Problem s wireless
Problem s wireless
kupil som si wireless router aby som mohol sucasne surfovat na nete aj na pc aj na notebooku,vsetko som zapojil podla navodu a vlastnych skusenosti.Zatial som skusal a surfovat ide normalne na obidvcoh ale ako nahle dam nieco stiahnut,trebars daky 10MB subor tak to zamrzne a nechce ist dalej a ani dalej nejde aj po dlhom cakani neviete v com moze byt problem?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
Ano maju tam lehotu max.30 dni.Ale zase, nepreckas radsej tych 30 dni a potom uz budes mat pokoj ako sa takto stale nervacit?? Ci nie??:...... a este oni ti ho najprv vyskusaju a ked ti uznaju vadu, tak ho budu posielat dodavatelovi, ktory si nedvava na cas a preto cakas 30 dni. Takze keby si to tam zaniesol a za cca 5 dni by ti uznali vadu, tak by si sa s nimi mohol dohodnut, ze by si chcel iny router, ze si aj doplatis cca 200 SK ale chces inu zancku (nejaky co si uz predtym vytipujes, ze ho maju).Mno a v tedy by si mal doma novy router za cca 10 dni.
K tomu firmware, musis sa dostat do webrozhrania routra a tam ho normalne nahras ako subor (niekde tam ta volba bude,musis hladat).
K tomu firmware, musis sa dostat do webrozhrania routra a tam ho normalne nahras ako subor (niekde tam ta volba bude,musis hladat).