co si myslite o pauze vo vztahu???
mozno ked sam vravi, ze ma zmatky a tak, tak mozno len blbo pomenoval to, ze potrebuje skor pauzu sam pre seba, zastavit sa a uvedomit si situaciu. Priestor na zamyslenie a odstup.
Tiez som mala parkrat pocit, ze chcem "pauzu" so vztahom, ale v podstate neslo o pauzu, ale iba o zastavenie sa, rozdychanie, a vykrocenie najspravnejsim smerom, ako sa dalo. Nikdy ziadna pauza nebola, len clovek sa niekedy dostane do slepej ulicky, ze nim treba zatriast a nieco male zmenit, ozivit, oklepat stereotyp. Mozno len potrebuje vypnut na par dni od vsetkeho. Mozno len potrebuje ten pocit, ze si moze vydychnut a hned na to mu dojde, ze ziadnu pauzu nepotrebuje.
Ale pokial to s tou pauzou mysli uplne vazne, tak s tym nesuhlasim. Skus sa s nim o tom viac porozpravat a vypatrat skutocny problem alebo pricinu jeho zmatku.
Tiez som mala parkrat pocit, ze chcem "pauzu" so vztahom, ale v podstate neslo o pauzu, ale iba o zastavenie sa, rozdychanie, a vykrocenie najspravnejsim smerom, ako sa dalo. Nikdy ziadna pauza nebola, len clovek sa niekedy dostane do slepej ulicky, ze nim treba zatriast a nieco male zmenit, ozivit, oklepat stereotyp. Mozno len potrebuje vypnut na par dni od vsetkeho. Mozno len potrebuje ten pocit, ze si moze vydychnut a hned na to mu dojde, ze ziadnu pauzu nepotrebuje.
Ale pokial to s tou pauzou mysli uplne vazne, tak s tym nesuhlasim. Skus sa s nim o tom viac porozpravat a vypatrat skutocny problem alebo pricinu jeho zmatku.
pauza je v zásade dobrý nápad
ALE
je nutné nad ním nešpekulovať, nevymýšľať rôzne katastrofické scenáre (ako dievčatá zvyknú)
proste nič .. pauza a hotovo, rod si svoje veci, on si bude robiť svoje veci
akurát nechápem čo je to za pauzu ked ste v kontakte, tam už naozaj niečo nesedí
akoby nevedel čo chce
ALE
je nutné nad ním nešpekulovať, nevymýšľať rôzne katastrofické scenáre (ako dievčatá zvyknú)
proste nič .. pauza a hotovo, rod si svoje veci, on si bude robiť svoje veci
akurát nechápem čo je to za pauzu ked ste v kontakte, tam už naozaj niečo nesedí
akoby nevedel čo chce
jj, tiez s priklanam k tomu ze pauza vztahu nikdy nepomoze, je to uplna hlupost. Urcite vzniknu z druhej strany pochybnosti (myslim ze aj opodstatnene) ze ci dotycny ma tu osobu este rad.. Ak niekto nevie co chce, moze si urobit vecer volno od kamaratov, TV atd a len tak porozmyslat..A "pauzy" su dost casto, myslim take nutne, napr ked sa par dni neda stretnut (dovolenka, odcestovanieatd.).. a vtedy zistim ci mi dana osoba chyba alebo nie..Navyse aj ked sa k sebe po "pauze" obaja vratia, jedna strana (ta ktorej bola pauza navrhnuta) to bude mat dost dlho (ak nie stale) v pamati a bude to boliet..
nemusi byt.JV napísal:to je zaciatok konca
ja som pauzu (sice malu) zazil a nebolo to nic prijemne. no na druhej strane ked sa dvaja vidia kazdy jeden den a su spolu non-stop, tak kratky oddych nezaskodi. ale taketo umele pauzy neuznavam. pauzy nastavaju "prirodne" pomerne casto a nevidim na tom nic zle. skor naopak. napriklad ked je skuskove (podla veku sudim, ze budete asi na vyske). v tom obdobi nie je prilis vela casu na stretavanie. po takom obdobi je radost zo stretnutia vacsia a stretnutie je tak vzacnejsie. kazdopadne takto umelo vyvolat pauzu je podla mna zbytocne.
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Some advices
Ja osobne som toho názoru, že ak si dáš pauzu, môže to pomôcť, ale pauza jednomesačná je pridlho. Myslím si, žeby si mohla absolútne ignorovať jeho existenciu (nie byť arogantná ani nič podobné) a tváriť sa že nie je. Ak prezvoní, dobre. Ak napíše, dobre. Ak napíše otázku, odpovieš. To je všetko. Ale ináč to nechaj tak. (Necháp to zle. Ak Ťa zavolá von, nemala by si odmietnuť). Tým možno (snáď) v ňom vznikne akýsi pocit, že mu chýbaš. Že si mu odlúčená a on si zrejme spomenie, čo pre neho znamená Tvoja prítomnosť a všetko, čo s Tebou súvisí. Zrejme ale nezareaguje hneď. To bude len pocit. No a Tvojou úlohou bude, keď sa začne prikláňať zase myšlienke návratu k Tebe, byť tým, čo v Tebe najlepšie je... No upozorňujem, že ak sa mu hodíš k nohám, alebo mu budeš vrúcne ďakovať za návrat, a tak ďalej, môžeš v ňom vyvolať syndróm "milujeme tých, čo nás odmietajú, odmietame tých čo nás milujú". Naozaj si skús povymýšľať všetko zaujímavé, čo Ťa napadá. Priprav si veci, ktorými ho PRÍJEMNE prekvapíš. (Darčeky ale nemusia byť správnym riešením, keby mi žena kúpila USB kľúč, alebo vodu po holení, asi by si ma nezískala) Musí to byť niečo, čo v ňom vzbudí určitý pocit. Sadni si, prestaň robiť všetko ostatné, zober pero a papier a spisuj čo Ťa napadne: Čo má Tvoj partner rád, čo sa mu veľmi páči, nejaké iné nápady... a všetko to správne skombinuj. (Ale nie že mu všetko dáš naraz... to tiež nie je zrovna vhodné). A nezabúdaj na to, že muži milujú, keď je žena "nedobitná"... Keď Ťa bude chcieť pobozkať, nechaj sa, ale ak to spraví dva či tri krát, môžeš zneužiť situáciu tak, že sa uškrnieš a povieš niečo v zmysle: "Miláčik, ešte neprešiel mesiac. Alebo si si to rozmyslel?" a nádherný žmurk sprevádzaný potmehúdskym úsmevom. Buď znova nepredvídateľnou, vzrušujúcou, nedobitnou (nehraj sa ale na arogantnú, alebo na niekoho, kto nemá záujem, ak ho prejaví on) a hlavne buď ŽENOU a on si uvedomí, že to, že chcel pauzu, bola totálna somarina...
Re: Some advices
ahoj Mimkorn ...dakujem krasne za tvoj nazor ... velmi si mi pomohol ... 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
priklonil by som sa k tomuto názoru. Predsa len nemusíme toho chalana hneď začať očierňovať alebo vravieť o rozchode. Áno, umelé pauzy sú predzvesťou rozchodu, v zdravom vzťahu nemajú čo robiť (veď čo potom v manželstve), no treba dúfať, že toto je iný prípad. Možno skúsiť tvojho chlapa pochopiť, že má ťažké obdobie, potrebuje si pár vecí v hlave vyjasniť a opätovne pocítiť lásku k tebeMizuki napísal:mozno ked sam vravi, ze ma zmatky a tak, tak mozno len blbo pomenoval to, ze potrebuje skor pauzu sam pre seba, zastavit sa a uvedomit si situaciu. Priestor na zamyslenie a odstup.
držím palce
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru