Naj DJ
ano mas pravdu rebricky su len informacia co sa ludom paci aky DJ... Je pravda ze v Tiestovom pripade ze je proste reklama (komercia) ale to je zas jeho problem ze chce zarobit... mozno uz tak nie ale jeho manazeri... Na svete je vela DJ ktorí nemaju uznanie ako PvD, Tiesto, Armin atd... Urcite ze BEST dj asi nie je ani nebude... (v tom dufam
) DJing je krasna praca, zabava, umenie. Kazdy pocuva nieco ine kazdemu sa paci iny interpret... V PvD pripade sa mne naprkilad paci jeho plynulost, energia, a neviem co este... Nbeudem sa stebu hadad ze kto je co a tak, lebo vidim ze do toho vidis lepsie ako ja. 
-
information
Amateur
nemám proti nim absolútne nič, ale trance vôbec nemusím, a neviem prečo by mal byť naj DJ práve ten čo hrá trance. povedal by som, že spomínaní dvaja DJs sú najkomerčnejší, nie najlepší.Jimmy1 napísal:kua nechapem co mas prosti PvD alebo Tiesto. PvD je uz pomali 20 rokov na scene Paul je Pan DJ!!! a Tiesto je jeho ziak... Nehovorim ze na svete su len oni ale su to Páni DJ (Trancu)
...
Mauro pi***** , dj tiesto , benny benasi! JEDNOZNACNE tito 3ja!!!!
Re: ...
A Sandera van Doorna si uz pocul hrat?jaqlac napísal:Mauro pi***** , dj tiesto , benny benasi! JEDNOZNACNE tito 3ja!!!!
Benassi podla mna nic moc a od Maura som pocul iba set z Cybertronic 3 a tam hral ako uspavac hadov
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa: