Ake nedostatky? Toto tu furt niekto omiela a stale som neprisiel na to, co tym myslia, lebo ja som vo Viste zatial nasiel vsetko co bolo v XP a este aj nieco navyse.gabooo napísal:ja osobne pouzivam XP a na vistu sa zatial nechystam prejdt zato ale nehovorim ze je zla...ked sa na nch vyladia nedostatky tak bude cool..design sa mi velmi paci...a nechapem ludi ktory ju odsudzuju..ich problem..na kazdy novy software niekto nadava...postupne bude mat kazdy Vistu a nadavat sa bude na XP.....a k tim drivrom a nefungujucim programom...je logicke ze fimy hned po vydani softwaru nebudu vyrabat drivre na novy...a je logicke ze na stare uz nenajdete
Aka je podla VAS Windows Vista...
haluz....ale som zvedavi ako ti to zablokuju ked nebudes na nete alebo si vypnes aktualizacie....radek21 napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/7/240024/Mat ... Microsoft-
Skor 32 alebo 64bZavulon napísal:Chcem sa spytat. x86 or 64 bitovy system ? Idem akurat spravit format tak by som chcel vediet ze, ktory je lepsi.
No k veci - pocul som nieco take, ze 64b verzia Visty je stabilnejsia, ja mam 64b, brat ma 32b a obidvaja fungujeme bez problemov.
Hry aj programy idu tak ako maju, len si skontroluj, ci su pre tvoj HW k dispozicii 64b ovladace.
tak okamzite ides na XP, to tiez nie je vyhra, pretoze to iste sa planuje robit aj s XPeckom, takze uz radsej rovno si nahod 98 or 2000 na ktore MS z vysoka kaslefilip102 napísal:No ak to spravia tak idem okamžite na XP a až prestane jeho podpora tak na Linux... nech si celí mkvosoft sere do huby, mňa to netrápy
Ale ja vas nechapem...davate tisice do noveho hardveru, ale dat 2000-3000 korun za operacny system, ktory vydrzi omnoho dlhsie nechcete. A ked ste taki frajeri, ze neznasate Microsoft, tak prejdite na Linux. Lebo kto vyhlasuje, ze windows je blbost a stale ho pouziva, tak ten je asi dement. Dement nie je iba v pripade, ze je napriklad podnikatel a windows potrebuje kvoli nejakemu uctovnickemu softveru, ktory bezi iba pod Windowsom. Ale inak sa pre vacsinu aplikacii najde alternativa u linuxakov.
No to chapem, ale ked uz maju kradnuty windows, tak nech sa tym aspon tak vo velkom neprezentuju a hladaju tu sposoby ako obist rozne ochrany. Ale mna najviac rozculuje to, ze niekto system ukradne, pouziva a este sa potom stazuje, ze musi vypinat aktualizacie a ze cely win je vlastne na nic, atd.KoCi napísal:gothar - ja to celkom chapem - hardver si ukradnut nevedia niekolkymi kliknutiami cez internet
Ver tomu ze keby mali prist do obchodu a slohnut operacny system, tak za neho kludne vyvalia aj celu vyplatu, ako by si mali dat system co je zadarmo...
to je tak, ked nieco ukradnem tak ludska vlastnost vravi ze sa tym pochvalim 
a k tej viste, alebo hociakemu legalnemu OS, ak si clovek kupuje "skladacku" tak OS je pre vacsinu ludi posledna vec, ktoru budu kupovat a kedze rozpocet bude natesno tak to dopadne ...uz vieme ako
rozdiel je skor pri NB (resp. znackovych desktopoch) kde vacsina konfiguracii je dopredu naskladana a vo velkej casti pripadov je OS uz v cene, vtedy fakt ze treba zaplatit za OS zakaznik az tak nevnima, lebo nevie aka cast celkovej ceny pojde na legalny OS
ono skor ci neskor, prejde dost vela ludi vyvojom, od warezu k legalnosti, kedze suma za OS nie je katastrofalna, a navyse uz aj taky office na home pouzitie je velmi lacny
a k tej viste, alebo hociakemu legalnemu OS, ak si clovek kupuje "skladacku" tak OS je pre vacsinu ludi posledna vec, ktoru budu kupovat a kedze rozpocet bude natesno tak to dopadne ...uz vieme ako
rozdiel je skor pri NB (resp. znackovych desktopoch) kde vacsina konfiguracii je dopredu naskladana a vo velkej casti pripadov je OS uz v cene, vtedy fakt ze treba zaplatit za OS zakaznik az tak nevnima, lebo nevie aka cast celkovej ceny pojde na legalny OS
ono skor ci neskor, prejde dost vela ludi vyvojom, od warezu k legalnosti, kedze suma za OS nie je katastrofalna, a navyse uz aj taky office na home pouzitie je velmi lacny