Naj DJ
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Moze mi niekto vysvetlit co mam na tejto stranke studovat?
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=DJ
Lebo niekto mi cez karmu odporucil tu stranku a nechapem k comu mam dospiet..
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=DJ
Lebo niekto mi cez karmu odporucil tu stranku a nechapem k comu mam dospiet..
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
t0m4s3
Admin
Angello vcera v Bobycentre mi moc nesadol, radsej som sa isiel zabavat na lokalnych brnenskych DJoch, ale podla ohlasov vraj dobry vykon. Jedine co som si za prvu pol hodinu stihol vsimnut, je neuveritelna praca na mixaznom pulte, kus plafonu co mu skoro je*ol na hlavu a rozsekal na srot jeden gramec a sposob akym sa Steve obcerstvuje, zatial co my na podiu do seba lejeme vodu, Steve drzi pollitrovku (alebo to bola sedmicka?) vodky a leje do seba ako limonadu. Proste kruty typek uz podla vyzoru.
-
Trans
Novice
Paul van Dyk
Armin van Buuren
Sean Tyas
Daniel Kandi
Aly & Fila
Ferry Corsten....
Paul van Dyk jednoznacne najlepsi, tiesto v poslednom case nic nehra aj ked na neho chodi milion ludi tak to co predvadza je stale o tom istom...
Armin van Buuren bude podla mna tento rok no.1. jeho relaciu a state of trance pocuvaju hadam aj v bahrajne:)
Sean Tyas toho asi nik nepozna ale tracky robi poprdeli a remixy tak isto .... a ked hra tak sa tam ide pretrhnut:D
a dalej sa mi nece uz pisat:)
Armin van Buuren
Sean Tyas
Daniel Kandi
Aly & Fila
Ferry Corsten....
Paul van Dyk jednoznacne najlepsi, tiesto v poslednom case nic nehra aj ked na neho chodi milion ludi tak to co predvadza je stale o tom istom...
Armin van Buuren bude podla mna tento rok no.1. jeho relaciu a state of trance pocuvaju hadam aj v bahrajne:)
Sean Tyas toho asi nik nepozna ale tracky robi poprdeli a remixy tak isto .... a ked hra tak sa tam ide pretrhnut:D
a dalej sa mi nece uz pisat:)
tak vies vo svedsku sa musia nejak zahrievatt0m4s3 napísal:Angello vcera v Bobycentre mi moc nesadol, radsej som sa isiel zabavat na lokalnych brnenskych DJoch, ale podla ohlasov vraj dobry vykon. Jedine co som si za prvu pol hodinu stihol vsimnut, je neuveritelna praca na mixaznom pulte, kus plafonu co mu skoro je*ol na hlavu a rozsekal na srot jeden gramec a sposob akym sa Steve obcerstvuje, zatial co my na podiu do seba lejeme vodu, Steve drzi pollitrovku (alebo to bola sedmicka?) vodky a leje do seba ako limonadu. Proste kruty typek uz podla vyzoru.