Mimochodom co sa tyka tej Temy ... Tak by si sa divil ale dostal som k nej aj pozitivne ohlasy.. resp karmu
co sa tyka obrazku bol urcite vtipnejsi nez suhrn tvojich postov...
Ten obrazok mal svoj inotaj
you're right...ozaj je to krasavecMartin44 napísal:Ten obrazok mal svoj inotaj
Konecne nieco rozumne od teba. S tym sa stotoznujem - pis si do karmy co chces avsak neplac ked o moznost pouzivat karmu prides ..Martin44 napísal:Ciste odplacanie... To si prosim vacsiu kok**** vymysliet nemozes.
A to co si napisem do karmy je azda moja vec a ked sme uz pri tej poctivosti tak by si mohol byt natolko objektivny a rovno potom bloknut karmu X milion uzivatelom za to co napisali ini do karmy mne![]()
Ale nie podme radsej vymyslat vyhovorky typu. Stop neprijimam som v domceku a ak to porusis zablokujem ta...
Tá téma je náhodou dobrá. Môžeš sa v nej verejne posťažovať, pochváliť sa, alebo len tak napísať, čo si dnes prežil. Nie je to pre spamerov, týmto si tam urazil dosť slušných užívateľov.GothaR napísal:Ta tema je vytvorena na to, aby sa tam spameri odbavili. Niekomu pomoze, ked svoj problem napise tam a uz ma pokoj, nemusi kvoli tomu zakladat nezmyselnu temu, ale ma iba jeden prispevok.
Prepac, ale dovolim si chytat za slovicka, resp. podrobnejsie vysvetlit, ako som to myslel. Napisal som: "tema je vytvorena na to, aby sa tam spameri odbavili" a nespomenul som nic take, ze je to iba pre spamerov alebo ze kazdy, kto tam napise, je hned spamer, ved tam pisem aj ja niekedy ked sa nudim.erytrocyt napísal:Tá téma je náhodou dobrá. Môžeš sa v nej verejne posťažovať, pochváliť sa, alebo len tak napísať, čo si dnes prežil. Nie je to pre spamerov, týmto si tam urazil dosť slušných užívateľov.
Iste ze, ale vy dvaja by ste si uz mohli konecne uvedomit ze sa vam prisposobujeme len v ramci pravidiel fora, keby si napisal do pravidiel ze neoplacajte karmu lebo vam ju blokneme, tak ver ze by tato tema nevznikla, ale pokial ty chces aby sme sa prisposobovali v tom ze ako sa dnes citis tak aj tak konas, no nehnevaj sa ale tak to je uplne protichodne, pretoze dobre obidvaja viete, ze ked urobite uzivatelovi nejaky defekt a nedolozite to porusenym tym a tym pravidlom, tak je z toho verejne rieseny problem, potom sa necuduj ze vidis temy ako tato. A tento postup si kazdy uzivatel vyklada zvlast, ked niekomu bloknes karmu mu to nevadi, Martinovi to ale vadilo...no bum a je tu tema...v ktorej ako inak sa rozculujete len vy dvaja pretoze sa znova musite obhajovat a hadat s uzivatelmi.t0m4s3 napísal:Konecne nieco rozumne od teba. S tym sa stotoznujem - pis si do karmy co chces avsak neplac ked o moznost pouzivat karmu prides ..
edit: Martin skusim ti to vysvetlit najjednoduchsie ako viem, oki? Si na sukromnom fore, kde o tom co sa stane a co sa nestane rozhoduje hojko, ja a tim adminov. Tebe ostava sa bud prisposobit, alebo zavriet okno prehliadaca, resp. nepouzivat toto forum. Kedze su tu stovky uzivatelov, ktori nemaju take problemy ako ty a prisposobenie sa im nerobi ani najmensie problemy, tipujem, ze problem bude na tvojej strane. Paralalela s "stop neprijimam som v domceku" je na mieste a ty s tym nespravis absolutne nic. Nikto tu nepotrebuje mat dovod niekomu blokovat karmu, ani to nie je povinny nikomu vysvetlovat (rovnako aj pri mazani prispevkov, base atd..), v podstate je to len slusnost a dobra vola, ze tak vo vacsine pripadov cinime. Mozno sa ti cela tato stat bude zdat povysenecka, ale tak to uz vo svete chodi - vsetci sme si rovni, ale niektori sme rovnejsi, wake up!
No podla mna ak niekto nie je uplny debil a chce vratit - karmu, tak si aspon vymysli nejaky dovod a napise ho do komentara, potom mu to budu tazko dokazovat.mi-chau napísal:Avsak nieje to trochu blbe? Clovek dostane minusovu karmu s nejakym textom a podpisom (ano stava sa obcas) a ten text je dost infantilny. Podla mna je normalne ze v takychto pripadoch clovek vrati karmu spat aby odmenil jeho infantilitu..
Ok tak nie dokazovanie, ale tazsie odhalenie. Sice neviem akym sposobom to kontroluju, ale podla mna ak niekto napise pekny dovod, ktory suvisi s prispevkom, tak mu to moze prejst.krija napísal:gothar dokazovat??? uz si tu dost dlho a dokonca to tu uz aj odznelo. bez udania dovodu, bez vysvetlenia, bez akehokolvek dokazovaniadobra vola
Ked uz pises ze sa nemusis obhajovat pred nicim tak ti z toho kompu asi prepina viac ako mne, ale to nie je momentalnym problemom.t0m4s3 napísal:Sheep tebe to este musim asi mongolsky napisat. O akom verejnom fore tu furt tocis dookola? Kto vlastni toto forum? Ty? Mi-chau? Gothar? Krija? Alebo verejnost? Zase si pleties pojmy a dojmy, ja a hojko sa nemusim obhajovat pred nikym a pred nicim.
Kazde, za ktore plati jeden clovek. Ved sa vzi do Hojkovej situacie, on ma tiez zivotne potreby, konecne dostal forum do stavu, ked sa vdaka nenapadnej reklame same uzivi, ale aj tak tomu on venuje svoj vlastny cas a nic okrem dobreho pocitu za to nema. A potom tu pride niekto ako ty a zacne mu do toho kecat. Bud rad, ze nejake forum vobec je. Toto nie je statna institucia, nikde nemas napisane, ze mas pravo mat k dispozicii diskusne forum. Ked ti pristup moderatorov vadi, tak chod na ine, kde budu benevolentnejsi.Sheep napísal:Ked uz pises ze sa nemusis obhajovat pred nicim tak ti z toho kompu asi prepina viac ako mne, ale to nie je momentalnym problemom.
A o takom verejnom fore tocim ze idete na internet, spravite forum a nakoniec nam tu ides vycitat co si to dovolujeme na "sukromnom fore"? Ano z pravneho hladiska sukromne je, pretoze ste kupili server a mate prenajate miesto v serverovni, obhospodarujete to tu ale aj tak to terajsi problem nevyriesi, a ano je uzasne napisat na nejaku staznost "si na sukromnom fore", ako vazne aj to co obcas pises na ziadosti o nove veci na fore, je uz na zamyslenie ked toto admin napise, skratka tvoj pristup k uzivatelom je z hladiska adminovania velmi zly a ked to nevadi tebe tak prosim mne na fore neprekazas...
a kedze toto forum ako sam tvrdis sukromne je, tak ake este ine forum je?