nie nenosil(podla mna je to trapne).vacsina z vas by ho nosila lebo je*at na busha je teraz v mode a rozumiete sa slusne povedane nic do tejto problematiky.vynimky si ti ktori o tom nieco vedia a neberu to ako pozu.
a co mate proti bushovi? inac je lahke si take tricko vyrobit staci si len kupit ten nazehlovaci papier a na nho si uz len vytlacit, co chcete na tricku mat
Vesper napísal:mozno keby som isiel niekde robit do spiny ale medzi ludi urcite nie... nie preto ze by som bol nejaky konzervativny ale proste sa mi nevidi vyjadrovanie nazoru na niekoho takymto sposobom
preco by to malo byt urazlive. Ved to je len vyjadrenie osobneho postoja voci niekomu.
Aj keby som mal takyto osobny nazor, nepropagoval by som ho. Je to urazlive aj osobne ako politicky, a obliect si ho je provokacne - taky clovek si sice hrdo mysli svoje, a ak mu to robi radost, tak budiz - sak dobre vie ze privolava na seba zvysene ne/sympatie. Kazdy mame sice nejake svoje presvedcenie a neoblomnu "lasku" k svojmu postoju ktore ak je silne tak ho nejakym sposobom propagujeme, ale hento nie, z toho by som mal trapny pocit.
urcite nie, pride mi to detinske takymto sposobom sa tvarit strasne rebelsky a provokacne a myslim ze akekolvek vyhrady proti comukolvek sa daju formulovat slusnou formou, nie takto prizemne