No a problem je v ten, mozno uz je vyrieseny, neviem.
No a vlozil som DVD-RW do mechaniky...(ani jeden virus tam nebol, lebo to bolo DVD odomna, som si tam chcel veci ponapalovat)
Dam nero a klikem nan a nic, proste vsetko reagovalo len programy sa nechcely otvarat...mohol by som aj 100x kliknut a nic..proste keby tam nebolo nic..
a dam tento pocitac a cakam asi cca.1min a nic sa neobjavilo...ani ikonky Mechaniky ani ze lokalny disk, proste nic...biele to tam bolo a robilo sa, ze nacitava...ale nic....
a tak sa mi nechcelo cakat tak som zatvoril to okno....a teraz drb nechcelo mi reagovat skoro nic...myska este reagovala, zrazu ani mys nereagovala..a ani klavesnica...tak som musel spravit jedinu vec...RESET pc...ina moznost nebola...a aj kedysi sa mi to stalo..vlozil som napalene cisto odomna CD a pisalo ze kontroluje disk ci co..uz neviem..a ta´k som pockal a zrazu vsetko zamrzlo ale myska a klavesnica sla stale...ale teraz uz aj ta klavesnica a mys zamrzla....a nemam ziadne viri v compe aspon myslim...
Proste vista mi tak malokedy blbla ked som vlozil dake medium a prsote potom jedine RESET...
neviete cim to moze byt??
ze By VISTOU ??