Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

Matura je pre kazdého tažká a je jedno kto vládne. za komunistov sa museli ucit rustinu a ked je demokracia tak tiez ("musime"-po novom) z jazyka maturovat a to len povedat jednu blbú temu.Nasi rodicia museli sa mi zdá napisat sloh a recitovat básnicky.Jedna vec mi vrta v hlave ,každy maturant ked zmaturuje povie ake to bolo lahké.a kazdý rok maju nový maturanti rovnaké stresy.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Holubar napísal:drakeman trepe....zo ziadnej strednej nema lepsi start na vyske ako z gympla,no povedz drake aka skola je lepsia od gympla?
Pocul som nazor ludi, ktori skoncili technicku univerzitu v Blave. Prve dva ci tri roky mali prevahu gymplaci a ostatne dve roky chalani z odbornych skol ako je Murgaska v Bystrici. Neviem co je na tom pravdy, ale podla mna gymplaci nemaju logicke uvazovanie, cize oni sa dokazu vsetko nabiflit ale nechapu nechapu podstatu. Nevravim ze murgaska je lepsia ako gympel ale osobne by som nesiel na gympel
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

atrey napísal:podla mna gymplaci nemaju logicke uvazovanie ako
Nato si jak prisiel?
igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal: Pocul som nazor ludi, ktori skoncili technicku univerzitu v Blave. Prve dva ci tri roky mali prevahu gymplaci a ostatne dve roky chalani z odbornych skol ako je Murgaska v Bystrici. Neviem co je na tom pravdy, ale podla mna gymplaci nemaju logicke uvazovanie, cize oni sa dokazu vsetko nabiflit ale nechapu nechapu podstatu. Nevravim ze murgaska je lepsia ako gympel ale osobne by som nesiel na gympel
to je riadna blbost ze gymplaci nemajú logické myslenie.skus ist na gympel a potom hovor.(PS:my mame najprísnejsiu profku z Fyziky a tam ak nemas logicke myslenie tak pri najlepsom mas 3)My sa vsetko ucime do hlbky a vieme to ho omnho viac len nemame prax.a s tou vysokou mas v podstate pravdu.PS:my sme zvyknutí učit sa čo nemožno povedať o niektorých SPŠ(nechcem urazit)A preto nam to ide lepsie.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal: Nato si jak prisiel?
Nevravim ze vsetci ale vacsina ano. Napriklad moj kamarat. Je na nemenovanom gympy. Ucia sa Pascal a on nevedel spravit jednu poondiatu kalkulacku.Pritom mal vsetky prikazy a vsetky definicie premennych v zosite. A chce ist na technicku univerzitu. Co bude robit s Delphi??? A keby bol na nejakej technickej strednej skole??? Dstal by prij***** assembler a bol by v pi**. Slava elektrotechnikom a kablikarom
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to atrey: zobud sa. prve roky maju gymnazisti prevahu preto lebo je tam povacsine matematika. Analyza I, II a diskretna atd. potom prichadzaju elektrotechnicke predmety. a tu maju samozrejme navrch elektrotechnici.
a to ze tvoj kamarat nevie Pascal... no neviem ale pascal ma od poriadneho programovania daleko.
igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

"Pascal ma daleko od programovania" Ale nie ja nahodou ten správny zaklad?A inac je ch** kto chce ist na techniku a nevie pascal :lol:
michaelkiller
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michaelkiller »

ob3l1x napísal:ludia ja uz som zmaturoval :D :D :D :D :D :D
Slovina : 1
Anglina : 2
Informa : 2
Geografia : 2
Matika : 4

MFP setky znamky hlavne ze som skoncil Gympel :D :D :D

To som sa len prisiel pochvalit a letim in da club :D
Obelix nespravis pre mna jednu sluzbicku? Nemas nahodou v PC vypracovane maturitne zo SJ? Keby hej tak by si mi to mohol poslat, bo SJ SUX 8)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:to atrey: zobud sa. prve roky maju gymnazisti prevahu preto lebo je tam povacsine matematika. Analyza I, II a diskretna atd. potom prichadzaju elektrotechnicke predmety. a tu maju samozrejme navrch elektrotechnici.
a to ze tvoj kamarat nevie Pascal... no neviem ale pascal ma od poriadneho programovania daleko.
Pascal od programovania daleko??? Tak ty si pekne vybity. Pascal je zaklad nic Ta nenauci lepsie programovat ako pascal
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

atrey: mas uplne jedno v com sa ucis programovat. je to vsetko to iste. bud na to mas alebo si ch*j. a co ta nauci pascal co ta nenauci C?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

michaelkiller napísal: Obelix nespravis pre mna jednu sluzbicku? Nemas nahodou v PC vypracovane maturitne zo SJ? Keby hej tak by si mi to mohol poslat, bo SJ SUX 8)
Otazky zo sloviny nemam sorka :((
ale aj keby som mal tak ti to nepomoze lebo kazda skola si robi vlastne otazky len temy su rovnake :) a temy tie mam tie ti prikladam :D tak len studuj a ver mi nie je to nic strasne :D
Prílohy
temy_lit.zip
(3.71 KiB) 89 stiahnutí
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

ROKI49 napísal:podla mna gymplaci nemaju logicke uvazovanie ako
Ja by som povedal ze ho maju a celkom dobre, ale nemaju zas trebarz technicky nadhlad. Vsetko beru moc vazne a za vsetkym hladaju vsetko.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Prikladam vypracovane a celkom do pohody... No je ich len 25
Prílohy
litika.rar
(291.7 KiB) 69 stiahnutí
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:atrey: mas uplne jedno v com sa ucis programovat. je to vsetko to iste. bud na to mas alebo si ch*j. a co ta nauci pascal co ta nenauci C?
Uple s tebou suhlasim. Ale Pascal mi trochu pomohol pochopit PHP, ale fakt len trochu. Je to zaklad.
michaelkiller
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michaelkiller »

ob3l1x napísal: Otazky zo sloviny nemam sorka :((
ale aj keby som mal tak ti to nepomoze lebo kazda skola si robi vlastne otazky len temy su rovnake :) a temy tie mam tie ti prikladam :D tak len studuj a ver mi nie je to nic strasne :D
Dik kuknem na to, temy mam aj ja, ale hrozne blbo sa to uci, je toho kvantum, tie zaciatky sa daju, ale akonahle sa dostanes po avantgardne smery a pokracujes az po dramu po II.WW tak ma ide slahnut :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ja len ze ty ci vedia perfektne pascal a sadnu si za Ccko tak im minimalne pol roka trva kym sa na to preorientuju :) to je priklad zo zivota. Inak ku gymplu - ma svoje "+" v tom ze ludia co nan chodili sa vedia ucit a "-" ze nie je technicky zamerany. Na technicku skolu je asi SPS lepsia ale na informatiku tazko, pretoze informa je straaaasne teoreticka
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ak boh da, za tyzden koncim a mal by som byt zamerany na elektro, ale pochybujem ze mi to k niecomu bude. Co sme mali informu a vypoctovku, vsetko o tom isto. Drbali sme sa len v exeli, worde a hladali cicusky na nete. Nic konkretne sme nerobili a peto som z programovania jasny
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:Ak boh da, za tyzden koncim a mal by som byt zamerany na elektro, ale pochybujem ze mi to k niecomu bude. Co sme mali informu a vypoctovku, vsetko o tom isto. Drbali sme sa len v exeli, worde a hladali cicusky na nete. Nic konkretne sme nerobili a peto som z programovania jasny

DRZIM PALCE DRAKE!!! :!:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal: DRZIM PALCE DRAKE!!! :!:
Diky moc, no mohol by si ist aj za mna. Kazdy den do noci sedim pri otazkach a som duty ako rura :( Hlavne z elktriky
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal: Diky moc, no mohol by si ist aj za mna. Kazdy den do noci sedim pri otazkach a som duty ako rura :( Hlavne z elktriky
Kamarat maturoval z elektroniky ustne a dosta 4. Dostal anteny a disky. Elektrika je riadna picmuhovina
Napísať odpoveď