Mám platiť za kamaratku?
Mám platiť za kamaratku?
Chcel by som sa spýtať či platíte za kamarátky? Napríklad keď ste vonku a idete niekde na pivo...a pod... Nemyslím priateľku ale kamarátku... Lebo ja jednu mám a keď sme niekde vonku a rozhodneme sa ísť niekam si sadnúť tak platím vždy len ja aj za seba aj za ňu...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...tak ako to vidíte??
-
midnight_man
Guru
Re: Mám platiť za kamaratku?
Prvy krat je to samozrejmost, druhy krat pohoda....3ti krat este tiez...ale 4ty krat uz by ma to zacalo sratEven napísal:Chcel by som sa spýtať či platíte za kamarátky? Napríklad keď ste vonku a idete niekde na pivo...a pod... Nemyslím priateľku ale kamarátku... Lebo ja jednu mám a keď sme niekde vonku a rozhodneme sa ísť niekam si sadnúť tak platím vždy len ja aj za seba aj za ňu...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...tak ako to vidíte??
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
midnight_man
Guru
tak ju nikam nepozyvajEven napísal:že aj ja si myslím že priateľka a kamarátka je dosť veľký rozdiel tak nevidím dôvod za ňu platiť...ale vy by ste jej to povedali? neviem koľko ma ona vôbec peňazí...ale ani ja nezarábam...
hahaMartin44 napísal:Alebo sa dohodnite a nech ti da zato zasexovat obcas
Mam pohlad z oboch stran.Za priatelku a jej kamaratku som zaplatil 2 krat a 2 krat to chcela zaplatit ona.3ti krat predvcerom to kesla priatelka.A v rovnaky den nas jej kamaratka pozvala na kolac a zaplatila to ona.Ked som jej strkal peniaze tak ma skoro poslala do <>
.Moj verdikt je raz on, raz ona
.Pride mi to take prijatelnejsie raz taham ja raz ona ako ked tahame kazdy za seba 
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
ako nechapem co tu riesite ... to co je za kamaratku ked si za seba nedokaze zaplatit ? by som narovinu povedal to co ma byt toto ja nemam doma tlaciaren na peniaze takze laskavo si zaplat aj ty .... add nikde nie je napisane ze muz musi platit vsetko ... a aj kebyze to je tvoja priatelka tak neznamena ze mas platit za nu ... je to cisto na tebe ci chces zaplatit aj za nu alebo nie ....
z mojho pohladu je toto len obycajne vyuzivanie a zdieranie ...
povedz jej to narovinu dooci nech si laskavo plati sama ... nech sa caja uvedomi a nesprava sa ako 13rocna pi*ka ... (sorry za vyraz ale nic ine to nie je)
takuto caju by som ani nenavolal "kamaratka" a kedze toto robi tak okamzite si utvorim nazor ze je to obycajna hlupucka pi**a co ide len po peniazoch a v hlave ma dym a caru ...
z mojho pohladu je toto len obycajne vyuzivanie a zdieranie ...
povedz jej to narovinu dooci nech si laskavo plati sama ... nech sa caja uvedomi a nesprava sa ako 13rocna pi*ka ... (sorry za vyraz ale nic ine to nie je)
takuto caju by som ani nenavolal "kamaratka" a kedze toto robi tak okamzite si utvorim nazor ze je to obycajna hlupucka pi**a co ide len po peniazoch a v hlave ma dym a caru ...
ja chodim s nejakou kamaratkou na obed/veceru v priemere raz za 2 tyzdne a v drvivej vacsine pripadov to funguje tak, ze platime na striedacku...pripadne ked niekto nevie co s peniazmi, tak zaplati...alebo niekto ma listky
neviem ako casto spolu chodite takto kamsi...ale skus pockat kym ta pozve ona...
pripadne ja by som to najskor urobil tak, ze ked pride na platenie tak ju zrusim midnightovou hlaskou a ked sa na mna "skaredo kukne" a bude sa cudovat ci som normalny a co to od nej chcem, tak si pospominam aka bola nasa posledna vecera, zaplatim a odidem