Nieco na zamyslenie...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

ano suhlasim, ak je statocna a prebija sa zivotom tak jej patri obdiv, ale to je len jedna strana mince, nikto z nas nevie ako to berie... ja by som sa s tym zmierit nedokazal (aj ked by mi nic ine neostavalo) a lutoval by som ze som tu nehodu prezil lebo takto skoncit a to len pre nejakeho opiteho vodica.. by som mu asi odrazel obe ruky
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Túto tému som nečítal celú,ale po vašich príspevkoch som sa pravdupovediac bál pozrieť si to video...takže ho komentovať ani nebudem..
Ja mám,ale trochu iný príbeh..Môj bývalý sused šiel raz autom opitý,zrazil mladé dievča po mature,ktorá šla tiež z oslavy,keďže sa dozvedela,že ju prijali na Harward(neviem jak sa to píše),ale napriek tomu bola triezva,na rozdiel od suseda..sused mal starší džíp...a dievčaťu nedal šancu na prežitie..bol to naozaj dobrý človek..pil len príležitostne..lenže si sadol za volant..odsúdili ho ja neviem na koľko..ale pretože bol starší ho z väzenia prepustili(po nejakom čase-rok,cca-neviem presne)..za volant si už nikdy nesadol..zopár krát sa psychicky zrútil..a teraz vyzerá jak sedemdesiat ročný dedko..psychicky sa pomaly dvíha hore..ale ešte teraz po niekoľkých rokoch je z toho stále vedľa..(to nebola jeho obrana,ale fakt,že sa veci dajú brať aj z druhej strany...)odvtedy som ho nevidel sa smiať... :(
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

:cry: radsej som to naozaj nemal pozerat :cry: nevieem ale asi by som uz nemal silu zit :cry: takto niee radsej by som bol zomrel :cry: Toto si nikto nezasluuzi :cry: zimomriavkyy mam vsadee slzyy pomalyy a nalada uplne ...
myshichka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa myshichka »

Fuuuha no ako je to strasne smutne ale neviem naco koluju taketo maily, tie fotky su fakt strasne az cloveku z toho pride zle.... Niekto tu spominal video, no na to som nemala odvahu. Ale byt na mieste toho uboheho dievcata nechcela by som aby na mna cumel cely svet :( Nasa lutost jej aj tak nepomoze myslim ze sa aj tak nestyka s nikym inym ako s rodinou..

Viem, ze podobne maily su na to aby sa ludia zamysleli a vyvarovali rovnakych chyb, no ale efekt je podla mna casto nulovy: jednej polovici z toho pride zle a co najskor sa snazia na to zabudnut a ta druha polovica su taki tupci ze to s nimi ani nepohne...

Nechcem tymto urazat nikoho komu sa stalo nieco podobne, nikomu to nezelam...
si.ska
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa si.ska »

tak toto je silna kava...keby to bol len ojedinely pripad...kolko ludi nema to stastie vobec prezit...na jej mieste by som ale asi ani nebola rada ze zijem,mrtny obdiv..a este vacsi obdiv tomu xalanovi ze vobec sa este ukaze na svetle za to co spravil...alkohol nie je vyhovorka v ziadnom pripade,a v tomto uz vobec ne...aj ked urcite nechcel sposobit nieco taketo,ale predsa keby nesadol za volant.....
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

si.ska napísal:aj ked urcite nechcel sposobit nieco taketo,ale predsa keby nesadol za volant.....
problem je ten ze nasledkych svojich cinov si väcsinou uvedomime az ked je uz neskoro :?
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

OMG ja som debil! ved som za to dostal aj K-, som si pomylil temy...a som dal prispevok do inej temy ako so mal par stran dozadu....ospravedlnujem sa vsetkym ktorych som vytocil takym nemiestnym prispevkom...nebolo to naschval..nejaky misclick...

a ten borec co mi dal k- sa mohol podpisat by som mu dal k+ za upozornenie. diky
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm,tie fotky ma sokovali,musi to byt silna osobnost,dole klobuk :cry:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je to strasne, pri pozerani videa a fotiek, mi prislo az tak zle "vo vnutri" proste dusevne zle. :?
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

strasne..ale nechel by som byt ani v kozi toho vodica, ten bude mat tiez vycitky do konca zivota :?
wixinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wixinka »

ja som to uz videla v telke ale aj tak ked na to dievca pozriem tak mi je vzdy smutno:( strasne ako moze tak hlupy napad sadnut si za volant znicit zivot dalsej osoby :cry:
smajl2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smajl2 »

k tomu ani neni co dodat .. smutne :(

taketo pribehy a fotky by mali ukazovat kazdemu kto si chce robit vodicak aby vedeli co kombinacia auto a ozraty sofer vie spravit...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

smajl2 napísal:k tomu ani neni co dodat .. smutne :(

taketo pribehy a fotky by mali ukazovat kazdemu kto si chce robit vodicak aby vedeli co kombinacia auto a ozraty sofer vie spravit...
No neviem ci len tym co robia vodicak ale tym co nemaju zabrany si vypit a potom soferovat
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

By ma tak zaujímalo, aký má táto osoba vzťah k vinníkovi tejto situácie..... To, že tak vyzerá, je dôsledok požiaru v aute, ale to že prišla aj funkčné časti ruky (prsty), to už je veľká strata. Ale určite má veľkú vôľu k životu a to sa cení....
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

tuto som uz niekde asi videl, ale kazdopadne, je mi jej luto :?
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

:nono: :weep: :weep: .... :cry: no ja nemam slov myslim ze horsie ako smrt
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

je to príšerné.obdivujem ju že má ešte chuť žiť. lutujem aj toho kto jej to spôsobil.teraz zostáva otázka kto viac trpí?
asi každý svojim spôsobom.
ona je na tom určite horšie,ale má aspoň chuť žiť.ja keby som niekomu toto spôsobila tak by som radšej zvolila :smt037
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa VolD »

Videl som to uz davnejsie, vtedy mi to vyrazilo dych,teraz to nieje o vela insie.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

V takychto momentoch ked nieco take vidim si uvedomim aky om vlastne stastny clovek a naozaj nie je na mieste sa stazovat. Vtedy cokolvek co sa mi zda byt tazke a davam si otazku " preco prave ja " je smiesne. Naozaj treba si vazit vsetko co zivot ponuka a budovat aj zivot okolo seba. Nikdy nevieme kedy sa co skonci a zmeni.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Lub0$ napísal:

Je to strasne, pri pozerani videa a fotiek, mi prislo az tak zle "vo vnutri" proste dusevne zle. :?
obdivujem ju ze sa drzi na nohach.....Ked to vidim tak si uvedomim,ze aka je nasa mladez hlupa a ze sa zabija koli hocijakym pi*ov***....toto video by mali pustat nasej mladezi
Janta napísal:V takychto momentoch ked nieco take vidim si uvedomim aky om vlastne stastny clovek a naozaj nie je na mieste sa stazovat. Vtedy cokolvek co sa mi zda byt tazke a davam si otazku " preco prave ja " je smiesne. Naozaj treba si vazit vsetko co zivot ponuka a budovat aj zivot okolo seba. Nikdy nevieme kedy sa co skonci a zmeni.
pekne si to povedal
Napísať odpoveď