ICQ/QIP
-
curious
Light Star
ICQ/QIP
Mám taký problém, včera som bol na QIPe zrazu som bol offline a napísalo mi že sa niekto prihlásil na môj účet z iného PC tak som vypol zapol QIP a išlo to a potom o hodinu to napísalo zas a ja som zas vypol a keď som dal prihlásiť tak mi napísalo, že chybné prihlasovacie číslo alebo heslo
neviem čo s tým, a tak som klikol na: forgot your ICQ password? vyplnil všetky údaje a teraz by mi mal prísť mail s novým heslom ale stále nechodí. Robil som to už možno pred 8 hodinami a stále nič
neviete nejak poradiť?
tym, ze je to chyba na strane ICQ by som si nebol az taky isty...ved to, ze ti pise, ze niekto sa prihlasil na tvoj ucet z ineho pc je jasny znak, ze niekto poznal tvoje heslo...ked sa potom po chvili prihlasis tak tuto istu hlasku vypise dotycnemu userovi na "druhej strane"...a zrejme ho to prestalo bavit tak zmenil heslo na tvoj ucet, cim sa vysvetluje to, ze ti vypisuje, ze chybne meno alebo heslo...
dalsia vec - ten mail asi ani nemusis cakat - aj ja som raz zabudol heslo cca pred pol rokom a doteraz mi nic neprislo...nastastie som si spomenul resp som skusal vsetky mozne hesla, ktore ma napadli a na nejaky 20-ty pokus som ho uhadol...
co nam z toho vyplyva?
zaloz si novy ucet a mas pokoj...budu ti chybat kontakty? mas predsa QIP - C:\Program Files\QIP\Users\tvoje_cislo\tvoje_cislo.cl
otvorit v poznamkovom bloku - nech sa paci...vsetky kontakty pekne pokope
uz len popridavat a mozes pokracovat akoby sa nic nestalo...
netvrdim, ze ini klienti nemaju moznost najst si lokalne cisla svojich kontaktov bez pripojenia k sluzbe
\\
neries pricinu, ale dosledky...
dalsia vec - ten mail asi ani nemusis cakat - aj ja som raz zabudol heslo cca pred pol rokom a doteraz mi nic neprislo...nastastie som si spomenul resp som skusal vsetky mozne hesla, ktore ma napadli a na nejaky 20-ty pokus som ho uhadol...
co nam z toho vyplyva?
netvrdim, ze ini klienti nemaju moznost najst si lokalne cisla svojich kontaktov bez pripojenia k sluzbe
\\
mozno mala pravdepodobnost, ale predsa len nejaka jecurious napísal:to že niekto poznal moje heslo je dosť malá pravdepodobnosť...ako ináč by to mohli zistiť?
-
curious
Light Star
ja už som si to vymenil...nechcelo sa mi čakať, či to spustia,alebo nierobbiee napísal:No jo, zda sa, ze sa nic nevyriesilo... zas nove icq T_T (este ze mam setky kontakty, ale aj tak, davat kazdemu nove... nepotesi)
Neviete ale cim to moze byt, mali problem oni (lebo ak aj pozriete forum na icq.com, v ten isty den to tam napisalo dost ludi) alebo daky virus? Diik...