AutoCad a jeho využitie
AutoCad a jeho využitie
Zdravim,
potreboval by som nieco o AutoCade a jeho využití, prip. pouziti, historiu a pod. Potrebujem to na semestralnu pracu resp. referat. Odporucali mi hojka ale zatial sa mi tu nic nepodarilo najst. Takze pisem . Ak niekto nieco ma, budem rad.
potreboval by som nieco o AutoCade a jeho využití, prip. pouziti, historiu a pod. Potrebujem to na semestralnu pracu resp. referat. Odporucali mi hojka ale zatial sa mi tu nic nepodarilo najst. Takze pisem . Ak niekto nieco ma, budem rad.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
co takto pouzit GOOGLE ? ? ? ... vravi sa ze je to vsemocny nastroj, ale asi iba pre tych co kapku popremyslaju ... napriklad tam zadaj "autocad autodesk history" ... a oficialna stranka autodesku by mohla ukryvat krasne info, laebo taka wiki 
aj ked budu chcet tak strasne kric ze nie, radsej nejaky konkurencny nastroj ( CATIA, SolidEDGE, PRoE ) pretoze Acad je na 3D asi tak namakany ako paintbrush na profi upravy foto ...wesley17 napísal:... da sa tam robit aj v 3D... ale to nas este neucili...
no skoda ze AutoCad mame ako osobitny predmet a robime vsetko v nomnordkapp_pb napísal:co takto pouzit GOOGLE ? ? ? ... vravi sa ze je to vsemocny nastroj, ale asi iba pre tych co kapku popremyslaju ... napriklad tam zadaj "autocad autodesk history" ... a oficialna stranka autodesku by mohla ukryvat krasne info, laebo taka wiki
aj ked budu chcet tak strasne kric ze nie, radsej nejaky konkurencny nastroj ( CATIA, SolidEDGE, PRoE ) pretoze Acad je na 3D asi tak namakany ako paintbrush na profi upravy foto ...
v acade sa da robit kadeco, ale ak pojdete robit 3d grafiku, tak je to vyslovene zabity cas. nikde sa nerobi 3d grafika v tomto programe. nie je na to vobec stavany. teda aspon ta prestarla verzia, ktoru som pouzival ja. neviem ani co to bolo zac...wesley17 napísal:no skoda ze AutoCad mame ako osobitny predmet a robime vsetko v nom
no hej... v skole mame 06-ku... a este nam nehovoili co a ako sa to tam bude presne robit,ale videl som tam prace nasich tretiakov a stvrtakov a tam boli 3D akurat steny,strechy a taketo... ale aj vseliake pohare ... a tak ... som zvedavy ci to budeme robit... dufam ze neturtlak69 napísal:v acade sa da robit kadeco, ale ak pojdete robit 3d grafiku, tak je to vyslovene zabity cas. nikde sa nerobi 3d grafika v tomto programe. nie je na to vobec stavany. teda aspon ta prestarla verzia, ktoru som pouzival ja. neviem ani co to bolo zac...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to ze mate predmet Acad, neznamena ze by ste nemohli ukecat niekoho dobreho aby ste miesto toho skusil iiny soft ... v Acade 07 a 08 sa uz ako tak v tom 3D hybat da, ale stale to neni excelencia napr. Catie V15 al. V16 (s inymi som nemal cest), alebo Solid EDGE ... nehovorim ze sa v Cade nedaju pekne veci spravit, ale je to strasny zabijak casu a v inom softe spravis to iste o polovicu rychlejsie a jednoduchsie ... ja zastavam nazor, ze acad jedine v rovine ...
...btw. ked sa vymaka SketchUp tak to bude parada, je to najjednoduchsi nastroj
...
...btw. ked sa vymaka SketchUp tak to bude parada, je to najjednoduchsi nastroj
-
nordkapp_pb
Hardcore addict