Aka je podla VAS Windows Vista...

Informácie o software, ankety...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

gabooo napísal:ja osobne pouzivam XP a na vistu sa zatial nechystam prejdt zato ale nehovorim ze je zla...ked sa na nch vyladia nedostatky tak bude cool..design sa mi velmi paci...a nechapem ludi ktory ju odsudzuju..ich problem..na kazdy novy software niekto nadava...postupne bude mat kazdy Vistu a nadavat sa bude na XP... :lol:..a k tim drivrom a nefungujucim programom...je logicke ze fimy hned po vydani softwaru nebudu vyrabat drivre na novy...a je logicke ze na stare uz nenajdete
Ake nedostatky? Toto tu furt niekto omiela a stale som neprisiel na to, co tym myslia, lebo ja som vo Viste zatial nasiel vsetko co bolo v XP a este aj nieco navyse. :roll:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

GothaR napísal:Ake nedostatky? Toto tu furt niekto omiela a stale som neprisiel na to, co tym myslia, lebo ja som vo Viste zatial nasiel vsetko co bolo v XP a este aj nieco navyse. :roll:
v pohode..kasli na to..ja nemam proti Viste vobec nic....
gabooo
Light Star
Light Star

haluz....ale som zvedavi ako ti to zablokuju ked nebudes na nete alebo si vypnes aktualizacie....
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

gabooo napísal:haluz....ale som zvedavi ako ti to zablokuju ked nebudes na nete alebo si vypnes aktualizacie....
noo...otazka znie ako si to bez kontaktu s MS aktivujes (ak neratame vsemozne cracky)
takze ak budes vyzvany na aktivaciu/reaktivaciu a ta neprebehne tak ti to aj tak zablokuje
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Akurat mi otom povedala mama :lol: .
Podla mna to vydrzi takych 10 dni a najde sa novy funkcny aktivator.
Alebo bude staci recrack :D
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

som zvedavy na to zistovanie spravnosti windows...dufam ze nic ine ako win skumat nebude lebo ked to bude cucat aj taky office budeme mat o zabavu postarane
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

brm napísal:Veď jasné, ale zožeň na nete inštalačku Home Premium, keď takmer všetky sú len Ultimate! :D
Jaj taaaak, no sry som nad touto moznostou zhanania OS nejak ani neuvazoval :D

btw ide niekomu citovat ten brmov prispevok? vsetky mi idu len ten jeho ne.. to bude nejaky heker dpc :D
rados915
Guru
Guru

Ja mám XP (aj keď mám PC na Vistu) a som spokojný takže ma to moc netrápi to zlegalizovanie Visty. Ale bude to zaujímavé.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Chcem sa spytat. x86 or 64 bitovy system ? Idem akurat spravit format tak by som chcel vediet ze, ktory je lepsi. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Zavulon napísal:Chcem sa spytat. x86 or 64 bitovy system ? Idem akurat spravit format tak by som chcel vediet ze, ktory je lepsi. :)
Skor 32 alebo 64b :)
No k veci - pocul som nieco take, ze 64b verzia Visty je stabilnejsia, ja mam 64b, brat ma 32b a obidvaja fungujeme bez problemov.
Hry aj programy idu tak ako maju, len si skontroluj, ci su pre tvoj HW k dispozicii 64b ovladace.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

No ak to spravia tak idem okamžite na XP a až prestane jeho podpora tak na Linux... nech si celí mkvosoft sere do huby, mňa to netrápy :evil:
gabooo
Light Star
Light Star

sundevil napísal:noo...otazka znie ako si to bez kontaktu s MS aktivujes (ak neratame vsemozne cracky)
takze ak budes vyzvany na aktivaciu/reaktivaciu a ta neprebehne tak ti to aj tak zablokuje
..ozaj to mam nenapadlo... :D
ozaj a ako sa vlastne Vista zmeni ked nainstalujem novy SP1 na Vistu???...
Gothar
Moderátor
Moderátor

gabooo napísal:ozaj a ako sa vlastne Vista zmeni ked nainstalujem novy SP1 na Vistu???...
Nijako, akurat ti to zmeni maximalny pocet pripojeni v sieti p2p, ale je na to patch. Najdes ho asi 2 strany dozadu.
Inak, pozor: instaluje sa to asi tak pol hodiny :)
rados915
Guru
Guru

Takže legalizovanie Visty dnes začalo. Viac tu.
A je tam písané aj o XP:
Vistou sa to však nekončí. Podobná aktualizácia sa pripravuje v blízkej budúcnosti aj pre obľúbený Windows XP.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

filip102 napísal:No ak to spravia tak idem okamžite na XP a až prestane jeho podpora tak na Linux... nech si celí mkvosoft sere do huby, mňa to netrápy :evil:
tak okamzite ides na XP, to tiez nie je vyhra, pretoze to iste sa planuje robit aj s XPeckom, takze uz radsej rovno si nahod 98 or 2000 na ktore MS z vysoka kasle
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale ja vas nechapem...davate tisice do noveho hardveru, ale dat 2000-3000 korun za operacny system, ktory vydrzi omnoho dlhsie nechcete. A ked ste taki frajeri, ze neznasate Microsoft, tak prejdite na Linux. Lebo kto vyhlasuje, ze windows je blbost a stale ho pouziva, tak ten je asi dement. Dement nie je iba v pripade, ze je napriklad podnikatel a windows potrebuje kvoli nejakemu uctovnickemu softveru, ktory bezi iba pod Windowsom. Ale inak sa pre vacsinu aplikacii najde alternativa u linuxakov.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

gothar - ja to celkom chapem - hardver si ukradnut nevedia niekolkymi kliknutiami cez internet :)

Ver tomu ze keby mali prist do obchodu a slohnut operacny system, tak za neho kludne vyvalia aj celu vyplatu, ako by si mali dat system co je zadarmo...
Gothar
Moderátor
Moderátor

KoCi napísal:gothar - ja to celkom chapem - hardver si ukradnut nevedia niekolkymi kliknutiami cez internet :)

Ver tomu ze keby mali prist do obchodu a slohnut operacny system, tak za neho kludne vyvalia aj celu vyplatu, ako by si mali dat system co je zadarmo...
No to chapem, ale ked uz maju kradnuty windows, tak nech sa tym aspon tak vo velkom neprezentuju a hladaju tu sposoby ako obist rozne ochrany. Ale mna najviac rozculuje to, ze niekto system ukradne, pouziva a este sa potom stazuje, ze musi vypinat aktualizacie a ze cely win je vlastne na nic, atd.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

to je tak, ked nieco ukradnem tak ludska vlastnost vravi ze sa tym pochvalim :)
a k tej viste, alebo hociakemu legalnemu OS, ak si clovek kupuje "skladacku" tak OS je pre vacsinu ludi posledna vec, ktoru budu kupovat a kedze rozpocet bude natesno tak to dopadne ...uz vieme ako
rozdiel je skor pri NB (resp. znackovych desktopoch) kde vacsina konfiguracii je dopredu naskladana a vo velkej casti pripadov je OS uz v cene, vtedy fakt ze treba zaplatit za OS zakaznik az tak nevnima, lebo nevie aka cast celkovej ceny pojde na legalny OS
ono skor ci neskor, prejde dost vela ludi vyvojom, od warezu k legalnosti, kedze suma za OS nie je katastrofalna, a navyse uz aj taky office na home pouzitie je velmi lacny
Napísať odpoveď