali: http://www.hojko.com/post704240.html#704240schw33k napísal:no môžem sa mýliť, ale každopádne mi to pripadá tak, že karma sa blokne nejakému userovi práve v tej chvíli, keď príde akurát ku hojkovi
sranda
NuSuey a čo ja viem ešte kto...
Ale aj tak by ste si mali uvedomit, ze tu ste stale len hostia, ale to by som uz pisal iba to, co uz bolo spomenute. link1, link2
Martin44: kasli na to, nic nedosiahnes, tu si na sukromnom pozemku.
GothaR : trošku sme sa nepochopili
skús ešte raz prečítať čo som písal a kedy sa danému užívateľovi tá karma blokla
mne to došlo tak, že NuSuey , Martin44 poslali hojkovi k- a následne hneď nato nastal blok karmy s následným hľadaním dávnejšieho (proste nejakého) dôvodu
a s tou hojkovládou či o tom to v poslednom čase stále a vkuse točíte, je mi to kúsok smiešne, prepáč
ja to chápem a rešpektujem(omg ako v Kosa Nostre, lol), ale omieľa sa to stále furt dookola, ako keby si to niekto potreboval dokazovať...
fakt to tak pripadá páni, toto je diskusné fórum nie NRSR
mne to došlo tak, že NuSuey , Martin44 poslali hojkovi k- a následne hneď nato nastal blok karmy s následným hľadaním dávnejšieho (proste nejakého) dôvodu
a s tou hojkovládou či o tom to v poslednom čase stále a vkuse točíte, je mi to kúsok smiešne, prepáč
ja to chápem a rešpektujem(omg ako v Kosa Nostre, lol), ale omieľa sa to stále furt dookola, ako keby si to niekto potreboval dokazovať...
schw33k: A pretoto Ta mam rad
Flame ako tradicne o nicom, ale aspon sa cosi deje, vsak? Dieg0, hovoris o kvazi spravodlivosti, no chcel by som na "hojko"vom poste vidiet Teba. Nechcem sa ho tymto nijak zastavat (aj ked napriklad s nim si rozumiem podstatne lepsie ako napr s t0m4s3-m, ale to este nieje dovod, aby som na t0m4s3-ho kydal), ale pamataj na to, ze kazda minca ma dve strany. A vykrikat z parketu nadavky vie kazdy, no ustat na podiu vie len malokto
Flame ako tradicne o nicom, ale aspon sa cosi deje, vsak? Dieg0, hovoris o kvazi spravodlivosti, no chcel by som na "hojko"vom poste vidiet Teba. Nechcem sa ho tymto nijak zastavat (aj ked napriklad s nim si rozumiem podstatne lepsie ako napr s t0m4s3-m, ale to este nieje dovod, aby som na t0m4s3-ho kydal), ale pamataj na to, ze kazda minca ma dve strany. A vykrikat z parketu nadavky vie kazdy, no ustat na podiu vie len malokto
Normalnym userom to nevadi, ale niektori ukrivdeni sa stale tvaria a myslia si, ze ked sa to vola diskusne forum, tak ze si tu mozu robit co chcu. Ale my ostatni sa ich stale snazime presvedcit, ze je to uplne inak, ja vlastne ani nechapem, preco to Hojko robi, ved ho to stoji iba cas a usilie. A ako inak im to chces vysvetlit?schw33k napísal:omieľa sa to stále furt dookola, ako keby si to niekto potreboval dokazovať...
K6 nejak som nepostrehol kde som pisal nieco negativne na hojkak6 napísal:schw33k: A pretoto Ta mam rad![]()