Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Ravenman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ravenman »

chcem sa opytat..na zaciatku hry co uvidite tu prvu velikansku lod tam kde sa pusti to video kde spomenu ze sa im nepodarilo nejako zaparkovat cico asi... tak tu lod mam taku ziarivo do biela , je to normalny ukaz ??

takto to vypada...
//obrazky davaj do prilohy
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

to bude asi tym ze to je zamrznute a zasnezene..nie? :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ravenman napísal:chcem sa opytat..na zaciatku hry co uvidite tu prvu velikansku lod tam kde sa pusti to video kde spomenu ze sa im nepodarilo nejako zaparkovat cico asi... tak tu lod mam taku ziarivo do biela , je to normalny ukaz ??

takto to vypada...
//obrazky davaj do prilohy
Hej to je zamrznute INac chem sa spitat Je normalne ze na Max detailoch ked mam pustene 4x antialiasing , tak mi to pri tejto scenke z lodou seka . a ked antialiasing vypnem tak ide ako vsetko ostatne v hre bez sekania . pri zapnutom antialiasingu
a to mam AMD X2 6400+black edition , 2GB ram 800mhz , 8800gt 512mb od Gainward Golden sample, ??? jak mi toto vysvetlite ?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

slavo Crysis je tak narocna hra, ze by ti to neslo plynule ani na 8800GT v SLI. (myslim v DX10 na Very High)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

no musim stebou suhlasit ale jamam DX9 lebo pouzivam windows xp
a predstav si ide mi to bez sekania len jediny problem som mal pri tejto lodi . inac nenormalna grafika.
Ravenman
Medium Star
Medium Star

dakujem za info....mam Geforce 7600 GT ,chcel by som sa este opytat..na tejto karte ide Crysis predpokladam ze v mode PixelShader 3.0 ,je moznost ho prepnut do modu 2.0 ako keby to slo na R9800 ??

chcem to preto lebo ten vykon nieje bohvieco na tych 3.0 lkach
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Ravenman napísal:dakujem za info....mam Geforce 7600 GT ,chcel by som sa este opytat..na tejto karte ide Crysis predpokladam ze v mode PixelShader 3.0 ,je moznost ho prepnut do modu 2.0 ako keby to slo na R9800 ??

chcem to preto lebo ten vykon nieje bohvieco na tych 3.0 lkach
tak to teda asi nie......PS je nieco co vyzaduje hra a ak chce 3 tak pojde na trojke a vyssom..... PS je nieco ako direct ak ho hra vyzaduje a karta ho nepodoruje tak si nezahras
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Dakujem za odpovede... Vysral som sa nato....
Ravenman
Medium Star
Medium Star

bohuzial musim aj po takejto dlhej existenci Windows VIsta povedat ze odvtedy ako aom skusil Crysisa na strednych detailoch na WIndows XP na mojej 7600 GT tak ma to nuti ostat na WXP... Vista je dobry os ale necakal som ze Crysis ktore je na nu optimalizovany bude mat prepad u mna az 35 percent ... na Viste mi to slo ako tak Low a u XP dkoro vsetko na medium a perfektne..
Ravenman
Medium Star
Medium Star

pocujte mam v hre podivny zasek.... som v tej druhej misii (Recovery) kde mam v tej vesnici(dedinke) najst tych rukojemnikov ,je tam taka zelena bodka ale rukojemnici nikde... tanky su vystrielane a tu babu som uz zachranil tam kde sa vykopli tie dvere v prvej budove... fakt som tu dedinu celu prekutral ale neviem najst tych rokojemnikov...

dalsiu vec nechapem ak si vsimnete n mape ze mam najst pristupovy bod tch korejcov...to som uz stlacil to tlacitko u toho notebooku tam hore na kopci a teraz sa uz neda stlacit..nechapem tomu

prikladam vam screenshot+(viz priloha)
Prílohy
ScreenShot0000.jpg
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

uz hore ti mod zmazal screen a zase to nedas do prilohy
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ravenman
4 minuty.. to je cas kym sa mi nacital ten tvoj kktsky obrazok z imageshack.. bol si na to upozorneny ale ty musis aj tak zas porusit pravidla...

musis ist na tu zltu bodku.. pojdes hore do takeho kopceka kde bude par vojakov.. tam budes mat sniperku a vlastne tam uvidis pekne na taku dedinu.. ktora je oznacena zelenou bodkou
Ravenman
Medium Star
Medium Star

vyskusam vdaka... ta priloha mna mrzi som sa ponahlal a tak casto tu niesom takze som to prehliadol

ale co tam hore aj ked mam tu odtrelovacku.... ja mam obavu ze to je naky bug uz toto... fakt nevim ako dalej ..tu je screenshot
Prílohy
ScreenShot0002.jpg
jarmen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jarmen »

Drago napísal:slavo Crysis je tak narocna hra, ze by ti to neslo plynule ani na 8800GT v SLI. (myslim v DX10 na Very High)
ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ravenman
stale neviem kde mas problem
ako tak kukam tak si na tom kopceku a si nasmerovany, kebyze ides dopredu tak uvidis dole tu dedinku kde mas vyhladit vojakov
miskot
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miskot »

ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ta hra nie je taka dlha.. kolko 12 hodin moze mat ?

a na tej zostave na full ? rozlisenie ? a full si mal co ? textury ? alebo komplet vsetko ? aj mne to islo na full.. lenze som mal o par fps menej ako na low :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

jarmen napísal:ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
ale on pisal na DX10 a very high :), na high a DX9 to ide uz pri 2GB RAM, a staci jedna 8800GT :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:ale on pisal na DX10 a very high :), na high a DX9 to ide uz pri 2GB RAM, a staci jedna 8800GT :wink:
ono je to jedno.. na tej zostave co pisal jarmen by som urcite uveril ze to ide na aj very high...
zatial co na amd 3800+, ATI 1650 PRO.. na high ? neverim, ze je to normalne hratelne
jarmen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jarmen »

miskot napísal:Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?
hh tak dobru chut:D nee dosiel som zoskoly a nemal som co robit a pocasie bolo na kkt tak som to mastil...stvrtok som to hral od 3 do 8 alebo tak a potom na druhy den od 2 do 11 (: a bolo ..hmm ja moc hry nehravam ale ked je volaco dobre:D tak to uz hej...fuu sa tesim gta 4 dufam ze mi to pojde v pohode..ak to bude
Napísať odpoveď