theBliZZard napísal:Najhorsie ze to Mesto Tienov takmer vobec neuvidim, kedze to ide v piatok vecer. By ma zaujimalo koho to bol napad, ved ak chcu prilakat k obrazovkam aj mladych ludi, mali by vediet ze piatky a soboty to asi nepojde Aj ked samozrejme sa to bude dat pozriet na nete...
Panelák nemusím. Celkovo moderná slovenská tvorba stojí v posledných rokoch pekne za hovno. Je to síce na vyššej úrovni ako Priateľky, Susedia, Normálna rodinka, Ordinácia a podobné braky, ale aj tak to je celkovo dosť o ničom. Keď sa pozerám na slovenských hercov tak je mi do plaču. Nikdy som si nemyslel, že na Slovensku sa bude točiť ešte niečo horšie ako telenovely
Eritrea napísal:nepaci sa mi , podla mna slovenski herci nevedia presvedcivo stvarnit postavy..proste hrat!...
presne tak..zdá sa mi ako keby stvárňovali skor postavu divadelnú ako filmovú...a čo sa týka hodnotenia, tých 30% si v pohode zaslúži..nuda, nuda, nuda..fakt som čakal kým to skončí..
spike97 napísal:Slabá kópia Susedov,čo sa dá povedať aj na Priatelky a Normálnu rodinku....Nevedeli nič nové vymyslieť..po čase to diváka už unudí tak ako mňa.
No tak to brzdi...Susedia boli komedialny serial, Panelak je pomerne vazny a zabavnost nestavia na komickosti postav, ale na dialogoch. A Priatelky s Normalnou rodinkou si nezasluzia ani dlhsue hodnotenie, to je odpad slovenskej televiznej tvorby.
GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo. Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť.
spike97 napísal:GothaR : no hej nie je to tá istá kategória,ale Susedom sa nikdy nevyrovnajú...a stou slabou kópiou som to tak myslel,že oni si asi mysleli,že ked hlavnú úlohu bude hrať herečka,ktorá je práve najslávnejšia tak si ich fanúšikov prenesie aj k Paneláku,ale podla mňa sa to vôbec nepodarilo. Neviem či sa tomu príspevku dá pochopiť.
Pochopit sa da, asi mas aj pravdu, ale poznam par ludi, ktori susedov rovnako ako ja neznasali a Panelak pozeraju pravidelne. Cize pre mna je hlavnym lakadlom vyhybanie sa trapnosti a dobre herecke vykony Miezgu s Bartom.
GothaR : ved jasné,že nie u každého...ja len podla toho posudzujem,čo som počul od svojich známych a tam sa väčšine páčili Susedia...a ja sa ani nad tým nečudujem,že niekto viac preferuje Panelák...ved sme predsa ludia.
Da sa to pozerat lebo tam nejde oto aby sa len divak smial a je jedno ci na trapnom vtipe alebo na zabiti cloveka ako pri susedoch ale ide tam aj o dej i ked slaba stranka je Viki Rakova ktora je tam podla mna uplne umela
Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó...
bolek napísal:Blbé je, že Viki každý porovnáva, aká bola v Susedoch a aká je v Paneláku. Pri tom, ako tu bolo spomínané, ide úplne o iný žáner, iné situácie a inú rolu, ktorú stvárňuje, ale väčšine ľudí sa do podvedomia dostala asi ako Ildikó...
tento zaner jej potom nesedi. jasne je vidiet, ze sa nedokaze vzit do svojej postavy. podla mna najhorsi herecky vykon zo vsetkych postav.