Mám platiť za kamaratku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
reznick
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mám platiť za kamaratku?

Príspevok od používateľa reznick »

Even napísal:...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...
...Zaujimalo by ma ako si sa jej to snazil naznacit? V kazdom pripade si skus zratat kolko si do svojej kamaratky zainvestoval a ci to za to stoji. Ak ti jej spolocnost v niecom pomaha (a ja som presvedceny ze ano) tak by to malo byt OK. Ale mam pocit ze tomu nieco chyba...

Myslim ze ten problem nie je v tvojej kamaratke ale v tvojej hlave (proste jej uz nieco povedz a tym nemyslim to aby si konecne zacala platit sama)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Even napísal:Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
ta ked je na to zvyknuta ta nech pali do pi*e kamaratka. co si mysli o sebe?! ked jej chlapci platia za zdrzanie sa v bare tak to je na smiech. raz sme tak sedeli s kamaratom pri bare ked prisla jedna 15-16 rocna baba a: "No co sraci, na co ma pozvete?" ta sme s kamaratom pozreli na seba a poslali ju hned dakam do kosostvorca.

tak ti poviem, ked to je tvoja kamaratka tak nech si zvykne na to ze si za seba plati a ak to je profesionalna spolocnicka na kecanie tak si na to zvykni ty. tot vsjo
Even
Medium Expert
Medium Expert

Zaujimavé názory reznick... ano v jej spoločnosti sa cítim dobre... je možne že tomu niečo chyba ale čo? čo maš na mysli reznick? čo by som jej mal povedať?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Even napísal:H to by som ju aj ja poslal zelovoc... toto je niečo ine...
No nie uplne, pretoze kazdemu musi byt divne a mozno aj neprijemne, ked za neho vzdy plati niekto iny.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Natvrdo je povedz co si o nej myslis a co k nej citis (na poradi asi nezalezia) ak to povies dobre tak sa ti ta investicia vrati alebo budes mat po tomto probleme.

Ale este by ma fakt zaujimalo kolko si do toho vrazil a ako si jej naznacil ci nechce platit? (ak to samozrejme nieje tajne)
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

aj ja mam taku kamaratku, simonu, :lol: :lol: , co sa fest zmenila teraz, je typicky priklad vymletej zeny. Ona chodi kazdy piatok chlastat, a som dnes pocul ze este ani jeden piatok neplatila za seba. :lol:
frenkie
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkie »

Ja chodim tiez s kamaratkami von a nejde tu ani o platenie za pitie ale ide tu o cigarety ked idem s nimi vonka tak do hodiny nemam skatulku... ale inak mi vydrzi 3dni. a odmietnut kamaratkam je pre mňa tazke.....

Jedine riesenie pre mňa je prestat s nimi chodit von ,,, co ani za nic ,,,,,
alebo prestat fajcit,... aspon pri nich :oops:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Even napísal:Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
No neviem neviem..keby taká nebola tak by si už všimla že jej vkuse platíš a pozastavila by ťa,alebo sa nejak odvďačila..čiže je jedna z tých čo si myslí že chlap musí všetko platiť, a ona len hodí úsmev a je všetko ok preňu :) proste jej musíš niečo povedať a nie prizerať sa ako ti miznú peniaze ...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

even zbytocne sa nas tu pytas co mas urobit ... uz si ta namotala na prst a ty jej nic neodmietnes ...
obycajne vyuzivanie z mojho pohladu... ty to sice tak nevnimas ale tak to je ...
add toto co si napisal ze ona nie je pipka len je zvyknuta ze za nu ludia platia hahaha :D obycajna pipka pretoze aj take ktore su na taketo nieco zvyknute si dokazu obcas uvedomovat a pri kamaratoch platia same ... mam jednu taku kamaratku ale ked som s nou vonku vzivote som nevidel zeby cakala ze za nu niekto zaplati ...
cize poucenie zabudni na tu svoju a povedz jej rovno nech sa spamata ... ked to nedokazes tak si pekne doma zober dennicek a pis si tam kolko si na nu minul .... a potom ked sa najde niekto lepsi kto jej bude nielen platit pitie ale da jej peniaze aj na oblecenie a bude sa s nou vyvazat v auticku (on bude iba vyzerat) tak sa na teba vykasle a ty i mozes potom prepocitat o kolko penazi si prisiel pre vlastnu hlupu zaslepenost ....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zelovoc: Ja by som sa spytal barmana ci mi vie naliat 2 deci vody z vodovodu...

k teme: http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

erytrocyt napísal:Lenka, vieš čo, dnes som nejak nespočítal dobre peniaze, nemohla by si to pre dnešok zatiahnuť ty? Veď vieš, že nabudúce ťa pozvem zasa ja, potom zasa ty :) A takto jej vsunieš myšlienku, že by bolo dobré raz za čas zaplatiť.
toto je napriklad aj podla mna prijatelne
bolek: ja osobne by som to nehovoril tak, pretoze mne osobne to pripada akoze sa vyhovaram na to, ze nemam peniaze ani na zakladne zivotne potreby. skor by som spravil asi to, ze by som to zacvakal a potom nejak medzi recou spomenul, ze som svorc alebo nieco take. ale jasne, tiez by zalezalo na tom, aky silny je ten kamaratsky vztah. mam kamaratky, s ktorymi nikam nechodim a kamaratky, s ktorymi som vonku furt
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fabooooo.... ty lamko co necitas ine posty :D som to sem dal uz vcera
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Even napísal:ja ju nikam nepozyvam minule ona povedala poďme niekde na pivo...ja že dobre a samozrejme som platil ja...
:smt046 Ina socka :D Mal si povedat ze nejdes, lebo nemas peniaze, kedze stale kupujes aj pre nu :D Gangy ma tentokrat podla mna pravdu :)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ja som len vyjadrila svoj názor a som baba a poviem ti jedno:Bavili sme sa o tom včera aj s babami.A všetky sme sa zhodli na tom,že to využíva.Prepáč ale taká je realita a ja si stojím za svojím :oops:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Dnes osm bol s frajerkou na cajiku tak sa mi ospravedlnila ze so sebou nema peniaze a ze nabuduce to kesne ona a potom skromne podakovala.Tak by to malo byt :)
Even
Medium Expert
Medium Expert

Vieš reznick..je mi s ňou dobre ale neviem čo k nej cítim.. neviem či chcem niečo viac...raz sa mi už niečo také stalo a nedopadlo to dobre... nechcem sa zbytočne do niečoho hrnúť..môže to dopadnúť zas zle...

No tajne to nieje bolo to asi takto:čakali sme v rade chcel som si kúpiť hamburger..len tak som sa spýtal či si aj ona niečo da..ona že hej... a viac som sa nepýtal...kúpil som si hamburger a išiel si sadnúť no a ona išla hneď za mnou..takže si nekúpila nič...
Even
Medium Expert
Medium Expert

Neomotala si ma na prst ob3l1x... možno to tak vyzerá s toho čo som písal ale vážne to tak nieje...ona práve že iná ako väčšina báb...ja mam len tento jeden problém a chcel som vedeť vaše názory...

// Okey x-nina ale keby si ju poznala je dosť možné že by si ten svoj názor zmenila...

// Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to je sice pekne ale vidno ze ocakavala ze jej nieco vezmes.... kedze sama si nic nekupila... takze stale ta chce vyuzivat

a nauc sa editovat si prispevky
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Drink a podobne veci byt som kamaratke neplati lcasto, iba na nejakych prilezitostiach, ked sa nieco oslavuje atd. Alebo ked ju pozvem pokecat na kavu, ale nie tak casto, to urcite nie, ved nieje to tvoja priatelka.
Napísať odpoveď