Brigáda na Chmeli
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som bol na strhávaní, takže ja ti poviem. Určite by som si zobral staré ponožky, na natiahnutie na ruky, aby mi chmeľ ruky nezničil. Šatku na tvár.
Určite by som si vzal viac kníh a rádio. Tam kde som bol ja sme telku nemali.
Nezabudol by som na digitálny fotoaparát. Zober si aspoň tri Fenistily, slnečné okuliare...
Keď ma napadne, dopíšem.
Určite by som si vzal viac kníh a rádio. Tam kde som bol ja sme telku nemali.
Nezabudol by som na digitálny fotoaparát. Zober si aspoň tri Fenistily, slnečné okuliare...
Keď ma napadne, dopíšem.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Určite niečo, čo by lepšie chránilo ruky a tvár...pretože ak ťa "trafí" chmeľová rastlinka, nie je to nič príjemné...
Takisto som minulý rok zabudol na slnečné okuliare a krém na opaľovanie...
A snáď niečo, čo by uľahčovalo "posun" po poli, aby som nemusel chodiť kolenačky...
A čo sa voľného času týka, stačili by mi karty a žetóny na poker...
Takisto som minulý rok zabudol na slnečné okuliare a krém na opaľovanie...
A snáď niečo, čo by uľahčovalo "posun" po poli, aby som nemusel chodiť kolenačky...
A čo sa voľného času týka, stačili by mi karty a žetóny na poker...
takze ja idem aj tento rok, tak si to viem zivo predstavit :
hrncek
ten som si minuly rok zabudol
, ak tam ides so skolou a ces si aj vypit
tak urcite flasky zo slovenska, reptoze ak pojdete do dediny ako my kde nebol obchod a v krcme to je drahe, tak sa ti to zide a usetris
....nevime naco knihy, vobec som to nevyuzil ani radio
)...spat som dost neskoro chodil a stlae bola sranda a taketo veci mi najmenej nechybali, televizor mi stacil v krcme
...prsote tma ide o tie zazitky...noa a dalsia rada, zober si rukavice nejake priliahave (aby neboli nemotorne) a pogumovane, elbo ked sa ti rozmocia a budu tam "funkcne" radiatori tak neviem ako vy ale ja som ten pocit rano neznasal
a my sme mali uprsane pocasie tak so slnecnymi okulairmi ti nepomozem
ale iste sa zidu, daka prikryvka hlavy a samozrejme opalovaci krem, ak ma este daoc napadne editnem....joo a gumaky si zober
to je tam najlepsia obuv
ked prsi
hrncek
-
erytrocyt
VIP
Edo: Spať som chodil zásadne po druhej ráno
Flip bol v tom, že som vstával o pol piatej, no ale nevadí. A načo knihy? Pretože dosť často sa stávalo, že sme prišli so smeny, vyšiel som von, nikto. Popozeral som izby, a všetko chrápalo, pretože sa v noci chlastalo. No a ja knihy mám rád, a tak jednu som mal so sebou. A keď bolo pekne, sadol som si na lavičku pred ubytovňou z ktorej bol krásny výhľad, naštartoval som cigu, a čítal som si. Po každom sa stalo, že si ku mne niekto sadol a začali sme debatovať. No ale do tej doby /hodinka-dve/ bola knižka dobrá kamarátka.
Heh toto vsetko co ste napisali som mal, krem pred a po opalovani, hrncek. okuliare, hudbu, atd. My sme tiez chhodili do krcmy, nebolo moc casu sa nudit
, ale k tym cizmam taka mila prihoda. posledny den sme sli na nejake ine pole, ineho vlastnika, namiesto drotov mal silony noo a to uz bolo dost npc. Ale posledny den zacalo aj prsat, ale ked sme vzdialeny 300metrov a zacne liat, tak kym pridete po cizmy ku vaku ktory ostal na zaciatku, tak nemate ani chuti uz menit pretoze mate 5kg blata na topankach... hh Ale mna skor zaujimali nejake zlepsovaky, na tRhanie, alebo zobrat stolicku atd ... ale asi nic sa take neda 
-
erytrocyt
VIP
Nebol som tam so školou, ale normálne som tam bol mesiac a pol zamestanec. Túto robotu mi ponúkla študentská agentúra, oco mi porozprával o čo ide, a tak som šiel.Edo Shinoda napísal:jaaj a to ste boli so skolou ci nie? ze si si tak bezne zapalilhehe....ale u nas sa chodilo do krcmy vzdy, aky unaveny sme boli.prsote taky tyzden nezazijes casto
ale neberem ti ked si taky ranostaj
-
erytrocyt
VIP
Edo, vy čo chcete ísť na chmeľ v lete, kontaktujte Študentské centrum, Szakkayho ul.č.1, v Košiciach, je to pri Technickej univerzite Košice.
Tel. číslo 055/625 36 64 , 0911 313 686. Vôbec nevadí, že nie ste košičania, zatelefonujte tam, a informujte sa. Chmeľové brigády robilo toto centrum po minulé roky. Ak sa nič nezmenilo, bude organizovať aj tento rok.
Tel. číslo 055/625 36 64 , 0911 313 686. Vôbec nevadí, že nie ste košičania, zatelefonujte tam, a informujte sa. Chmeľové brigády robilo toto centrum po minulé roky. Ak sa nič nezmenilo, bude organizovať aj tento rok.
Na tuto istu Brigadu idem aj ja presne 29.4 Cize o par dni nasa skola tam chodi pravidelne kazdy rok a vsetci to pochvaluju....Mozes tam ist na dva dvovody: 1. kazdy den sa ozierat nieco spravit cez den a zarobis si okolo 500sk
2.Chces si normalne zarobis pracujes donesies domov aj 6000sk minulorocny rekord nasej skoly vyse 10 000 ale ten musel makat
2.Chces si normalne zarobis pracujes donesies domov aj 6000sk minulorocny rekord nasej skoly vyse 10 000 ale ten musel makat