Problem s wireless

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
miskot
Amateur
Amateur

Problem s wireless

Príspevok od používateľa miskot »

kupil som si wireless router aby som mohol sucasne surfovat na nete aj na pc aj na notebooku,vsetko som zapojil podla navodu a vlastnych skusenosti.Zatial som skusal a surfovat ide normalne na obidvcoh ale ako nahle dam nieco stiahnut,trebars daky 10MB subor tak to zamrzne a nechce ist dalej a ani dalej nejde aj po dlhom cakani neviete v com moze byt problem?
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

re-instal windows....mozno tam :)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Aky mas router??.......a co zamrzne PC,NTB alebo router??
miskot
Amateur
Amateur

router Belkin wireless G 802.11g.A zamrzne net to spojenie proste ako keby padol server,nejde nacitat stranka ani nic.vobec mi nechce prenasat data,max tak do 4MB a potom to zamrzne.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ked ho restartujes ide??:...........Ak ho mas este v zaruke,zabal ho do krabice a vyreklamuj, resp. vymen za inu znacku ak sa bude dat.
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

miskot> kolko ta ten router stal? firmware si updatol?
miskot
Amateur
Amateur

vysiel ma na 1500sk nie neupdatol,a to by pomohlo ani neviem ako sa to robi a ano skusal som ho resetovat ale nejde ani tak.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To updatnutie firmware by mozno pomohlo, ale musel by si sa dostat do weboveho rozhrania routra (pravdepodobne). Ale myslim si, ze tym stracas zaruku nan, alebo ak to je firmware priamo od vyrobcu tak nie??:.......hmm........ja by som ho na tvojom mieste vyreklamoval a zobral radsej inu znacku.
miskot
Amateur
Amateur

no ale je tu problem asi ked ho reklamujem tak to bude trvat 30 dni kym zistia zavadu nie?a ja nemozem byt mesiac bez neho
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

co keby si najprv skusil stiahnut a nainstalovat novy firmware, samozrejme originalny od vyrobcu?
miskot
Amateur
Amateur

no ale to by som najprv musel vediet ako sa to robi firmware mam stiahnuty ale neviem ako dalej
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ano maju tam lehotu max.30 dni.Ale zase, nepreckas radsej tych 30 dni a potom uz budes mat pokoj ako sa takto stale nervacit?? Ci nie??:...... a este oni ti ho najprv vyskusaju a ked ti uznaju vadu, tak ho budu posielat dodavatelovi, ktory si nedvava na cas a preto cakas 30 dni. Takze keby si to tam zaniesol a za cca 5 dni by ti uznali vadu, tak by si sa s nimi mohol dohodnut, ze by si chcel iny router, ze si aj doplatis cca 200 SK ale chces inu zancku (nejaky co si uz predtym vytipujes, ze ho maju).Mno a v tedy by si mal doma novy router za cca 10 dni.

K tomu firmware, musis sa dostat do webrozhrania routra a tam ho normalne nahras ako subor (niekde tam ta volba bude,musis hladat).
Napísať odpoveď