"Poďakovanie" Hojkovi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Akoze niekto zalozi duplicitnu temu ale tu moju zamknu.
Je mi to v podstate jedno, ale ide tu o princip...
Som zvedavy ktora osobnost, s vynimocnym pozorovacim talentom to takto vyriesila...
Prílohy
cas.jpg
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

will.i.am napísal:Akoze niekto zalozi duplicitnu temu ale tu moju zamknu.
Je mi to v podstate jedno, ale ide tu o princip...
Som zvedavy ktora osobnost, s vynimocnym pozorovacim talentom to takto vyriesila...
nato si zvykni, prispevkov ktore neporusovali pravidla, nerobili falme/OT...atd mi zmazali tiez tony
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nato si zvykni, prispevkov ktore neporusovali pravidla, nerobili falme/OT...atd mi zmazali tiez tony
ale tu ide o to, ze dakto zalozi duplicitnu temu a zmazu moju originalnu a nie jeho... :roll:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

will.i.am mat Tvoje starosti. Je tam rozdiel minuty, ani v jednej teme vtedy dokopy nic nebolo este, a hojko sa vyjadril najskor do "mojej" tak potom zrejme odmazal tu Tvoju aby to nemusel zliepat... Kludne poziadam aby tu "moju" celu zmazal a zaloz si to nanovo :roll: Ako prepac, trosku Ta chapem, ale riesis nepodstatnu hlupost. Keby Ta tema mala dve strany nepoviem nic, ale takto sa mi to zda cele smiesne.

// LOL a este mi das k- zato ze ostala "moja" a nie Tvoja :D Si ty normalny? Co som Ti ju ja zmazal ci co? Zamysli sa nad sebou, si na smiech :smt046
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

akoze mne je to jedno. ide tu o princip. Ja ked som ju zakladal tak som sa uistil ze tu este nie je...
je mi to jedno. akoze nebudem sa natahovat na blbostiach. len som chcel podotknut...
K- mas za to, ze si s takym sebavedomim upozornil na mna, pritom som bol skor...
k6
VIP
VIP

will.i.am napísal:K- mas za to, ze si s takym sebavedomim upozornil na mna, pritom som bol skor...
:lol: Prepac, fakt som si nevsimol ten minutovy rozdiel :D Mozes mi davat k- este cely mesiac, kym sa Tvoje ego neda dokopy :lol: Pripominas mi stare casy v skolke... MOJ KYBLIK!!!

// Hojko: Este by si mal dodat, ze tu temu som nereportol ja :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

will.i.am: K6 mi pisal na ICQ, ze zalozil temu o podakovani. Na to sa o chvili objavil prispevok s oznamenim tvojej temy, tak som ju zamkol. Vobec som nesledoval cas zalozenia temy, bola reportnuta a tym padom bola pre mna ako duplicitna. Preto som to zamkol.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k6 napísal::lol: Prepac, fakt som si nevsimol ten minutovy rozdiel :D Mozes mi davat k- este cely mesiac, kym sa Tvoje ego neda dokopy :lol: Pripominas mi stare casy v skolke... MOJ KYBLIK!!!

// Hojko: Este by si mal dodat, ze tu temu som nereportol ja :D
Tak ja si nepotrebujem nieco dokazovat. a uz vobec ne tym, ze budem niekomu davat - karmu. Minus karmu som dal 10x okrem teba, pricom + 124x, tak mysli si co chces. Mne to pripadalo ako podraz, a ked sa ta to 1 minusko tak velmi dotklo, tak ti dam + ked sa bude dat, aby si mi tu viac neplakal...
hojko napísal:will.i.am: K6 mi pisal na ICQ, ze zalozil temu o podakovani. Na to sa o chvili objavil prispevok s oznamenim tvojej temy, tak som ju zamkol. Vobec som nesledoval cas zalozenia temy, bola reportnuta a tym padom bola pre mna ako duplicitna. Preto som to zamkol.
som rad ze sa to vysvetlilo. a opakujem ze mi slo len o princip, kto to nepochopil, tak tomu asi nijak nepomozem...
k6
VIP
VIP

will.i.am napísal:Mne to pripadalo ako podraz, a ked sa ta to 1 minusko tak velmi dotklo, tak ti dam + ked sa bude dat, aby si mi tu viac neplakal...
Minusko a plusko si strc niekam - mne zas pripada, ze ten, kto tu place, niesom ja :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k6 napísal:Minusko a plusko si strc niekam - mne zas pripada, ze ten, kto tu place, niesom ja :D
tak ber to ako chces, je mi to absolutne jedno...
myslim ze tuto temu by som tymto uzavrel

//t0m4s3: mozno ze je. ale chcel som to vyriesit, pretoze ja som dosledny, no na druhej strane si viem priznat chybu. ale tot je pre mna uzavreta tema
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

will akoze sorry ale toto som od teba necakal - dost detinske
Napísať odpoveď