ford mustang 4.0 v6
ford mustang 4.0 v6
ford mustang 4.0 v6 tak nejak sa vola tusim te ford mustan no kamarat robi už asi 4 roky no a našetril si zatial 500 000sk a kce si doviezt zo zahraničia 3 mustanga za tich 500 litrou kcem sa spitat neni to naročne uživiť myslim poistna ked sa niečo pokazi a asi to aj pekne žere ....no zaraba mesačne 20 000sk takže milionar tiež neni
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade treba zistit, o aky rocnik ma zaujem. mustang sa vyraba uz niekolko desatroci ale podla motora asi ten novsi typ 
no ak zaraba iba 20 mesacne, nech si to rovno hodi ak sa mu auto poserie s prepacenim
nie je problem doviezt auto, ak ma peniaze aj ho prihlasi, ale jedna vec je poistka na 4 liter, na take auto by som si urcite dal aj havarijnu, spotreba bude ukrutna na taky motor a co sa tyka dielov tak to bude doslova utrpenie. Vacsina dielov na tie starsie modely sa da zohnat iba z USA, mensie percento z nemecka ci ostatnych krajin EU. cize treba ratat ze ak sa mu pokazi nieco, co spravi auto nepojazdne, bude musiet cakat nezriedka aj mesiac a auto bude stat. potom je varianta chytit dakeho sikovneho mechanika co sa mu o to postara, nieco vysustruzi, zavari ale tiez to nebude lacne a jednoduche.
auto v kazdom pripade imidzovka, ale uzivit ho chce podstatne viac na vyplatnej paske... alebo nejest nepit a spavat v aute
aj ja by som prijal daku eleanor, ale nie som milionar
no ak zaraba iba 20 mesacne, nech si to rovno hodi ak sa mu auto poserie s prepacenim
nie je problem doviezt auto, ak ma peniaze aj ho prihlasi, ale jedna vec je poistka na 4 liter, na take auto by som si urcite dal aj havarijnu, spotreba bude ukrutna na taky motor a co sa tyka dielov tak to bude doslova utrpenie. Vacsina dielov na tie starsie modely sa da zohnat iba z USA, mensie percento z nemecka ci ostatnych krajin EU. cize treba ratat ze ak sa mu pokazi nieco, co spravi auto nepojazdne, bude musiet cakat nezriedka aj mesiac a auto bude stat. potom je varianta chytit dakeho sikovneho mechanika co sa mu o to postara, nieco vysustruzi, zavari ale tiez to nebude lacne a jednoduche.
auto v kazdom pripade imidzovka, ale uzivit ho chce podstatne viac na vyplatnej paske... alebo nejest nepit a spavat v aute
aj ja by som prijal daku eleanor, ale nie som milionar
No s tymi 20 000 mesacne to je zle, pretoze to auto bude vela zrat, to uz Kibo spominal, ale hlavne aj gumy pojdu rychlo dpc, hlavne na zaciatku, ked sa s nim bude bavit
A samozrejme to musi obut na nieco lepsie, aby sa potom kvoli gumam niekde v zakrute nevytrepal.
Ale co sa tyka spolahlivosti, tak americke motory su na tom vraj dost dobre, cize o diely by som sa az tak nebal, skor ta poistka a ine prevadzkove naklady...
Ale co sa tyka spolahlivosti, tak americke motory su na tom vraj dost dobre, cize o diely by som sa az tak nebal, skor ta poistka a ine prevadzkove naklady...
no on kcel najprv kupit od jedneho chlapika za 300 000 predava te staršie mustangy shelby atd a camaro ale te staršie nemyslim teraz eleanor a spol. te by stali omnoho viac no akurat ze nato sme ho odhovorili lebo myslim ze nato sučiastky by boli omnoho drahšie a vraj cez zimu to neni bohvie čo .........a tak zas nema rodinu tak nema take vydavky myslim ze by to aj dokazal uživiť ale zas by mu moc penazi na ine veci neostalo mno preto sa kcem aj viac poinformovat lebo on nema net nema to ako zistovať
-
Kibo
Hardcore addict
no tak ak chce novsi model, s dielmi nie je problem, daju sa zohnat aj od nas, su tu uz na to firmy, ak nie, v nemecku ich bude vela.
tie gumy urcite ako spominal GothaR, zadohrab s takym objemom, gumi gumi na zaciatku ci chce si nechce
spotreba, tazko odhadnut kolko mu schosnuje, ale nech pocita 15-20 litrov kym sa s tym nauci jazdit, ak bude vyvadzat aj 30 aj ked na nete som nasiel toto, co ma prekvapilo
tie gumy urcite ako spominal GothaR, zadohrab s takym objemom, gumi gumi na zaciatku ci chce si nechce
spotreba, tazko odhadnut kolko mu schosnuje, ale nech pocita 15-20 litrov kym sa s tym nauci jazdit, ak bude vyvadzat aj 30 aj ked na nete som nasiel toto, co ma prekvapilo
v kazdom pripade si zober, ze ak najazdi cca 1000 km mesacne, zozerie mu to 4500 az 5000 len za benzin, ak by si dal mesacne platit poistku, strelim 2 az 2500 aj s havarijnou mesacne, nedajboze daky servis... no ak sa na to citi, nech ide do toho, ale nech si to najprv spocita pred kupouSpotřeba je oficiálně uváděna 7,8L/100km mimo město a 12,3 ve městě. Já jezdím za 9-11L. Většinou 9,5-10 i při ostřejší a rychlejší jízdě
No cez zimu sa neoplati vytahovat ziadnu zadokolkuZaxman napísal:no on kcel najprv kupit od jedneho chlapika za 300 000 predava te staršie mustangy shelby atd a camaro ale te staršie nemyslim teraz eleanor a spol. te by stali omnoho viac no akurat ze nato sme ho odhovorili lebo myslim ze nato sučiastky by boli omnoho drahšie a vraj cez zimu to neni bohvie čo .........a tak zas nema rodinu tak nema take vydavky myslim ze by to aj dokazal uživiť ale zas by mu moc penazi na ine veci neostalo mno preto sa kcem aj viac poinformovat lebo on nema net nema to ako zistovať
re
ked sa mu paci nech si ho kupi, ale urcite to neni auto na kazdodenne pouzitie pre priemerne zarabajucu osobu. poznam ludi co maju auta zo spotrebou 15 l ale chodia na nich raz za tyzden sa vysantit a nie kazdy den, ale ked chce kamarat pracovat len pre to aby sa mohol povozit a nic ine si nedopriat tak nema nad cim rozmyslat...
keby ta nieco zaujmalo konkretne o mustangu tak mi napis SS, moj kolega mal cca pred 5 rokmi noveho mustanga, tak sa mozem spytat na skusenosti
keby ta nieco zaujmalo konkretne o mustangu tak mi napis SS, moj kolega mal cca pred 5 rokmi noveho mustanga, tak sa mozem spytat na skusenosti
-
Kibo
Hardcore addict
dodge radsej nie, tiez maju velke objemy nic vykonu 
ta micina 3000gt je dobry tip, japonsky trojliter uzivis skorej ako daku americku obludu
mozno sa este popozerat po nissanoch SX/Sylvia
hocaky Type R od Hondy (Accord z nemecka za 250 - 300 nasich a na slovensku je ich len par, cize bude mat aj vynimocne auto), male objemy a dobre vykony, su to vacsinou 1,8 ci 2,0... tych tipov ti mozem dat spustu
ta micina 3000gt je dobry tip, japonsky trojliter uzivis skorej ako daku americku obludu
mozno sa este popozerat po nissanoch SX/Sylvia
hocaky Type R od Hondy (Accord z nemecka za 250 - 300 nasich a na slovensku je ich len par, cize bude mat aj vynimocne auto), male objemy a dobre vykony, su to vacsinou 1,8 ci 2,0... tych tipov ti mozem dat spustu
Tak ja by som isiel urcite bud do Hyundai Coupe (to ktore sa robi tusim od roku 2002) http://hyundai-coupe.autobazar.eu/card.php?id=478269 -to ma ale predny nahonZaxman napísal:tak no a keby ste mu teda poradili nejaky taky športovy typ auta a malo by to teda byt niečo ako toto
Alebo potom Mazda MX-5, ta ma uz zadny nahon http://mazda-mx-5.autobazar.eu/card.php?id=519190
-
Reli.C
Medium Star
Zaxman: no a keby si to ten tvoj kamoš nerozmyslel, tak nech skúsi TÚTO str. je na nej všetko čo sa týka Mustangov + ich predaj a dovoz zo zahraničia. samozrejme tiež aj kontakty na kompetentných
.
/thumbs up
/thumbs up
-
Kibo
Hardcore addict
no tak to mas tazke, vybrat si musi on, neviem aky ma vkus ked chcel american muscle, vacsina su to japonski samurajovia 
tu je napriklad Nissan 300 ZXtrosku starsie, ale tym trojlitrom si moze kompenzovat americku silu
potom napriklad Mitsubishi Eclipse, tiez je sice starsie, ale dizajnovo nadcasove a neokukane, tiez ich nie je vela
tu mas napriklad novsi Mitsubishi Eclipse, ktory vsak uz pre mna stratil toho ducha
tuto mas zasa novsie Mitsubishi Eclipse Spyder s ktorym sa moze hrat na F&F
tu je ta spominana Mitsubishi 3000 GT, ale zda sa mi kapanek predrazena na ten vek, ale zas je to viac menej unikat
toto je velmi pekny kusok, Honda Civic Type-R, vlk v ruchu barancom
tento kusok ma pripravil o nejednu pokojnu noc, Honda Integra Type-R, aj ked tato konkretne sa zda, ze presla rukou dakeho nevybujaceneho mladika
Honda S2000 je tiez poriadny dvihac adrenalinu
Honda Prelude je tiez krasny kusok, lne je tam kapanek problem s nahradnymi dielami a vdaka zadnej natacacej naprave na zadku nenastavis geometriu:(
Mazda MX 5 v slabsom prevedeni moze byt aj tak zabavne auticko ktore bude lakat pohlady
Subaru Impreza ti asi popisovat nemusi, vsak?
taka Toyota Celica TS je tiez vcelku zaujimavy zjav
alebo potom takato mala jedovata Toyota MR2
co sa tyka toho hyundai coupe, ten novsi typ znamy aj ako tiburon uz je ina kava, do toho sa oplati ist
neviem, toto som len narychlo vycucal co ma napadlo, moznosti je viacej
tu je napriklad Nissan 300 ZXtrosku starsie, ale tym trojlitrom si moze kompenzovat americku silu
potom napriklad Mitsubishi Eclipse, tiez je sice starsie, ale dizajnovo nadcasove a neokukane, tiez ich nie je vela
tu mas napriklad novsi Mitsubishi Eclipse, ktory vsak uz pre mna stratil toho ducha
tuto mas zasa novsie Mitsubishi Eclipse Spyder s ktorym sa moze hrat na F&F
tu je ta spominana Mitsubishi 3000 GT, ale zda sa mi kapanek predrazena na ten vek, ale zas je to viac menej unikat
toto je velmi pekny kusok, Honda Civic Type-R, vlk v ruchu barancom
tento kusok ma pripravil o nejednu pokojnu noc, Honda Integra Type-R, aj ked tato konkretne sa zda, ze presla rukou dakeho nevybujaceneho mladika
Honda S2000 je tiez poriadny dvihac adrenalinu
Honda Prelude je tiez krasny kusok, lne je tam kapanek problem s nahradnymi dielami a vdaka zadnej natacacej naprave na zadku nenastavis geometriu:(
Mazda MX 5 v slabsom prevedeni moze byt aj tak zabavne auticko ktore bude lakat pohlady
Subaru Impreza ti asi popisovat nemusi, vsak?
taka Toyota Celica TS je tiez vcelku zaujimavy zjav
alebo potom takato mala jedovata Toyota MR2
co sa tyka toho hyundai coupe, ten novsi typ znamy aj ako tiburon uz je ina kava, do toho sa oplati ist
neviem, toto som len narychlo vycucal co ma napadlo, moznosti je viacej