"Poďakovanie" Hojkovi
nato si zvykni, prispevkov ktore neporusovali pravidla, nerobili falme/OT...atd mi zmazali tiez tonywill.i.am napísal:Akoze niekto zalozi duplicitnu temu ale tu moju zamknu.
Je mi to v podstate jedno, ale ide tu o princip...
Som zvedavy ktora osobnost, s vynimocnym pozorovacim talentom to takto vyriesila...
will.i.am mat Tvoje starosti. Je tam rozdiel minuty, ani v jednej teme vtedy dokopy nic nebolo este, a hojko sa vyjadril najskor do "mojej" tak potom zrejme odmazal tu Tvoju aby to nemusel zliepat... Kludne poziadam aby tu "moju" celu zmazal a zaloz si to nanovo
Ako prepac, trosku Ta chapem, ale riesis nepodstatnu hlupost. Keby Ta tema mala dve strany nepoviem nic, ale takto sa mi to zda cele smiesne.
// LOL a este mi das k- zato ze ostala "moja" a nie Tvoja
Si ty normalny? Co som Ti ju ja zmazal ci co? Zamysli sa nad sebou, si na smiech 
// LOL a este mi das k- zato ze ostala "moja" a nie Tvoja
will.i.am napísal:K- mas za to, ze si s takym sebavedomim upozornil na mna, pritom som bol skor...
// Hojko: Este by si mal dodat, ze tu temu som nereportol ja
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja si nepotrebujem nieco dokazovat. a uz vobec ne tym, ze budem niekomu davat - karmu. Minus karmu som dal 10x okrem teba, pricom + 124x, tak mysli si co chces. Mne to pripadalo ako podraz, a ked sa ta to 1 minusko tak velmi dotklo, tak ti dam + ked sa bude dat, aby si mi tu viac neplakal...k6 napísal:Prepac, fakt som si nevsimol ten minutovy rozdiel
Mozes mi davat k- este cely mesiac, kym sa Tvoje ego neda dokopy
Pripominas mi stare casy v skolke... MOJ KYBLIK!!!
// Hojko: Este by si mal dodat, ze tu temu som nereportol ja
som rad ze sa to vysvetlilo. a opakujem ze mi slo len o princip, kto to nepochopil, tak tomu asi nijak nepomozem...hojko napísal:will.i.am: K6 mi pisal na ICQ, ze zalozil temu o podakovani. Na to sa o chvili objavil prispevok s oznamenim tvojej temy, tak som ju zamkol. Vobec som nesledoval cas zalozenia temy, bola reportnuta a tym padom bola pre mna ako duplicitna. Preto som to zamkol.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak ber to ako chces, je mi to absolutne jedno...k6 napísal:Minusko a plusko si strc niekam - mne zas pripada, ze ten, kto tu place, niesom ja
myslim ze tuto temu by som tymto uzavrel
//t0m4s3: mozno ze je. ale chcel som to vyriesit, pretoze ja som dosledny, no na druhej strane si viem priznat chybu. ale tot je pre mna uzavreta tema