Zub
Zub
caute, mam problem.
Bolel ma zub, dnes som bol u lekarki ale mala dovolenku tak pojdem az v pondelok. no ale problem je ten ze ten zub mi za asi 3 hodiny zcernel. neviete cim to moze byt? a co s nim spravi doktorka vitiahne ho?
diki vsetkym za odpovede
Bolel ma zub, dnes som bol u lekarki ale mala dovolenku tak pojdem az v pondelok. no ale problem je ten ze ten zub mi za asi 3 hodiny zcernel. neviete cim to moze byt? a co s nim spravi doktorka vitiahne ho?
diki vsetkym za odpovede
Cvakla ti pri tom páde sánka? Keby sa to počas víkendu nedalo vydržať, utekaj s tým na pohotovosť. Neviem, či v Humennom je pohotovosť. Jeden známy mal tiež v piatok bolesti, ale machroval, že to prejde a v nedelu to už nemohol vydrzat a letel z Trnavy do BA na pohotovost (v Trnave ju zrušili, akože nepotrebna vec).
zdravim ta...pravdepodobne sa ti zapalil nerv a nasledne odumrel, co moze sposobit zatmavenie zubu, aj ked je velmi nepravdepodobne, aby sa to stalo za tri hodiny...takyto zapal taktiez neuveritelne boli, je to silna pulzujuca bolest, ako keby si citil ako ti zubom prudi krv. co so zubom bude je iba na tebe a tvojom zubarovi, mozte sa dohodnut na vytrhnuti alebo na endodoncii, co je vytiahnutie nervu zo zubu a nasledne vyplnenie korenovych kanalikov, takyto zub je vsak uz mrtvy, nedostava sa mu potrebnych zivin, stava sa krehkym a lahko sa lame, preto sa to riesi jeho zabrusenim a nasadenim korunky;)