ano samozrejme pocet postav mensi pocet naspawnenych creepov atd to vsetko ulahcuje pracu ramkamSheep napísal:nie
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no pozri na free jasne ze nemas tolko hracov ako na ofiku ale ked sa kona nejaky event alebo nieco tak je ich je nakope nasranych tak vela ze aj ofik to predbehne...ale to nie je dolezite, narocnost hry sa nemera podla toho ze kolko hracov je onlinevendo napísal:ano samozrejme pocet postav mensi pocet naspawnenych creepov atd to vsetko ulahcuje pracu ramkam
skratka ja tym chcel povedat ze ked ma slaby notas tak mu to bude sekat tak ci tak...na free mu to mozno v mestach pojde trochu rychlejsie ale aj tak rozdiel par obrazkov
-
Mrk
Professional
ale na free to je iste menej narocne pretoze napr v IF si kedysi mohol vecer stretnut 400 ludi a tam mi moj comp umieral v bolestiach...na free ked som stretol 3 tak to bola parada...takze je to urcite menej narocne plus neviem ci raidy na free sa chodia v plnom pocte ludi...co som ja hraval rped vyse dvoma rokmi tak sa chodilo o dost mensom pocte
-
RainbowSix
Light Professional
sa len musim zasmiat sorry na ofi bezne je v IF / OG a vo velkych mestach len cez 1000ludi a vonku to ani neratam a som na mediuum serveri takze viem o tom svoje a je jedno ci hras ofi alebo neofi narocnost na HW tvojho PC je rovnaka stale...Mrk napísal:ale na free to je iste menej narocne pretoze napr v IF si kedysi mohol vecer stretnut 400 ludi a tam mi moj comp umieral v bolestiach...na free ked som stretol 3 tak to bola parada...takze je to urcite menej narocne plus neviem ci raidy na free sa chodia v plnom pocte ludi...co som ja hraval rped vyse dvoma rokmi tak sa chodilo o dost mensom pocte
-
vendo
Guru
papierovo ano ale na ofiku musi tvoj pc nacitat viac objektov viac hracov tzn ti to bude viac sekatST1 napísal:sa len musim zasmiat sorry na ofi bezne je v IF / OG a vo velkych mestach len cez 1000ludi a vonku to ani neratam a som na mediuum serveri takze viem o tom svoje a je jedno ci hras ofi alebo neofi narocnost na HW tvojho PC je rovnaka stale...
inac aj ja hram na medium tusim (bola na dramamw migracia ale neviem ako dopadla) a urcite tam v meste nieje 1000ludi
-
Mrk
Professional
no tych 400 bolo myslene pred bankou...neratal som to iba mi tak kamos povedal ked sa mi smial na vtedajsej mojej gigovej ramke ze mi to neutiahne...a je to urcite menej narocne na free ako ... menej hracov => menej objektov, menej hybajucich sa veci => mensie zatazenie systemu
btw Minimálna konfigurácia :
Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 4.00GB voľno na disku, 4x CDROM, internetové pripojenie, platenie mesačných poplatkov...velice podcenili
znasobme vsetko dvomi a stale je to malo 
btw Minimálna konfigurácia :
Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 4.00GB voľno na disku, 4x CDROM, internetové pripojenie, platenie mesačných poplatkov...velice podcenili
Cawte hram na servery http://wow.e-sports.sk/ a neviem ci maju chybu alebo co lebo nejde napojit na server a ani web nejde.Neviete volado co je stym? diki za odpoved..
pls na tom screene ten horny a dolny panel sam mi paci co to je zac ?? aky addon akmozes aj hod link thxRainbowSix napísal:http://img3.imagebanana.com/view/hgoyyj ... vu.bmp.png
tu som ho odforil a prosim mozete mi to napisat ostrov oblast a mesto dakujem
-
Lord PROXI
King
-
vendo
Guru
pocujte.- Hram uz daky ten cas na neofi serveroch a začínam vážne premýšľať nad ofikom. Ale nemám poriadne info, každý hovorí niečo iné, tak sa chcem poriadne spýtať vás:
čo všetko by u mňa obnášal prechod na ofik? Za čo všetko by som musel zaplatiť (a koľko) ?
situácia sa má asi tak, že kamoš má dáky guest account alebo čo. na tom by som vraj mohol hrať 10 dní zadarmo aj na svojom stiahnutom wowku. Ale čo by som musel spraviť ďalej, to už netuším...
čo všetko by u mňa obnášal prechod na ofik? Za čo všetko by som musel zaplatiť (a koľko) ?
situácia sa má asi tak, že kamoš má dáky guest account alebo čo. na tom by som vraj mohol hrať 10 dní zadarmo aj na svojom stiahnutom wowku. Ale čo by som musel spraviť ďalej, to už netuším...
-
vendo
Guru
originalka wow do 1000Sk originalka TBC okolo 1000Sk +mesacne platby (ak si das na pol roka dopredu vyde ta to na cca 350Sk tusim ak 3mesiace tak okolo 400 atd atd +game kupony su ale tie su kur*a drahe)Sepiroth napísal:pocujte.- Hram uz daky ten cas na neofi serveroch a začínam vážne premýšľať nad ofikom. Ale nemám poriadne info, každý hovorí niečo iné, tak sa chcem poriadne spýtať vás:
alebo kup acc od niekoho lenze vzdy ked kupujes acc trvaj na tom ze dostanes origos krabicu + orig kod pouzity pre ten acc + secret otazku +vsetky ine nalezitosti a ihned po kupe si ich vsetky pozmen pretoze je velmi lahke pre povodneho vlastnika (vychcanca) predat ti acc a potom nahlasit blizzu ze ho niekto hackol a dostat ho s5