Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Ali-G napísal:vadi mi tu mentalita ludi. Tie fasisticke organizacie aj ked je to zakonmy zakazane a fizli s tym nic nerobia. Este aj im povoluju pochody.
sam si fasista
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

mne dost vadi ako sa spravame k nasej prirode , vobec si ju nevazime a este niektory(vecsina) romov , cest vinimkam aj ked ich je veeeeelmi malo
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

momentalne mi vadi ze sa pchame tam kde nas este netreba /eurozona/
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Vadi mi politika trochu aj chudoba a hlavne romovia :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vadia mi je*** rasisti

//K- : mne v poslednej dobe vadis ty. a stazujem sa na fore?
odpoved : ak ti to pomoze tak sa stazuj
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

osobne mi vadi mentalita niektorych slovakov, ktori su sto rokov za opicami a potom sa stazuju odkraja na vsetko ... na politiku fuzuje kazdy, ale nemame ju az tak zlu, veci funguju, sice svojsky, ale funguju ... ruka v ruke ide ekonomika, ktora zaziva vzostup, aj ked bohvie dokedy ... bohvie ci je rast HDP a teda aj zivotnej urovne trvale udrzatelny ... automobilky sa zdvihnu, pojdu "o dúm dál" a s nimi aj cely slovensky priemysel ... s ekonomikou ide ruka v ruke spominana chudoba, ktora neveim co tam vobec hlada ... aka je to chudoba ked ma kazdy druhy trojposchodovy barak, 1000 pausal ktory vobec nepotrebuje, aka je to chudoba, ked nemas v piatok poobede pri hypermarkete kde zaparkovat a vsetci chodia s plynmi taskami, no proste nikdy nebude stacit ...

... myslim ze slovensko je na tom celkom dobre kazdy len pozera ako sa ma dobre amerika, ale napr. socialnu politiku nikto nevidi, to ze tam ma poistenie 12% ludi a tu KAZDY to nikoho nebere, to ze ked si v amerike nezaplatis za osetrenie, tak ta nechaju skapt, to nikto nevidi :-) ... smerom na vyhcod ? ... vody mame dost, pôdu v ramci moznosti urodnu (aj ked sme pritrtkani ze sme si na nej postavili spominane automobilky), klimu miernu, tornada nas nenahanaju, raz za cas fune a nieco popada, ale ako vsade ...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

cigani. teda nie pravi cigani, ale ten druh, co sa nazyva "romovia".
a na to nemusm byt fasista rasista alebo iny extremista.
Prílohy
images.jpeg
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Všade sú nesprávny ľudia na nesprávnych miestach.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Vadi mi mala elektronicka gramotnost, zakryvanie skutocnych problemov v politike, prilis natrieskane skolske osnovy...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

mozete mi dat K- kolko vam hrdlo raci, no na svojom nazore si trvam.

a ak si niekto nemysli, ze to je na slovensku az tak zle, tak ma na ociach ruzove okuliare alebo klapky. viete kolko penazi do nich pchame?? Viete kolko penazi aj z vasej vyplaty ide na nejaku "rodinu" ktora zije z robenia deti? za to by sme uz mohli mat poopavovane skoly a polovicu nemocnic - vzdelanie a zdravie mna a mojej rodiny je mi podstatne hodnotnejsie ako tato "mensina". takze v klude pokracujte s K- ak vam to spravi radost
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ale nerob... Co tam po ciganoch ze nam minaju peniaze sak mi sa o nich musime starat :lol: Najlepsie je ze toto hlasia iba Ty co majetok nemaju vobec :P Pretoze oni na ciganov nikdy nic nedali... Hlavny nepriatel slovenska su urcite zly hnusny rasisti ktory nemaju radi mierumilovnych ciganov. Hlavnym nepriatelom slovenska su predsa fasisti nato nezabudajte :lol: Pretoze kebyze tu nejsu fasisti tak sme ekonomicky vyzsie ako USA a Kanda a Arabske Emiraty dokopy! Za vsedko mozu iba fasiti pretoze raz nahanal tlsty nacek Diega, zjavne nestihol ujst a ma vazne poskodenie hlavy :lol:
Fasisti su najmensi problem a jedina ich cinnost je ozieranie a pindanie do ostatneho Slovenskeho odpadu.
Podla mna su najhorsi politici, pretoze na Slovensku ziadnej strane nejde o ludi a o tuto krajnu. Potom este ludia ktory "maju u riti" pretoze taky dokazu iba pindat a ked dojde rad na nich aby nieco spravili tak zrazu su ticho.
Ked vidim cigana ako beha po Hlavnej stanici a predava boxeri, noziki a vonavky nieje mi vobec luto, som priam rad ze takyto ludia nerobia nic dolezite. Na druhej strane ked idem rano do skoly a pozeram ako 70 rocny dedko musi zametat ulicu aby mal na dostojny zivot a stara pani musi chodit rano niekam do lesa a potom predavat kvetiny v podchode je mi na vracanie, a pritom si ciganska rodinka vysedava v bytoch postavenych za ich peniaze.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Vadi mi, ze Slovaci su narod, ktory si da od kazdeho sr*t na hlavu. Okrem toho uz asi nic, ved predsa Slovensko ma take vynikajuce ekonomicke vysledky, az je rast ekonomiky treba spomalit, ved to vidime vsade navokol :shock:
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

slovensko je krajina v pohode ....v com sa vam nepaci ? samozrejme politika ako v kazdom state ale nevadia mi romovia ktory normalne pracuju a ziju...ale ked si niekto odobera elektrinu nacierno ? a ja som z dediny naozaj malinka ....a mame tu velku firmu ! www.mts.sk

edit ....tak romovia su chodobny nemaju peniaze ale ked nosia znackove oblecenie a fetuju praci prasok tak su chudobny
32cupo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 32cupo »

na slovensku mi najviac vadia romovia ale taky co iba cakaju ze im dakto daco da za to ze v 100 clenej osade je 7 rodin
nic nerobia stale sa stazuju a najviac ma sere to ked ich vidim TV v dakych novinach ako si stazuju ze co nemaju a co maju v akom stave a len cakaju ako im stat daco da sak su aj taky romovia slusny ktory daco vedia nie len deti robit
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Slovenske skolstvo :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mne vadí, že si ľudia nevážia prírodu a odpadky odhadzujú na zem, do trávy, niektorí aby nemuseli platiť za odvoz odpadu vyvážajú narvate tesco igelitky za dediny a vyhadzuju ich popri ceste.
Nepochopim zmýšlanie takychto ludi :?
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

uplne ma dojima, ako je pomaly kazdy slovak expertom na vsetko a to je badat aj na tomto fore.. a nehnevajte s na mna, ale konkretne v tejto teme ma zaujali neskutocne hlupe nazory shiftera a browsera
SHiFTeR napísal: tiez neznasam Madarov a kazdy pravy Slovak neznasa Madarov.
Browser napísal:Ale ja nenávidím, že niektorí maďari nevedia ani po slovensky, ale sú obyvateľmi SR. To je proti predpisom.
:lol: :roll: :x
edit: a nie som madarka, lebo predpokladam, ze ma z toho okamzite niekto obvini. ja sa len obcas hanbim, ze som slovenka, ked vidim, kolko slovakov ma podobne primitivne nazory. nastastie vekovy priemer tohto fora je pomerne maly a to je ciastocne ospravedlnenie.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

slováci.. aa vlastne celkovo bez ľudí by to tu bolo krajšie
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

heelie napísal:...
Asi s nimi maju zle skusenosti :P Nepisali by to len tak :P
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no mne vadí že ja to taká diera ale je to moja rodná diera a nevedel by som si predstaviť že by som býval niekde inde (možno v mexiku kde je stále teplo a pil tequilu) :D
a vadí mi primitívnosť slovákov že dokážu vyhadzovať odpadky aj v Sl. národnom parku :smt067 ved si pozrite severské krajiny alebo aj tu rakúšakov ako sa starajú o svoju krajinu- máme sa ešte veľa čo učiť :!:
Napísať odpoveď