Crysis
-
->slavo<-
Addict
Hej to je zamrznute INac chem sa spitat Je normalne ze na Max detailoch ked mam pustene 4x antialiasing , tak mi to pri tejto scenke z lodou seka . a ked antialiasing vypnem tak ide ako vsetko ostatne v hre bez sekania . pri zapnutom antialiasinguRavenman napísal:chcem sa opytat..na zaciatku hry co uvidite tu prvu velikansku lod tam kde sa pusti to video kde spomenu ze sa im nepodarilo nejako zaparkovat cico asi... tak tu lod mam taku ziarivo do biela , je to normalny ukaz ??
takto to vypada...
//obrazky davaj do prilohy
a to mam AMD X2 6400+black edition , 2GB ram 800mhz , 8800gt 512mb od Gainward Golden sample, ??? jak mi toto vysvetlite ?
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to teda asi nie......PS je nieco co vyzaduje hra a ak chce 3 tak pojde na trojke a vyssom..... PS je nieco ako direct ak ho hra vyzaduje a karta ho nepodoruje tak si nezahrasRavenman napísal:dakujem za info....mam Geforce 7600 GT ,chcel by som sa este opytat..na tejto karte ide Crysis predpokladam ze v mode PixelShader 3.0 ,je moznost ho prepnut do modu 2.0 ako keby to slo na R9800 ??
chcem to preto lebo ten vykon nieje bohvieco na tych 3.0 lkach
-
lekoklatik
VIP
bohuzial musim aj po takejto dlhej existenci Windows VIsta povedat ze odvtedy ako aom skusil Crysisa na strednych detailoch na WIndows XP na mojej 7600 GT tak ma to nuti ostat na WXP... Vista je dobry os ale necakal som ze Crysis ktore je na nu optimalizovany bude mat prepad u mna az 35 percent ... na Viste mi to slo ako tak Low a u XP dkoro vsetko na medium a perfektne..
pocujte mam v hre podivny zasek.... som v tej druhej misii (Recovery) kde mam v tej vesnici(dedinke) najst tych rukojemnikov ,je tam taka zelena bodka ale rukojemnici nikde... tanky su vystrielane a tu babu som uz zachranil tam kde sa vykopli tie dvere v prvej budove... fakt som tu dedinu celu prekutral ale neviem najst tych rokojemnikov...
dalsiu vec nechapem ak si vsimnete n mape ze mam najst pristupovy bod tch korejcov...to som uz stlacil to tlacitko u toho notebooku tam hore na kopci a teraz sa uz neda stlacit..nechapem tomu
prikladam vam screenshot+(viz priloha)
dalsiu vec nechapem ak si vsimnete n mape ze mam najst pristupovy bod tch korejcov...to som uz stlacil to tlacitko u toho notebooku tam hore na kopci a teraz sa uz neda stlacit..nechapem tomu
prikladam vam screenshot+(viz priloha)
-
Šu-Do
Redeemer
Ravenman
4 minuty.. to je cas kym sa mi nacital ten tvoj kktsky obrazok z imageshack.. bol si na to upozorneny ale ty musis aj tak zas porusit pravidla...
musis ist na tu zltu bodku.. pojdes hore do takeho kopceka kde bude par vojakov.. tam budes mat sniperku a vlastne tam uvidis pekne na taku dedinu.. ktora je oznacena zelenou bodkou
4 minuty.. to je cas kym sa mi nacital ten tvoj kktsky obrazok z imageshack.. bol si na to upozorneny ale ty musis aj tak zas porusit pravidla...
musis ist na tu zltu bodku.. pojdes hore do takeho kopceka kde bude par vojakov.. tam budes mat sniperku a vlastne tam uvidis pekne na taku dedinu.. ktora je oznacena zelenou bodkou
-
jarmen
Light Expert
ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynuleDrago napísal:slavo Crysis je tak narocna hra, ze by ti to neslo plynule ani na 8800GT v SLI. (myslim v DX10 na Very High)
Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
-
AXO
Professional
ale on pisal na DX10 a very highjarmen napísal:ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
-
jarmen
Light Expert
hh tak dobru chut:D nee dosiel som zoskoly a nemal som co robit a pocasie bolo na kkt tak som to mastil...stvrtok som to hral od 3 do 8 alebo tak a potom na druhy den od 2 do 11 (: a bolo ..hmm ja moc hry nehravam ale ked je volaco dobre:D tak to uz hej...fuu sa tesim gta 4 dufam ze mi to pojde v pohode..ak to budemiskot napísal:Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?