naj dabing mala mafia
a to s ea slovak blud!!!
Kód: Vybrať všetko
Šance sú naozaj veľké. Spoločnosť EA ma informovala o možnosti doplnenia jazykov vrátane slovenčiny, všetko však závisí na produkčnom tíme, ktorý sa rozhodne na základe popularity ich hier na Slovensku.Môj ty bože, trošku menej ofenzívy do príspevku by tiež nezaškodilo.sabrin49 napísal:vy aj po sebe čítate co napíšete atď atď atď
Blbost, nemusime byt vo vsetkom na konci. Vsak to leze Slovakom na mozog pomaly. Ceske filmy, ceske stranky, ceske knihy, ceske hry, ceske texty vsade... A pritom preklad by nebol casovo narocny, kedze Cesi a Slovaci by kludne mohli spolupracovat.jackb napísal:a sme doma!
Ergo, ked balstske krajiny, Ukrajiny a kazda postjuhoslavska krajina dostane svoju vlastnu pobocku EA aj my budeme mat narok nieco take ziadat.
howgh
Kym budu slovaci rozumiet cestine tak dobre ako teraz, tak to firmy nebudu brat vazne, teraz sa prekladaju akurat manualy, pretoze to je povinne zo zakona. No a aby som bol presny tak este Google a Microsoft preklada svoje produkty do slovenciny, ale to su najvacsie softverove firmy na svete, ktore robia softver, pri ktorom je lokalizacia dolezita viac ako pri hrach.eMPiko napísal:Blbost, nemusime byt vo vsetkom na konci. Vsak to leze Slovakom na mozog pomaly. Ceske filmy, ceske stranky, ceske knihy, ceske hry, ceske texty vsade... A pritom preklad by nebol casovo narocny, kedze Cesi a Slovaci by kludne mohli spolupracovat.
este raz?!! medzi Slovakmi a Cechmi neexistuju take silne kuturne, historicke alebo politicke rozdiely aby potrebovali este aj hry vo vlastnom jazyku.eMPiko napísal:Blbost, nemusime byt vo vsetkom na konci. Vsak to leze Slovakom na mozog pomaly. Ceske filmy, ceske stranky, ceske knihy, ceske hry, ceske texty vsade... A pritom preklad by nebol casovo narocny, kedze Cesi a Slovaci by kludne mohli spolupracovat.
presne tak,podla mna maju aj tak cesi lepsi dabing ako slovacic.a.r.n.e. napísal:no keby bolo EA slovak bolo by to sice pekne ale podlamna aj zbytocne...ved ked pocujem, citam po cesky tak si to ani poriadne neuvedomim...a myslim ze mozme byt radi ze vzniklo aspon ea czech a mozme niektore hry hrat v jazyku ktoremu vsetci velmi dobre rozumieme