MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ako citam na hokej.sk, tak ani Meszaros nepride kvoli zdravotnym problemom. Skoda.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

skoda ze Meszaros nepride ale podla mna obranu mame dobru len ten utok zlepsit.Inac za cechov nejde hrat David Vyborny,ale za rusov ide hrat Ilja Kovalčuk.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak vypadne Washington tak Rusi budu opat mimoriadne silni - moznost hrania budu mat Ovechkin, Semin, Fedorov, Kozlov
MaSterS
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaSterS »

no neviem ako tento rok, ale ked som videl tu prehru 0:2, tazko...
nejde tak ani o to ze sme prehrali, ale skôr o to, ze sme nevedali dat a ani nedali lotysom ani len jediny gol..Lasak chytal dobre a dost casto nas podrzal, ale je to len pripravny zapas a samozrejme ze MS su uz uplne o niecom inom...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

som strasne zvedavy aku zostavu bude mat Kanada na MS.

Cesi:obrancovia Tomáš Kaberle,Filip Kuba,Ladislav Šmída,útočníci Radima Vrbata,Aleš Kotalík,Martin Hanzal
Rusi:obrancovia Dmitrij Kalinin,Denis Grebeškov,útočnici Maxim Afinogenov,Ilja Kovalčuk
Finsko:brankar Karri Rämö,utocnici Sean Bergenheim
Svedsko:brankar Erik Ersberg,obrancovia Alexander Edler,Anton Stralman,Niclas Wallin,utocnik Robert Nilsson

Toto su hraci z NHL ktory budu reprezentovat svoje krajiny.Dal som tu zatial len tu europsku 4.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

schw33k napísal:-prasačí slovenský quázi fanúšik zatratí národný tím pri prvom neúspechu, zhodou okolností sa však pri nejakom úspešnom podujatí okamžite stavia do funkcie verných, teda tých, čo samozrejme stále verili v úspech nášho tímu a stáli pri tíme a konali verejnú podporu v dobrom aj v zlom...
-tfuj! pľujem na také špiny

*Všetku česť výnimkám, ku ktorým sa radím*
:)
Môžem o sebe povedať , že k tým výnimkám sa radím aj ja :wink:

- Podľa mňa nemusíme mať tým nabitý hviezdami , tých hviezd stačí pár aby mal kto potiahnuť celý tým....
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

tiez neviem, kam inam to dat a novu temu kvoli tomu zakladat nejdem:

Kód: Vybrať všetko

http://www.sport.aktuality.sk/hokej/reprezentacie/madarski-hokejisti-prepisovali-historiu-postupili-medzi-elitu
posrali mi tiker :twisted: ale aspon bude prdel, ked nas o rok na majstrovstvach vyprasia :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Peky05 napísal:som strasne zvedavy aku zostavu bude mat Kanada na MS.

Cesi:obrancovia Tomáš Kaberle,Filip Kuba,Ladislav Šmída,útočníci Radima Vrbata,Aleš Kotalík,Martin Hanzal
Rusi:obrancovia Dmitrij Kalinin,Denis Grebeškov,útočnici Maxim Afinogenov,Ilja Kovalčuk
Finsko:brankar Karri Rämö,utocnici Sean Bergenheim
Svedsko:brankar Erik Ersberg,obrancovia Alexander Edler,Anton Stralman,Niclas Wallin,utocnik Robert Nilsson

Toto su hraci z NHL ktory budu reprezentovat svoje krajiny.Dal som tu zatial len tu europsku 4.
Zatiaľ: http://hockeycanada.ca/index.cfm/ci_id/ ... /21256.htm
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no Kanada bude mat dobry tim.Ma prekvapilo ze do brany zobrali Pascala Leclaira.Ale utok maju poriadne silny Shane Doan,Rick Nash,Martin St-Louis a dalsi to je poriadne nabity utok ako viem ze beru hracov z NHL ale ze az taky utok budu mat,no asi Kanada bude majster.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Peky05 napísal:no Kanada bude mat dobry tim.Ma prekvapilo ze do brany zobrali Pascala Leclaira.Ale utok maju poriadne silny Shane Doan,Rick Nash,Martin St-Louis a dalsi to je poriadne nabity utok ako viem ze beru hracov z NHL ale ze az taky utok budu mat,no asi Kanada bude majster.
Nezabúdaj na Toewsa, Roya, Whitneya a hlavne môjho obľúbenca Erica Staala...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

P41NK1LL3R:jasne vsetci su tam dobry len sa mi nechcelo vsetkych pysat
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Peky05 napísal:P41NK1LL3R:jasne vsetci su tam dobry len sa mi nechcelo vsetkych pysat
Ako sa to slovo dá napísať s takým "Y".
A že kto vyhrá MS nie len od toho závisí,že akých majú hráčov....všetko závsí od formy a od zohratosti hráčov....čo pri Kanade jasné,že nebude chýbať...a ja ich tiež favorizujem ako všetky predchádzajúce roky.
Sagittarius
Guru
Guru

Aj ja mám pocit, že o majstrovi je rozhodnuté už pred MS...myslím, že v Kanade nič iné nedopustia... :(
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja pevne verím, že majstrami budeme my :) .. lenže to bude problém.. a ak sa Kanada nestane majstrom s pomocou svojich hráčskych schopností, tak im možno pomôžu aj rozhodcovské výkony, ako dávnejšie USA proti Slovensku.. bohužiaľ.. viac menej je to aj tak len o peniazoch.. :?
Sagittarius
Guru
Guru

Tak aj ja by som chcel aby naši boli majstri, ale je to dosť ťažké a nepredstaviteľné v tejto situácii...ale keďže fandím naším hokejistom v každom zápase na víťazstvo...a z toho logicky výchadza, že keď mi to vyjde v každom zápase, tak budeme majstri :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm, tak aj ja verím našim a tiež by som bol veľmi rád, keby sa ušla nejaká medaila, ale s týmto tímom bude podľa mňa úspech aj štvrťfinále, lebo už minulý rok to bolo natesno a skoro sme nepostúpili a to si myslím, že sme mali trošku lepší výber hráčov...no ale aj tak : SLOVENSKO DO TOHO :!: :)
Sagittarius
Guru
Guru

Pilifo napísal:Hmm, tak aj ja verím našim a tiež by som bol veľmi rád, keby sa ušla nejaká medaila, ale s týmto tímom bude podľa mňa úspech aj štvrťfinále, lebo už minulý rok to bolo natesno a skoro sme nepostúpili a to si myslím, že sme mali trošku lepší výber hráčov...no ale aj tak : SLOVENSKO DO TOHO :!: :)
Súhlasím s názorom, ale na tesno sme to mali skôr v roku 2006, minulý rok to mali na tesno skôr Česi...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

spike97:chybicka krasy :D

Ale viete ze sa hra tento rok inym systemom nerobi sa vo stvrtfinale krizovy sposob ale v tej skupine hra 1-4 a 2-3 takze je aj v tom vyhoda ze jeden zapas s tym superom uz budeme mat odohraty.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

Peky05 napísal:spike97:chybicka krasy :D

Ale viete ze sa hra tento rok inym systemom nerobi sa vo stvrtfinale krizovy sposob ale v tej skupine hra 1-4 a 2-3 takze je aj v tom vyhoda ze jeden zapas s tym superom uz budeme mat odohraty.
no lenze tu vyhodu bude mat aj super takze to vlastne nie je vyhoda :lol:
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Nerobím si z MS vobec ťažkú hlavu. Ani že neprišli hrať starí hráči, ani že neprišli tí, ktorí sú zdraví. Ked sa nebudujú u nás štadiony mohol by sa aspon ako-tak schopný tím začať budovať.
Ked sa nám podarí dostat zo skupiny tak nás v tej dalšej čaká Kanada, USA a lepší z Lotyšsko-Slovinsko. Keby sme skončili štvrtý tak.. dosť hypotéz. Náš Europsky výber dosiahne podla mna to čo aj s hráčmi z NHL teda štvrťfinále a ostaneme tak medzi najlepšou svetovou osmičkou..
Napísať odpoveď