Mám platiť za kamaratku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Even
Medium Expert
Medium Expert

Mám platiť za kamaratku?

Príspevok od používateľa Even »

Chcel by som sa spýtať či platíte za kamarátky? Napríklad keď ste vonku a idete niekde na pivo...a pod... Nemyslím priateľku ale kamarátku... Lebo ja jednu mám a keď sme niekde vonku a rozhodneme sa ísť niekam si sadnúť tak platím vždy len ja aj za seba aj za ňu...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...tak ako to vidíte??
midnight_man
Guru
Guru

Re: Mám platiť za kamaratku?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Even napísal:Chcel by som sa spýtať či platíte za kamarátky? Napríklad keď ste vonku a idete niekde na pivo...a pod... Nemyslím priateľku ale kamarátku... Lebo ja jednu mám a keď sme niekde vonku a rozhodneme sa ísť niekam si sadnúť tak platím vždy len ja aj za seba aj za ňu...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...tak ako to vidíte??
Prvy krat je to samozrejmost, druhy krat pohoda....3ti krat este tiez...ale 4ty krat uz by ma to zacalo srat :D Ona by mala na to sama prist :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no tak za kamaratku asi nie, ako obcas pozvem kamarata na pivo+poldeci, a to je jedno ci to je kamarat alebo kamaratka, ale tak stale by som za nu urcite platit nechcel...priatelka uz je nieco ine..
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Pokial spolu nic nemate tak nevidim dovod investovat do nej pokial to nema nejaky opodstatneny dovod ako su financne suchoty a ty jej docasne vypomahas.... Cize moj verdikt znie NIE!

Alebo sa dohodnite a nech ti da zato zasexovat obcas :wink:
Even
Medium Expert
Medium Expert

že aj ja si myslím že priateľka a kamarátka je dosť veľký rozdiel tak nevidím dôvod za ňu platiť...ale vy by ste jej to povedali? neviem koľko ma ona vôbec peňazí...ale ani ja nezarábam...
midnight_man
Guru
Guru

Even napísal:že aj ja si myslím že priateľka a kamarátka je dosť veľký rozdiel tak nevidím dôvod za ňu platiť...ale vy by ste jej to povedali? neviem koľko ma ona vôbec peňazí...ale ani ja nezarábam...
tak ju nikam nepozyvaj :) nch ta pozve ona ak chce
Martin44 napísal:Alebo sa dohodnite a nech ti da zato zasexovat obcas :wink:
haha :D 8) tak to uz hej
Even
Medium Expert
Medium Expert

zaujímaví nápad Martin44 keď už tak niečo za niečo nie?
:D

ja ju nikam nepozyvam minule ona povedala poďme niekde na pivo...ja že dobre a samozrejme som platil ja...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to zalezi od situacie.
ked sme chodili zo skoly a s kamoskou som si chcel dat tequilu a ona ze nema tolko prachov pri sebe a tak, tak som cvakol aj za nu.
ale ked nieje dovod aby neplatila, tak jej to povedz
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja to vidím tak, že slušnosť by jej mohla kázať, nech zaplatí za seba alebo nech pozve ona teba, potom ty ju. A keď je to kamarátka, prečo jej to normálne nepovieš, že tiež nemôžeš stále platiť, či by nemohla ona?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mam pohlad z oboch stran.Za priatelku a jej kamaratku som zaplatil 2 krat a 2 krat to chcela zaplatit ona.3ti krat predvcerom to kesla priatelka.A v rovnaky den nas jej kamaratka pozvala na kolac a zaplatila to ona.Ked som jej strkal peniaze tak ma skoro poslala do <> :D.Moj verdikt je raz on, raz ona :).Pride mi to take prijatelnejsie raz taham ja raz ona ako ked tahame kazdy za seba :)
Even
Medium Expert
Medium Expert

No neviem ako jej to mam povedať... zdá sa mi to trošku divne jej povedať počuj nemohla by si platiť sama za seba? btw...ani nepoďakuje...
midnight_man
Guru
Guru

Even napísal:No neviem ako jej to mam povedať... zdá sa mi to trošku divne jej povedať počuj nemohla by si platiť sama za seba? btw...ani nepoďakuje...
ked ta pozve niekam :D tak jej zo srandy povedz "dobre ale platis ty" :D :D zo srandy jej to povedz :) ked ta bude volat
Even
Medium Expert
Medium Expert

no môžem to skúsiť midnight_man...ale asi by sa na mňa tak divno pozrela...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak to uz je na povahe, ci to povies alebo nie.
ja by som problem nemal, co je mozno niekedy aj na skodu
midnight_man
Guru
Guru

even myslim ze mas iba 2 moznosti....bud snou nikde nepojdes alebo jej to povies.
Even
Medium Expert
Medium Expert

alebo budem platiť stále za ňu... ale asi jej to poviem niekedy...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ako nechapem co tu riesite ... to co je za kamaratku ked si za seba nedokaze zaplatit ? by som narovinu povedal to co ma byt toto ja nemam doma tlaciaren na peniaze takze laskavo si zaplat aj ty .... add nikde nie je napisane ze muz musi platit vsetko ... a aj kebyze to je tvoja priatelka tak neznamena ze mas platit za nu ... je to cisto na tebe ci chces zaplatit aj za nu alebo nie ....
z mojho pohladu je toto len obycajne vyuzivanie a zdieranie ...
povedz jej to narovinu dooci nech si laskavo plati sama ... nech sa caja uvedomi a nesprava sa ako 13rocna pi*ka ... (sorry za vyraz ale nic ine to nie je)

takuto caju by som ani nenavolal "kamaratka" a kedze toto robi tak okamzite si utvorim nazor ze je to obycajna hlupucka pi**a co ide len po peniazoch a v hlave ma dym a caru ...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

:D no kamaratka riadna :)...ale si dobry somar, ked si takto nechas dupat po hlave ;)...ze by sa na teba skaredo kukla?...kukni sa aj ty na nu :P...

ja chodim s nejakou kamaratkou na obed/veceru v priemere raz za 2 tyzdne a v drvivej vacsine pripadov to funguje tak, ze platime na striedacku...pripadne ked niekto nevie co s peniazmi, tak zaplati...alebo niekto ma listky :D ...

neviem ako casto spolu chodite takto kamsi...ale skus pockat kym ta pozve ona...
pripadne ja by som to najskor urobil tak, ze ked pride na platenie tak ju zrusim midnightovou hlaskou a ked sa na mna "skaredo kukne" a bude sa cudovat ci som normalny a co to od nej chcem, tak si pospominam aka bola nasa posledna vecera, zaplatim a odidem ;)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

hm, ja som nikdy nenechal babu zaplatit ked sme spolu niekam vysli. ako myslim kamaratku. a vobec ma to nestve
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak ked sa spyta, ci niekde nejdete, tak jej povedz, ze nemas peniaze, ze musi zaplatit ona, napokon ved ty aj tak vzdy platis :oops:
Napísať odpoveď