Mám platiť za kamaratku?
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mám platiť za kamaratku?
...Zaujimalo by ma ako si sa jej to snazil naznacit? V kazdom pripade si skus zratat kolko si do svojej kamaratky zainvestoval a ci to za to stoji. Ak ti jej spolocnost v niecom pomaha (a ja som presvedceny ze ano) tak by to malo byt OK. Ale mam pocit ze tomu nieco chyba...Even napísal:...raz som sa jej snažil naznačiť nech zaplatí sama za seba ale asi to nejak nepochopila...
Myslim ze ten problem nie je v tvojej kamaratke ale v tvojej hlave (proste jej uz nieco povedz a tym nemyslim to aby si konecne zacala platit sama)
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ta ked je na to zvyknuta ta nech pali do pi*e kamaratka. co si mysli o sebe?! ked jej chlapci platia za zdrzanie sa v bare tak to je na smiech. raz sme tak sedeli s kamaratom pri bare ked prisla jedna 15-16 rocna baba a: "No co sraci, na co ma pozvete?" ta sme s kamaratom pozreli na seba a poslali ju hned dakam do kosostvorca.Even napísal:Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
tak ti poviem, ked to je tvoja kamaratka tak nech si zvykne na to ze si za seba plati a ak to je profesionalna spolocnicka na kecanie tak si na to zvykni ty. tot vsjo
-
frenkie
Light Expert
Ja chodim tiez s kamaratkami von a nejde tu ani o platenie za pitie ale ide tu o cigarety ked idem s nimi vonka tak do hodiny nemam skatulku... ale inak mi vydrzi 3dni. a odmietnut kamaratkam je pre mňa tazke.....
Jedine riesenie pre mňa je prestat s nimi chodit von ,,, co ani za nic ,,,,,
alebo prestat fajcit,... aspon pri nich
Jedine riesenie pre mňa je prestat s nimi chodit von ,,, co ani za nic ,,,,,
alebo prestat fajcit,... aspon pri nich
-
Soviet
Darca
No neviem neviem..keby taká nebola tak by si už všimla že jej vkuse platíš a pozastavila by ťa,alebo sa nejak odvďačila..čiže je jedna z tých čo si myslí že chlap musí všetko platiť, a ona len hodí úsmev a je všetko ok preňuEven napísal:Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
even zbytocne sa nas tu pytas co mas urobit ... uz si ta namotala na prst a ty jej nic neodmietnes ...
obycajne vyuzivanie z mojho pohladu... ty to sice tak nevnimas ale tak to je ...
add toto co si napisal ze ona nie je pipka len je zvyknuta ze za nu ludia platia hahaha
obycajna pipka pretoze aj take ktore su na taketo nieco zvyknute si dokazu obcas uvedomovat a pri kamaratoch platia same ... mam jednu taku kamaratku ale ked som s nou vonku vzivote som nevidel zeby cakala ze za nu niekto zaplati ...
cize poucenie zabudni na tu svoju a povedz jej rovno nech sa spamata ... ked to nedokazes tak si pekne doma zober dennicek a pis si tam kolko si na nu minul .... a potom ked sa najde niekto lepsi kto jej bude nielen platit pitie ale da jej peniaze aj na oblecenie a bude sa s nou vyvazat v auticku (on bude iba vyzerat) tak sa na teba vykasle a ty i mozes potom prepocitat o kolko penazi si prisiel pre vlastnu hlupu zaslepenost ....
obycajne vyuzivanie z mojho pohladu... ty to sice tak nevnimas ale tak to je ...
add toto co si napisal ze ona nie je pipka len je zvyknuta ze za nu ludia platia hahaha
cize poucenie zabudni na tu svoju a povedz jej rovno nech sa spamata ... ked to nedokazes tak si pekne doma zober dennicek a pis si tam kolko si na nu minul .... a potom ked sa najde niekto lepsi kto jej bude nielen platit pitie ale da jej peniaze aj na oblecenie a bude sa s nou vyvazat v auticku (on bude iba vyzerat) tak sa na teba vykasle a ty i mozes potom prepocitat o kolko penazi si prisiel pre vlastnu hlupu zaslepenost ....
-
Fabo
Hardcore addict
zelovoc: Ja by som sa spytal barmana ci mi vie naliat 2 deci vody z vodovodu...
k teme: http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
k teme: http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
toto je napriklad aj podla mna prijatelneerytrocyt napísal:Lenka, vieš čo, dnes som nejak nespočítal dobre peniaze, nemohla by si to pre dnešok zatiahnuť ty? Veď vieš, že nabudúce ťa pozvem zasa ja, potom zasa tyA takto jej vsunieš myšlienku, že by bolo dobré raz za čas zaplatiť.
bolek: ja osobne by som to nehovoril tak, pretoze mne osobne to pripada akoze sa vyhovaram na to, ze nemam peniaze ani na zakladne zivotne potreby. skor by som spravil asi to, ze by som to zacvakal a potom nejak medzi recou spomenul, ze som svorc alebo nieco take. ale jasne, tiez by zalezalo na tom, aky silny je ten kamaratsky vztah. mam kamaratky, s ktorymi nikam nechodim a kamaratky, s ktorymi som vonku furt
fabooooo.... ty lamko co necitas ine postyMaki napísal: a odporucam toto - http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
Fabo napísal: k teme: http://www.qark.net/clanek/jak-naucit-h ... be-platila
Ja som len vyjadrila svoj názor a som baba a poviem ti jedno:Bavili sme sa o tom včera aj s babami.A všetky sme sa zhodli na tom,že to využíva.Prepáč ale taká je realita a ja si stojím za svojímEven napísal:Nie mýliš sa x-nina ona neni taka pipka čo vidí len peniaze a využíva ludí...len proste je zviknuta že ľudia zaplatia za ňu alebo tak...
Vieš reznick..je mi s ňou dobre ale neviem čo k nej cítim.. neviem či chcem niečo viac...raz sa mi už niečo také stalo a nedopadlo to dobre... nechcem sa zbytočne do niečoho hrnúť..môže to dopadnúť zas zle...
No tajne to nieje bolo to asi takto:čakali sme v rade chcel som si kúpiť hamburger..len tak som sa spýtal či si aj ona niečo da..ona že hej... a viac som sa nepýtal...kúpil som si hamburger a išiel si sadnúť no a ona išla hneď za mnou..takže si nekúpila nič...
No tajne to nieje bolo to asi takto:čakali sme v rade chcel som si kúpiť hamburger..len tak som sa spýtal či si aj ona niečo da..ona že hej... a viac som sa nepýtal...kúpil som si hamburger a išiel si sadnúť no a ona išla hneď za mnou..takže si nekúpila nič...
Neomotala si ma na prst ob3l1x... možno to tak vyzerá s toho čo som písal ale vážne to tak nieje...ona práve že iná ako väčšina báb...ja mam len tento jeden problém a chcel som vedeť vaše názory...
// Okey x-nina ale keby si ju poznala je dosť možné že by si ten svoj názor zmenila...
// Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
// Okey x-nina ale keby si ju poznala je dosť možné že by si ten svoj názor zmenila...
// Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito