MS v hokeji 2008
-
MaSterS
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ako tento rok, ale ked som videl tu prehru 0:2, tazko...
nejde tak ani o to ze sme prehrali, ale skôr o to, ze sme nevedali dat a ani nedali lotysom ani len jediny gol..Lasak chytal dobre a dost casto nas podrzal, ale je to len pripravny zapas a samozrejme ze MS su uz uplne o niecom inom...
nejde tak ani o to ze sme prehrali, ale skôr o to, ze sme nevedali dat a ani nedali lotysom ani len jediny gol..Lasak chytal dobre a dost casto nas podrzal, ale je to len pripravny zapas a samozrejme ze MS su uz uplne o niecom inom...
som strasne zvedavy aku zostavu bude mat Kanada na MS.
Cesi:obrancovia Tomáš Kaberle,Filip Kuba,Ladislav Šmída,útočníci Radima Vrbata,Aleš Kotalík,Martin Hanzal
Rusi:obrancovia Dmitrij Kalinin,Denis Grebeškov,útočnici Maxim Afinogenov,Ilja Kovalčuk
Finsko:brankar Karri Rämö,utocnici Sean Bergenheim
Svedsko:brankar Erik Ersberg,obrancovia Alexander Edler,Anton Stralman,Niclas Wallin,utocnik Robert Nilsson
Toto su hraci z NHL ktory budu reprezentovat svoje krajiny.Dal som tu zatial len tu europsku 4.
Cesi:obrancovia Tomáš Kaberle,Filip Kuba,Ladislav Šmída,útočníci Radima Vrbata,Aleš Kotalík,Martin Hanzal
Rusi:obrancovia Dmitrij Kalinin,Denis Grebeškov,útočnici Maxim Afinogenov,Ilja Kovalčuk
Svedsko:brankar Erik Ersberg,obrancovia Alexander Edler,Anton Stralman,Niclas Wallin,utocnik Robert Nilsson
Toto su hraci z NHL ktory budu reprezentovat svoje krajiny.Dal som tu zatial len tu europsku 4.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Môžem o sebe povedať , že k tým výnimkám sa radím aj jaschw33k napísal:-prasačí slovenský quázi fanúšik zatratí národný tím pri prvom neúspechu, zhodou okolností sa však pri nejakom úspešnom podujatí okamžite stavia do funkcie verných, teda tých, čo samozrejme stále verili v úspech nášho tímu a stáli pri tíme a konali verejnú podporu v dobrom aj v zlom...
-tfuj! pľujem na také špiny
*Všetku česť výnimkám, ku ktorým sa radím*
- Podľa mňa nemusíme mať tým nabitý hviezdami , tých hviezd stačí pár aby mal kto potiahnuť celý tým....
tiez neviem, kam inam to dat a novu temu kvoli tomu zakladat nejdem:
posrali mi tiker
ale aspon bude prdel, ked nas o rok na majstrovstvach vyprasia 
Kód: Vybrať všetko
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/reprezentacie/madarski-hokejisti-prepisovali-historiu-postupili-medzi-elitu-
Sagittarius
Guru
Zatiaľ: http://hockeycanada.ca/index.cfm/ci_id/ ... /21256.htmPeky05 napísal:som strasne zvedavy aku zostavu bude mat Kanada na MS.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nezabúdaj na Toewsa, Roya, Whitneya a hlavne môjho obľúbenca Erica Staala...Peky05 napísal:no Kanada bude mat dobry tim.Ma prekvapilo ze do brany zobrali Pascala Leclaira.Ale utok maju poriadne silny Shane Doan,Rick Nash,Martin St-Louis a dalsi to je poriadne nabity utok ako viem ze beru hracov z NHL ale ze az taky utok budu mat,no asi Kanada bude majster.
Ako sa to slovo dá napísať s takým "Y".Peky05 napísal:P41NK1LL3R:jasne vsetci su tam dobry len sa mi nechcelo vsetkych pysat
A že kto vyhrá MS nie len od toho závisí,že akých majú hráčov....všetko závsí od formy a od zohratosti hráčov....čo pri Kanade jasné,že nebude chýbať...a ja ich tiež favorizujem ako všetky predchádzajúce roky.
-
Sagittarius
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Súhlasím s názorom, ale na tesno sme to mali skôr v roku 2006, minulý rok to mali na tesno skôr Česi...Pilifo napísal:Hmm, tak aj ja verím našim a tiež by som bol veľmi rád, keby sa ušla nejaká medaila, ale s týmto tímom bude podľa mňa úspech aj štvrťfinále, lebo už minulý rok to bolo natesno a skoro sme nepostúpili a to si myslím, že sme mali trošku lepší výber hráčov...no ale aj tak : SLOVENSKO DO TOHO![]()
Nerobím si z MS vobec ťažkú hlavu. Ani že neprišli hrať starí hráči, ani že neprišli tí, ktorí sú zdraví. Ked sa nebudujú u nás štadiony mohol by sa aspon ako-tak schopný tím začať budovať.
Ked sa nám podarí dostat zo skupiny tak nás v tej dalšej čaká Kanada, USA a lepší z Lotyšsko-Slovinsko. Keby sme skončili štvrtý tak.. dosť hypotéz. Náš Europsky výber dosiahne podla mna to čo aj s hráčmi z NHL teda štvrťfinále a ostaneme tak medzi najlepšou svetovou osmičkou..
Ked sa nám podarí dostat zo skupiny tak nás v tej dalšej čaká Kanada, USA a lepší z Lotyšsko-Slovinsko. Keby sme skončili štvrtý tak.. dosť hypotéz. Náš Europsky výber dosiahne podla mna to čo aj s hráčmi z NHL teda štvrťfinále a ostaneme tak medzi najlepšou svetovou osmičkou..