Stretko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty kokos uz sa vidim ako tam niekde budem spat na lavicke jak posledna troska, odchytia ma meskaci a domov sa dostanem az niekedy poobede :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mozno by si ich mohol ukecat nech ta odvezu domov za chorou babkou/placucimi detmi/nasranou manzelkou/zapnutym sporakom/... :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No to je super, vsetci vedia kde je ten xxl-pub... kua aby ste nebludili potom
Aiden
Darca
Darca

niekde v tych miestach?..alebo sa mylim :)
Prílohy
map.jpg
mi-chau
Darca
Darca

Ano, vyjdes z podchodu vlakovej stanice a ako ides po hlavnej pesej tak po lavej strane do 50 metrov by to malo byt... len to ma take nenapadne oznacenie tak treba hladat, pytat sa. Zidete do suterenu a vzadu je stol pre 4och s napisom Reserve 18:00 hojko.
Gangy
Darca
Darca

Aj s pomalou hudbou a svieckami?
mi-chau
Darca
Darca

A striptermi.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:A striptermi.
skoda ze tam nebudem :smt055
urobte aspon fotky (stripterov samozrejme :)
Gangy
Darca
Darca

Fotky nebudu, kedze isty zucastneny chce zostat v anonymite :wink:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Akože zúčastnení budú robiť striptíz? :D

/ Čo? Idem aj ja :P
mi-chau
Darca
Darca

Alofok napísal:Akože zúčastnení budú robiť striptíz? :D
Nie, to iba Aiden.
Aiden
Darca
Darca

nemusel si to vyzradit :? ...teraz tam pride kopu znamych a ja potom budem mat tremu :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak lidicky a som doma(ani neviete aky som rad ze som dosiel) :D Som myslel ze sa zosaliem v tom bbuse... :? som to pomiesal :D kvalitne(ja viem viem hanba fora gangy) :D ale stalo to za to :D, rano bude horsie...porucam sa :D
mi-chau
Darca
Darca

Dnesne stretnurtie mi dalo vela, zistil som ze gangy sa cita tako ako pise (nie gengy), midnajt navstevuje WC castejsie ako ja balkon s cigaretami a aiden je dajaka skupina.
Co uz. Ale raz ta vynulujem ty bastarde!
//bohapusta loz :|
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

HEj :D aj ja som zistil ze mi-chau nieje az taky husty ako sa podla prispevkov zda :D
Aiden
Darca
Darca

mi-čau :P -- Aiden je vraj toto
osobne s tou skupinou nemam nic spolocne a nepocul som od nich jediny song :D - podobnost s mojim nickom cisto nahodna

midnajt sa ozral uplne na kasu :D

a Gangy s dorazom na A v nicku?...kto to je? :D...jaaaj slovensky Chuck Norris :D...tusim 10x whiskey a stale fungoval :)
ja si mi-chauom mozme len ticho zavidiet :? (a midnajt sa moze hanbit v kute :P)
anyways...ked niekto z vas bude mat pruser povedzte ze poznate GEngyho a kazdy utecie :D (dolezite je to spravne vyslovit inak sa vam moze prihodit vacsia neprijemnost ako bitka od opalenych spoluobcanov - napr par deka plutonia vo vasom meste, vyhorena detska izba a pod :lol: )

kazdopadne som rad ze som tychto chlapikov stretol ;)

PS> prezradim tajomstvo...mi-chau sa vie aj smiat ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lol tak to ste sa museli bavit, take stretko musime spravit aj v KE :) To aby som zacal pracovat na svojej forme :)
mi-chau
Darca
Darca

Ja sa nikdy nesmejem.

A na margo toho Walkera, tak Gangy, skutocne klobuk dole.

/
Aiden napísal:mi-čau :P...
Eidam 8)
Aiden
Darca
Darca

zavidis moje syrove cestoviny? :smt047...mal si si dat mi-chauovu pizzu :P

check ss...poslal som ti ICQ ;)
Gangy
Darca
Darca

Lol Mi-Chau ty zmrd. Aby som to uviedol na spravnu mieru nenavidim ked moj nick niekdo cita tak ako sa pise, pretoze sa cita "Gengy"!! :x
Ak mam akciu zhrnut tak bola fakt vyborna :wink: Ked som dorazil do Ziliny a nasiel ten "XXL Pub" tak som pozeral ze kam to dpc idem sami pankac, ale nakoniec sme sa tam celkom dobre zabavili, pockal som asi 20 minut a prisiel aj mi-chau no a s nim sme potom este asi tristvrte hodinu cakali na midnajta a aidena, karov nedochvilnych :P
Nieco sme popili (aiden s midnajtom sa nejak zdrahali ale co uz, ehm ehm) zahrali futbal (aiden s midnajtom podliezali, ehm ehm) a sli sa nazrat. Po "vydatnej" veceri sme sli spat do XXL odkial sme potom sli brazdit nocnu zilinu s tym ze sme si takych 30 sekund posedeli v asi troch podnikoch a potom sme sli prec lebo sa nam tan nepacilo (holt priebercivi) pricom sme si potom nasli taku kludnu restauraciu kde sa konecne dalo kecat bez toho ay sme na seba museli ziapat. Tam sme si dali pivo (aiden mochito) zafajcili a aiden s midnajtom prasili domov. Kedze Mi-Chauovi siel vlak az 1:30 sli sme spat do XXL zahrali sipky (nevynulujes ani ked sa poje****) vyhrali dalsie dve particky futbalu proti nejakym Mi-Chauovym znamim a sli kupit listok na vlak. Pockal som kym siel Mi-Chau na vlak a potom som si zobral Taxik k Tescu kde uz ma cakal odvoz domov.

Mi-Chau - zistil som ze nenavidi kosele a ze ked vidi ako pijem whisky tak ho napina. Dalo sa cakat ze mi sadol kedze sme si aj na fore rozumeli, ale zistil som ze mame spolocnych prekvapivo vela veci. Stale repce ze nevie hrat futbal a sipky ale neverte mu, hra ako drak a mimochodom je to striktny pivar ;)

Midnight_Man - Hned ako prisiel ma potesil ze si vytrhal obocie za ktoreho som ho davnejsie skarmoval :D Ked prisla rec na audiotechniku tam som mohol len chlipat chlast, pocuvat a radsej nic nevraviet aby som nepotil. Mal asi styri rundy a viac nechcel ( :cry: ), futbal mu celkom siel a zistili sme ze je hanblivy -nechcel ist na misiu "Quest for Cigarettes".

Aiden - Na fore som ho nevnimal az tak velmi ako predoslych dvoch ale asi zacnem, pohodovy typ, vysmiaty, nekonfliktny a je pre kazdu srandu (ano to on siel Midnightovi prikladom, ked museli podliezat). Popil toho len tolko co Midnight (:smt115 ) a futbal je prenho spanielska dedina, takze Aiden, do buduceho stretka musis trenovat.

Gangy - Cisty kar pre boha, s nim uz nejdem nikam :nono:

Mi-Chau ty sa priprav ze pojdeme na hore-bez akciu, tak si sprav cas :)

Celkovo akciu hodnotim na vybornu, clovek dopredu radsej nikdy nic necaka lebo neviete co za asocialov moze prist, ale myslim ze tentokrat bola zostava skvela. :smt039

//Ziadne ach jaj hmm, je*at analyticku matematiku, treba ist pit s Gangym.
Napísať odpoveď