co si myslite o pauze vo vztahu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mizuki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mizuki »

mozno ked sam vravi, ze ma zmatky a tak, tak mozno len blbo pomenoval to, ze potrebuje skor pauzu sam pre seba, zastavit sa a uvedomit si situaciu. Priestor na zamyslenie a odstup.
Tiez som mala parkrat pocit, ze chcem "pauzu" so vztahom, ale v podstate neslo o pauzu, ale iba o zastavenie sa, rozdychanie, a vykrocenie najspravnejsim smerom, ako sa dalo. Nikdy ziadna pauza nebola, len clovek sa niekedy dostane do slepej ulicky, ze nim treba zatriast a nieco male zmenit, ozivit, oklepat stereotyp. Mozno len potrebuje vypnut na par dni od vsetkeho. Mozno len potrebuje ten pocit, ze si moze vydychnut a hned na to mu dojde, ze ziadnu pauzu nepotrebuje.
Ale pokial to s tou pauzou mysli uplne vazne, tak s tym nesuhlasim. Skus sa s nim o tom viac porozpravat a vypatrat skutocny problem alebo pricinu jeho zmatku.
skaner
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skaner »

pauza je v zásade dobrý nápad
ALE
je nutné nad ním nešpekulovať, nevymýšľať rôzne katastrofické scenáre (ako dievčatá zvyknú)
proste nič .. pauza a hotovo, rod si svoje veci, on si bude robiť svoje veci

akurát nechápem čo je to za pauzu ked ste v kontakte, tam už naozaj niečo nesedí
akoby nevedel čo chce
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Myslím ze niekto pauzu pouziva preto aby nemusel vedome podvadzat takze povie ze pauza a mysli si ze s tym druhym clovekom nic nema ale je to naopak a potom ho to zvycajne boli .... Alebo ked si chcu od seba oddychnut nemusi to byt hned koniec to si nemysliim :roll:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna to skor vyzera tak akoby on nevedel co chce,a ak potrebuje pauzu o com bude ten vztah po dvoch rokoch?zase dalsia pauza?potom uz dvoj mesacna? skor mi to pripada ako keby uz nebol zalubeny a potrebuje mesiac pauzu aby potom bola zase nieco nove...ja som proti tej pauze...
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

jj, tiez s priklanam k tomu ze pauza vztahu nikdy nepomoze, je to uplna hlupost. Urcite vzniknu z druhej strany pochybnosti (myslim ze aj opodstatnene) ze ci dotycny ma tu osobu este rad.. Ak niekto nevie co chce, moze si urobit vecer volno od kamaratov, TV atd a len tak porozmyslat..A "pauzy" su dost casto, myslim take nutne, napr ked sa par dni neda stretnut (dovolenka, odcestovanieatd.).. a vtedy zistim ci mi dana osoba chyba alebo nie..Navyse aj ked sa k sebe po "pauze" obaja vratia, jedna strana (ta ktorej bola pauza navrhnuta) to bude mat dost dlho (ak nie stale) v pamati a bude to boliet..
Darylka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Darylka »

dakujem vam vsetkym za vase nazory...ani neviete ako mi s tym pomahate velmi si to cenim ...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

to je zaciatok konca :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

JV napísal:to je zaciatok konca :wink:
nemusi byt.
ja som pauzu (sice malu) zazil a nebolo to nic prijemne. no na druhej strane ked sa dvaja vidia kazdy jeden den a su spolu non-stop, tak kratky oddych nezaskodi. ale taketo umele pauzy neuznavam. pauzy nastavaju "prirodne" pomerne casto a nevidim na tom nic zle. skor naopak. napriklad ked je skuskove (podla veku sudim, ze budete asi na vyske). v tom obdobi nie je prilis vela casu na stretavanie. po takom obdobi je radost zo stretnutia vacsia a stretnutie je tak vzacnejsie. kazdopadne takto umelo vyvolat pauzu je podla mna zbytocne.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Some advices

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja osobne som toho názoru, že ak si dáš pauzu, môže to pomôcť, ale pauza jednomesačná je pridlho. Myslím si, žeby si mohla absolútne ignorovať jeho existenciu (nie byť arogantná ani nič podobné) a tváriť sa že nie je. Ak prezvoní, dobre. Ak napíše, dobre. Ak napíše otázku, odpovieš. To je všetko. Ale ináč to nechaj tak. (Necháp to zle. Ak Ťa zavolá von, nemala by si odmietnuť). Tým možno (snáď) v ňom vznikne akýsi pocit, že mu chýbaš. Že si mu odlúčená a on si zrejme spomenie, čo pre neho znamená Tvoja prítomnosť a všetko, čo s Tebou súvisí. Zrejme ale nezareaguje hneď. To bude len pocit. No a Tvojou úlohou bude, keď sa začne prikláňať zase myšlienke návratu k Tebe, byť tým, čo v Tebe najlepšie je... No upozorňujem, že ak sa mu hodíš k nohám, alebo mu budeš vrúcne ďakovať za návrat, a tak ďalej, môžeš v ňom vyvolať syndróm "milujeme tých, čo nás odmietajú, odmietame tých čo nás milujú". Naozaj si skús povymýšľať všetko zaujímavé, čo Ťa napadá. Priprav si veci, ktorými ho PRÍJEMNE prekvapíš. (Darčeky ale nemusia byť správnym riešením, keby mi žena kúpila USB kľúč, alebo vodu po holení, asi by si ma nezískala) Musí to byť niečo, čo v ňom vzbudí určitý pocit. Sadni si, prestaň robiť všetko ostatné, zober pero a papier a spisuj čo Ťa napadne: Čo má Tvoj partner rád, čo sa mu veľmi páči, nejaké iné nápady... a všetko to správne skombinuj. (Ale nie že mu všetko dáš naraz... to tiež nie je zrovna vhodné). A nezabúdaj na to, že muži milujú, keď je žena "nedobitná"... Keď Ťa bude chcieť pobozkať, nechaj sa, ale ak to spraví dva či tri krát, môžeš zneužiť situáciu tak, že sa uškrnieš a povieš niečo v zmysle: "Miláčik, ešte neprešiel mesiac. Alebo si si to rozmyslel?" a nádherný žmurk sprevádzaný potmehúdskym úsmevom. Buď znova nepredvídateľnou, vzrušujúcou, nedobitnou (nehraj sa ale na arogantnú, alebo na niekoho, kto nemá záujem, ak ho prejaví on) a hlavne buď ŽENOU a on si uvedomí, že to, že chcel pauzu, bola totálna somarina...
Mizuki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mizuki »

hej hej presne.
To je ako s tym, ked "kazdy chce to, co nema. A ked to dosiahne, chce zasa nieco ine".... a tak to ide stale dokola. :?
Darylka
Amateur
Amateur

Re: Some advices

ahoj Mimkorn ...dakujem krasne za tvoj nazor ... velmi si mi pomohol ... :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

asi tak, zrejme ho nudis tak uz to nie je pre neho to co byvalo, asi potrebuje sa ist dakde na mesiac odflaknut aby zistil ako mu chybas
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mizuki napísal:mozno ked sam vravi, ze ma zmatky a tak, tak mozno len blbo pomenoval to, ze potrebuje skor pauzu sam pre seba, zastavit sa a uvedomit si situaciu. Priestor na zamyslenie a odstup.
Tiez som mala parkrat pocit, ze chcem "pauzu" so vztahom, ale v podstate neslo o pauzu, ale iba o zastavenie sa, rozdychanie, a vykrocenie najspravnejsim smerom, ako sa dalo. Nikdy ziadna pauza nebola, len clovek sa niekedy dostane do slepej ulicky, ze nim treba zatriast a nieco male zmenit, ozivit, oklepat stereotyp. Mozno len potrebuje vypnut na par dni od vsetkeho. Mozno len potrebuje ten pocit, ze si moze vydychnut a hned na to mu dojde, ze ziadnu pauzu nepotrebuje.
Ale pokial to s tou pauzou mysli uplne vazne, tak s tym nesuhlasim. Skus sa s nim o tom viac porozpravat a vypatrat skutocny problem alebo pricinu jeho zmatku.
priklonil by som sa k tomuto názoru. Predsa len nemusíme toho chalana hneď začať očierňovať alebo vravieť o rozchode. Áno, umelé pauzy sú predzvesťou rozchodu, v zdravom vzťahu nemajú čo robiť (veď čo potom v manželstve), no treba dúfať, že toto je iný prípad. Možno skúsiť tvojho chlapa pochopiť, že má ťažké obdobie, potrebuje si pár vecí v hlave vyjasniť a opätovne pocítiť lásku k tebe :wink:

držím palce
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

Dieg0 napísal:niesom sam kto si mmysli ze pauza = rozchod
toto si myslim aj ja sak to je blbost pauza to co je :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Pauza je rozchod, je to naznak ze nieco nieje v poriadku, podla mna je to vyhovorka jedneho s partnerov....a nikdo ma nepresvedci o opaku!
Darylka
Amateur
Amateur

midnight_man napísal:Pauza je rozchod, je to naznak ze nieco nieje v poriadku, podla mna je to vyhovorka jedneho s partnerov....a nikdo ma nepresvedci o opaku!
ahoj...mala si pravdu ... presne sa stalo to co si napisala...
Darylka
Amateur
Amateur

dakujem vsetkym za vase rady velmi si to cenim ...no pred vcerom som dostala kopacky lebo v tom bola ina baba...teraz už viem na com som bola u neho pocas pauzy...a to nepresiel ani mesiac ako mi hovoril preslo len 7dni...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Darylka napísal:ahoj...mala si pravdu ... presne sa stalo to co si napisala...
nooo.... midnight_man je on ;)

a este take mam na srdci, ze mame tlacitko uprav ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ano ano ja sa hlasim k Muzskemu rodu
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hovadina.. nič také ako pauza neexistuje bud koniec alebo nie