mam to od znameho, ktory robi na web technickej podpore Tcomu. Ide zevraj o tcomacku optiku.ST1 napísal:mno j mat mozes ale nemusi to byt t-com..
aDSL od T-comu
tak to sa nacakas.Hossa1881 napísal:viacmenej ano...presne to ocakavam
co sa tyka optiky od T-Comu, tak do konca tohto roku by mali byt pokryte niektore casti 10tich najvacsich miest na Slovensku, pred mesiacom bola spustena optika v ZV na Sekieri, teraz sa dokoncuje v BB v Sasovej (nie som si isty)
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Lebo do istych lokalit sa to absolutne neoplati a investicie sa im mozu vratit az po cca 10a viac rokoch ved 1m optickeho kabla stoji 800skhezo napísal:Ešte mi vŕtá v hlave, že prečo Orange nevykladá viac peňazí na optiku, myslím že je veľký dopyt po ich službách čo sa týka TV a netu.
EDIT//od 1.maja 2008 sa bude zvysovat rychlost o 512Kbps ale iba downstreamu...
-
vladino001
Light Professional
Lebo do istych lokalit sa to absolutne neoplati a investicie sa im mozu vratit az po cca 10a viac rokoch ved 1m optickeho kabla stoji 800sk
ako už niekto spomínal žo je to pre takú spoločnosť kt. má obrovské zisky
ved si vezmi že na SR má net od nich cca 250 000 ludí a ked každý zaplatí každý mesiac len 600Sk tak to je zisk 150 000 000
ako už niekto spomínal žo je to pre takú spoločnosť kt. má obrovské zisky
ved si vezmi že na SR má net od nich cca 250 000 ludí a ked každý zaplatí každý mesiac len 600Sk tak to je zisk 150 000 000
-
webmasterr
Medium Professional
DSL student bol zvyseni na 1024kb a podla info na dsl.sk a zive.sk bude zvyseny opat....ako som citoval clanok na predoslej stranejackb napísal:ok, ok. ved sa len pytam a tym som reagoval na citaciu z predoslej strany
btw: ak nemusis nepouzivaj velke pismena na cely text. dakujem
dsl.sk napísal:Zrýchlenie sa týka okrem programov Turbo 1, 2, 3 aj ich Plus variantov, zároveň programov Pohoda, Maxi, Office, Biznis aj ich študentských verzií, ktoré bolo možné získať v rámci projektu Internet pre vzdelávanie.
http://www.dsl.sk/article.php?article=5590zive.sk napísal:Neobmedzený flatový program, ktorý bol dispozícii v rámci dotovania internetu štátom, rastie na 1,5 Mbps
http://www.zive.sk/default.aspx?server=1&article=276870
-
will.i.am
Darca
tak co sa tyka dlheho kabla bez koncoviek a nicoho len kabel ktory este k tomu nakupia vo velkom ani zdaleka nestoji 800 Sk... A to ani s tym orandzovym polypropylenom ci co to je...MP4-23 napísal:Lebo do istych lokalit sa to absolutne neoplati a investicie sa im mozu vratit az po cca 10a viac rokoch ved 1m optickeho kabla stoji 800sk![]()
Rad by som sa tu quotol znova, kedze planovane zvysovanie rychlosti totalne zahadzalo moju otazku na vasIndigo napísal:Nemavate s tymto ADSL pripojenim od T-comu problemy? Mam balik Magio s telkou aj ADSL. Telka super ale ten net ...
Pominiem pomale rychlosti oproti konkurencii, ale nehorazne mi vadi, ze pripojenie vie v priemere raz za den vypadnut. Hned to nabehne, ale ak je clovek niekde pripojeny tak sa musi znova pripajat a to je pruda nielen pri hrach.
Mate tiez tieto problemy? Lebo rozmyslam, ze zacnem zakopovu vojnu s T-Comom ohladne tohoto problemu.
-
Don_Pipino
Darca
Mno suseda ma ten program a co viem ta sa tiez stazovala.Ze net OK, ale telka hroza.Ono to je vlastne napojene na router ta telka.Takze pri vypadku netu spadne aj TV.Ako pri surfovani je jej to jedno, tych 5 min si pocka, spravi kavu a pokracuje dalej, ale v strede filmu , tak to uz dokaze colveka nasrat.A co mi spominala, ze ju najviac dozralo, ked net padol na Stedry den o 18:00 a rozbehli ho hadam az o 20:00.Tak to ju uz poriadne nasralo,takze myslim, ze ona uz zakopovu vojnu s T-COMom ma. 
-
Don_Pipino
Darca