"Poďakovanie" Hojkovi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ty si chudak... Vytahujes tu stare veci.... A namiesto racionalneho vyjadrenia sa si series na vlastny dvor 8)

Mimochodom co sa tyka tej Temy ... Tak by si sa divil ale dostal som k nej aj pozitivne ohlasy.. resp karmu :P

co sa tyka obrazku bol urcite vtipnejsi nez suhrn tvojich postov...
Ten obrazok mal svoj inotaj :)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Jaj. Naco riesit nieco co vyriesit nemozes ?
Podla mna sa zas len nudis a nemas co robit... :?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Martin44 cituj ma ak som kdesi napisal, ze toto je jedina stupidna tema na fore
a chces nazor na tvoju osobu a hojka?...TOTO ti nestaci?

hojko ano, o tej viem :) ...aj tato bola skvela - priam nechutna diskusia, srdcervucy prispevok a tisice smutiacich userov tam vyjadrili svoj zial ;)

//
Martin44 napísal:Ten obrazok mal svoj inotaj :)
you're right...ozaj je to krasavec ;)...ale pre nas, co tak celkom nie vzdy pochopime alegoriu si to mohol ukazat jasnejsie :oops:
Prílohy
retard copy.jpg
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Aiden napísal:?

hojko ano, o tej viem :) ...aj tato bola skvela - priam nechutna diskusia a tisice smutiacich userov tam vyjadrili svoj zial ;)
hej a ten zaver. Posluchajte "HOja" :smt023
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Martin44 napísal:Ciste odplacanie... To si prosim vacsiu kok**** vymysliet nemozes.
A to co si napisem do karmy je azda moja vec a ked sme uz pri tej poctivosti tak by si mohol byt natolko objektivny a rovno potom bloknut karmu X milion uzivatelom za to co napisali ini do karmy mne :wink:
Ale nie podme radsej vymyslat vyhovorky typu. Stop neprijimam som v domceku a ak to porusis zablokujem ta... :P
Konecne nieco rozumne od teba. S tym sa stotoznujem - pis si do karmy co chces avsak neplac ked o moznost pouzivat karmu prides ..

edit: Martin skusim ti to vysvetlit najjednoduchsie ako viem, oki? Si na sukromnom fore, kde o tom co sa stane a co sa nestane rozhoduje hojko, ja a tim adminov. Tebe ostava sa bud prisposobit, alebo zavriet okno prehliadaca, resp. nepouzivat toto forum. Kedze su tu stovky uzivatelov, ktori nemaju take problemy ako ty a prisposobenie sa im nerobi ani najmensie problemy, tipujem, ze problem bude na tvojej strane. Paralalela s "stop neprijimam som v domceku" je na mieste a ty s tym nespravis absolutne nic. Nikto tu nepotrebuje mat dovod niekomu blokovat karmu, ani to nie je povinny nikomu vysvetlovat (rovnako aj pri mazani prispevkov, base atd..), v podstate je to len slusnost a dobra vola, ze tak vo vacsine pripadov cinime. Mozno sa ti cela tato stat bude zdat povysenecka, ale tak to uz vo svete chodi - vsetci sme si rovni, ale niektori sme rovnejsi, wake up!
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

že sa s ním ešte vobec zaoberáte..ako som videl tie jeho témy čo založil tak som trochu zmenil názor..práve pretoto sa ludia do k- radšej nepodpisujú..aby sa nejaký onanisti vždy neoplácali..neboj aj ja som taký bol :oops: karmu mám do teraz locknutú a nezakladal som koli tomu témy a nevyplakával som nad tým..proste locknite to tu..čo sa tu vobec zaoberáte s takýmito hovadinami :?
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

fiha,Martin44 je spat? :D inak,mat tak tvoje problemy... :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

GothaR napísal:Ta tema je vytvorena na to, aby sa tam spameri odbavili. Niekomu pomoze, ked svoj problem napise tam a uz ma pokoj, nemusi kvoli tomu zakladat nezmyselnu temu, ale ma iba jeden prispevok.
Tá téma je náhodou dobrá. Môžeš sa v nej verejne posťažovať, pochváliť sa, alebo len tak napísať, čo si dnes prežil. Nie je to pre spamerov, týmto si tam urazil dosť slušných užívateľov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

erytrocyt napísal:Tá téma je náhodou dobrá. Môžeš sa v nej verejne posťažovať, pochváliť sa, alebo len tak napísať, čo si dnes prežil. Nie je to pre spamerov, týmto si tam urazil dosť slušných užívateľov.
Prepac, ale dovolim si chytat za slovicka, resp. podrobnejsie vysvetlit, ako som to myslel. Napisal som: "tema je vytvorena na to, aby sa tam spameri odbavili" a nespomenul som nic take, ze je to iba pre spamerov alebo ze kazdy, kto tam napise, je hned spamer, ved tam pisem aj ja niekedy ked sa nudim.
Myslel som to tak, ze tema je aj pre obycajnych uzivatelov, ale zaroven ak chce niekto nahanat prispevky, tak to moze robit prave v tej teme bez toho, aby zbytocne obtazoval ostatnych zakladanim novych tem alebo pisanim o nicom.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

t0m4s3 napísal:Konecne nieco rozumne od teba. S tym sa stotoznujem - pis si do karmy co chces avsak neplac ked o moznost pouzivat karmu prides ..

edit: Martin skusim ti to vysvetlit najjednoduchsie ako viem, oki? Si na sukromnom fore, kde o tom co sa stane a co sa nestane rozhoduje hojko, ja a tim adminov. Tebe ostava sa bud prisposobit, alebo zavriet okno prehliadaca, resp. nepouzivat toto forum. Kedze su tu stovky uzivatelov, ktori nemaju take problemy ako ty a prisposobenie sa im nerobi ani najmensie problemy, tipujem, ze problem bude na tvojej strane. Paralalela s "stop neprijimam som v domceku" je na mieste a ty s tym nespravis absolutne nic. Nikto tu nepotrebuje mat dovod niekomu blokovat karmu, ani to nie je povinny nikomu vysvetlovat (rovnako aj pri mazani prispevkov, base atd..), v podstate je to len slusnost a dobra vola, ze tak vo vacsine pripadov cinime. Mozno sa ti cela tato stat bude zdat povysenecka, ale tak to uz vo svete chodi - vsetci sme si rovni, ale niektori sme rovnejsi, wake up!
Iste ze, ale vy dvaja by ste si uz mohli konecne uvedomit ze sa vam prisposobujeme len v ramci pravidiel fora, keby si napisal do pravidiel ze neoplacajte karmu lebo vam ju blokneme, tak ver ze by tato tema nevznikla, ale pokial ty chces aby sme sa prisposobovali v tom ze ako sa dnes citis tak aj tak konas, no nehnevaj sa ale tak to je uplne protichodne, pretoze dobre obidvaja viete, ze ked urobite uzivatelovi nejaky defekt a nedolozite to porusenym tym a tym pravidlom, tak je z toho verejne rieseny problem, potom sa necuduj ze vidis temy ako tato. A tento postup si kazdy uzivatel vyklada zvlast, ked niekomu bloknes karmu mu to nevadi, Martinovi to ale vadilo...no bum a je tu tema...v ktorej ako inak sa rozculujete len vy dvaja pretoze sa znova musite obhajovat a hadat s uzivatelmi.
Nadradenost tu mate ciste technicku, tym ze ste admini to dost ovplynilo vasu karmu a autoritu na fore, no verim ze keby ste boli len obycajni uzivatelia a forum by riadil niekto iny tak mozno budete mat polovicnu karmu a jak vela nepriatelov ci priatelov a tak isto adminov s ktorymi ste si nepadli do oka ze? Ano ja viem, mate to niekedy tazke sak niektore individua ktore tu chodia, no koniec, ale aj tak ste spravili chybu v tomto pripade vy, nie Martin a nie z toho dovodu ze ste mu zablokovali karmu ale ze ste uzivatelov neupovedomili co do karmy mozu pisat a co nie, proste ozrejmit im ako maju po moralnej stranke pouzivat mod reputacie tak aby nedoslo k ujme ktoru dostal napr. Martin44.
Taktiez nerozumiem ako si vysvetlujes co je sukromne forum a co verejne, alebo teda ja si myslim ze kazde forum je verejne, pokial na jeho citanie netreba registraciu, cize toto forum sa za sukromne mohlo povazovat niekedy do jesene 2005 dokym ste nezmazali warez a tym padom povolili citanie fora neregistrovanim uzivatelom a jeho indexovanie.
No a vy dvaja a este nejaky tim adminov tu je? Ja som myslel ze admini ste len vy dvaja... :roll:

//erytrocyt diki za opravenie
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

t0m4s3 mal zrejme na mysli tím moderátorov, ale napísal to inak.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som tiez zazil ze mi oplatili karmu a nezaregistroval som, ze by ju mal dotycny bloknutu. Nechcem tu nad tym plakat, praveze som sa z toho po par mesiacoch dostal a vysiel som medzi ludi ALE - bolo by fakt dobre, keby sa to dalo do pravidiel.

Avsak nieje to trochu blbe? Clovek dostane minusovu karmu s nejakym textom a podpisom (ano stava sa obcas) a ten text je dost infantilny. Podla mna je normalne ze v takychto pripadoch clovek vrati karmu spat aby odmenil jeho infantilitu..

A vobec, ked uz je ta karma taka subjektivna, preco je zakazane oplacat ju? Keby som tvoril karma pravidla ja tak trestam maximalne urazanie. Ozaj, a tresta sa oplacanie aj plusovej karmy? Ak ano, bloknite ju kinjerilovi :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Avsak nieje to trochu blbe? Clovek dostane minusovu karmu s nejakym textom a podpisom (ano stava sa obcas) a ten text je dost infantilny. Podla mna je normalne ze v takychto pripadoch clovek vrati karmu spat aby odmenil jeho infantilitu..
No podla mna ak niekto nie je uplny debil a chce vratit - karmu, tak si aspon vymysli nejaky dovod a napise ho do komentara, potom mu to budu tazko dokazovat.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

gothar dokazovat??? uz si tu dost dlho a dokonca to tu uz aj odznelo. bez udania dovodu, bez vysvetlenia, bez akehokolvek dokazovania :arrow: dobra vola :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

krija napísal:gothar dokazovat??? uz si tu dost dlho a dokonca to tu uz aj odznelo. bez udania dovodu, bez vysvetlenia, bez akehokolvek dokazovania :arrow: dobra vola :wink:
Ok tak nie dokazovanie, ale tazsie odhalenie. Sice neviem akym sposobom to kontroluju, ale podla mna ak niekto napise pekny dovod, ktory suvisi s prispevkom, tak mu to moze prejst.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep tebe to este musim asi mongolsky napisat. O akom verejnom fore tu furt tocis dookola? Kto vlastni toto forum? Ty? Mi-chau? Gothar? Krija? Alebo verejnost? Zase si pleties pojmy a dojmy, ja a hojko sa nemusim obhajovat pred nikym a pred nicim.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

t0m4s3 napísal:Sheep tebe to este musim asi mongolsky napisat. O akom verejnom fore tu furt tocis dookola? Kto vlastni toto forum? Ty? Mi-chau? Gothar? Krija? Alebo verejnost? Zase si pleties pojmy a dojmy, ja a hojko sa nemusim obhajovat pred nikym a pred nicim.
Ked uz pises ze sa nemusis obhajovat pred nicim tak ti z toho kompu asi prepina viac ako mne, ale to nie je momentalnym problemom.

A o takom verejnom fore tocim ze idete na internet, spravite forum a nakoniec nam tu ides vycitat co si to dovolujeme na "sukromnom fore"? Ano z pravneho hladiska sukromne je, pretoze ste kupili server a mate prenajate miesto v serverovni, obhospodarujete to tu ale aj tak to terajsi problem nevyriesi, a ano je uzasne napisat na nejaku staznost "si na sukromnom fore", ako vazne aj to co obcas pises na ziadosti o nove veci na fore, je uz na zamyslenie ked toto admin napise, skratka tvoj pristup k uzivatelom je z hladiska adminovania velmi zly a ked to nevadi tebe tak prosim, mne na fore neprekazas...

a kedze toto forum ako sam tvrdis sukromne je, tak ake este ine forum je? :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:Ked uz pises ze sa nemusis obhajovat pred nicim tak ti z toho kompu asi prepina viac ako mne, ale to nie je momentalnym problemom.

A o takom verejnom fore tocim ze idete na internet, spravite forum a nakoniec nam tu ides vycitat co si to dovolujeme na "sukromnom fore"? Ano z pravneho hladiska sukromne je, pretoze ste kupili server a mate prenajate miesto v serverovni, obhospodarujete to tu ale aj tak to terajsi problem nevyriesi, a ano je uzasne napisat na nejaku staznost "si na sukromnom fore", ako vazne aj to co obcas pises na ziadosti o nove veci na fore, je uz na zamyslenie ked toto admin napise, skratka tvoj pristup k uzivatelom je z hladiska adminovania velmi zly a ked to nevadi tebe tak prosim mne na fore neprekazas...

a kedze toto forum ako sam tvrdis sukromne je, tak ake este ine forum je? :roll:
Kazde, za ktore plati jeden clovek. Ved sa vzi do Hojkovej situacie, on ma tiez zivotne potreby, konecne dostal forum do stavu, ked sa vdaka nenapadnej reklame same uzivi, ale aj tak tomu on venuje svoj vlastny cas a nic okrem dobreho pocitu za to nema. A potom tu pride niekto ako ty a zacne mu do toho kecat. Bud rad, ze nejake forum vobec je. Toto nie je statna institucia, nikde nemas napisane, ze mas pravo mat k dispozicii diskusne forum. Ked ti pristup moderatorov vadi, tak chod na ine, kde budu benevolentnejsi.
Dobre vies, ze nic nedosiahnes a pravo kricat mas iba vtedy, ak mas na nieco narok, ale tu vlastne nemas narok na nic.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep s tebou tazko, ale skusim naposledy. Takmer vsetko co je na internete je sukromne. Ze sa dostanes na nejaku stranku neznamena, ze stranka je verejna a ty mas pravo sa na nu dostat - je to len umysel/zamer/dobra vola prevadzkovatela danej webstranky. To, ze ti niekto da pristup k niecomu neznamena, ze je to verejne. Ked otvoris dvere navsteve doma, tak ich pustis do svojho sukromia, ale to neznamena, ze veci v dome/byte budu tak ako chcu oni, ale tak ako chces ty. Zda sa, ze si jediny, ktoremu to nedochadza. K tej poznamke o prepinani z pocitaca len tolkoto http://www.hojko.com/extremna-zavislost ... 85995.html

edit: "skratka tvoj pristup k uzivatelom je z hladiska adminovania velmi zly" - toto je tvoj pohlad na vec, ktory moze ale nemusi byt spravny.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ked uz blokujete karmu tak to robte dosledne...
Bez ohladu o akeho uzivatela sa jedna...
Napísať odpoveď