Panelák

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

theBliZZard napísal:Najhorsie ze to Mesto Tienov takmer vobec neuvidim, kedze to ide v piatok vecer. By ma zaujimalo koho to bol napad, ved ak chcu prilakat k obrazovkam aj mladych ludi, mali by vediet ze piatky a soboty to asi nepojde :) Aj ked samozrejme sa to bude dat pozriet na nete...
To napadlo aj mne, ale nastastie je to povodna tvorba a nachadza sa to aj v archive http://beta.markiza.sk/video/tv-archiv/ ... enov/10244
//a mesto tienov ma vlastnu temu: http://www.hojko.com/mesto-tienov-t92835.html :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Panelák nemusím. Celkovo moderná slovenská tvorba stojí v posledných rokoch pekne za hovno. Je to síce na vyššej úrovni ako Priateľky, Susedia, Normálna rodinka, Ordinácia a podobné braky, ale aj tak to je celkovo dosť o ničom. Keď sa pozerám na slovenských hercov tak je mi do plaču. Nikdy som si nemyslel, že na Slovensku sa bude točiť ešte niečo horšie ako telenovely
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Avril »

Serial panelak je o nicom,ten dej ma taky strasne pomaly spad,az hroza,tot moj nazor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Tak ja nesúhlasím, že Susedia boli trápny. Stále som na tom bavil. Hlavne ten Ildikó slovník. Nehovorím, že panelák je zlý ale pozerám ho pravidelne. :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No jo, Ildikó slovník, ale keď stopäťdesiatyšiesty krát niekde začujem "To nem dopadne dobre", asi dotyčnému...spôsobím bolesť :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Všetcia tam kuse fajčia a pijú to sa nedá vydržať.
A najlepšia je tam asi Mórová a tí starčekovia inak by som dala tomuto seriálu 2 :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Eritrea napísal:nepaci sa mi , podla mna slovenski herci nevedia presvedcivo stvarnit postavy..proste hrat!...
presne tak..zdá sa mi ako keby stvárňovali skor postavu divadelnú ako filmovú...a čo sa týka hodnotenia, tých 30% si v pohode zaslúži..nuda, nuda, nuda..fakt som čakal kým to skončí..
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Podla mna je to dobry serial...sice to na susedia nema ale da sa to v pohode pozreat..pozeram to pravidelne a v poho :wink:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Slabá kópia Susedov,čo sa dá povedať aj na Priatelky a Normálnu rodinku....Nevedeli nič nové vymyslieť..po čase to diváka už unudí tak ako mňa.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nepozeram, to sa radsej zasmejem nad primitivnostou ordinacie v zahrade :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

spike97 napísal:Slabá kópia Susedov,čo sa dá povedať aj na Priatelky a Normálnu rodinku....Nevedeli nič nové vymyslieť..po čase to diváka už unudí tak ako mňa.
No tak to brzdi...Susedia boli komedialny serial, Panelak je pomerne vazny a zabavnost nestavia na komickosti postav, ale na dialogoch. A Priatelky s Normalnou rodinkou si nezasluzia ani dlhsue hodnotenie, to je odpad slovenskej televiznej tvorby.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo.
Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť.
Gothar
Moderátor
Moderátor

spike97 napísal:GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo.
Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť.
Pochopit sa da, asi mas aj pravdu, ale poznam par ludi, ktori susedov rovnako ako ja neznasali a Panelak pozeraju pravidelne. Cize pre mna je hlavnym lakadlom vyhybanie sa trapnosti a dobre herecke vykony Miezgu s Bartom.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR : ved jasné,že nie u každého...ja len podla toho posudzujem,čo som počul od svojich známych a tam sa väčšine páčili Susedia...a ja sa ani nad tým nečudujem,že niekto viac preferuje Panelák...ved sme predsa ludia.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Da sa to pozerat lebo tam nejde oto aby sa len divak smial a je jedno ci na trapnom vtipe alebo na zabiti cloveka ako pri susedoch ale ide tam aj o dej i ked slaba stranka je Viki Rakova ktora je tam podla mna uplne umela
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja som na tento serial celkom namotany. :roll: Akurat ma stve, ze to dali od 20.00 takze teraz mozem robit ownage na Battlefielde len do osmej :-D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj mne ten čas pred tým vyhovoval viacej. Možno zistili, že má dosť vysokú sledovanosť, tak ho šupli na 20:00, aby mal ešte väčšiu...
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

keby tam vybrali ako hlavnu postavu niaku inu herecku ako pani madarku co sa nevie vyjadrit ,tak by to bolo este lepsi....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó...
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

bolek napísal:Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó...
tento zaner jej potom nesedi. jasne je vidiet, ze sa nedokaze vzit do svojej postavy. podla mna najhorsi herecky vykon zo vsetkych postav.
Napísať odpoveď