Nieco na zamyslenie...
ano suhlasim, ak je statocna a prebija sa zivotom tak jej patri obdiv, ale to je len jedna strana mince, nikto z nas nevie ako to berie... ja by som sa s tym zmierit nedokazal (aj ked by mi nic ine neostavalo) a lutoval by som ze som tu nehodu prezil lebo takto skoncit a to len pre nejakeho opiteho vodica.. by som mu asi odrazel obe ruky
-
Začiatok Konca
Professional
Túto tému som nečítal celú,ale po vašich príspevkoch som sa pravdupovediac bál pozrieť si to video...takže ho komentovať ani nebudem..
Ja mám,ale trochu iný príbeh..Môj bývalý sused šiel raz autom opitý,zrazil mladé dievča po mature,ktorá šla tiež z oslavy,keďže sa dozvedela,že ju prijali na Harward(neviem jak sa to píše),ale napriek tomu bola triezva,na rozdiel od suseda..sused mal starší džíp...a dievčaťu nedal šancu na prežitie..bol to naozaj dobrý človek..pil len príležitostne..lenže si sadol za volant..odsúdili ho ja neviem na koľko..ale pretože bol starší ho z väzenia prepustili(po nejakom čase-rok,cca-neviem presne)..za volant si už nikdy nesadol..zopár krát sa psychicky zrútil..a teraz vyzerá jak sedemdesiat ročný dedko..psychicky sa pomaly dvíha hore..ale ešte teraz po niekoľkých rokoch je z toho stále vedľa..(to nebola jeho obrana,ale fakt,že sa veci dajú brať aj z druhej strany...)odvtedy som ho nevidel sa smiať...
Ja mám,ale trochu iný príbeh..Môj bývalý sused šiel raz autom opitý,zrazil mladé dievča po mature,ktorá šla tiež z oslavy,keďže sa dozvedela,že ju prijali na Harward(neviem jak sa to píše),ale napriek tomu bola triezva,na rozdiel od suseda..sused mal starší džíp...a dievčaťu nedal šancu na prežitie..bol to naozaj dobrý človek..pil len príležitostne..lenže si sadol za volant..odsúdili ho ja neviem na koľko..ale pretože bol starší ho z väzenia prepustili(po nejakom čase-rok,cca-neviem presne)..za volant si už nikdy nesadol..zopár krát sa psychicky zrútil..a teraz vyzerá jak sedemdesiat ročný dedko..psychicky sa pomaly dvíha hore..ale ešte teraz po niekoľkých rokoch je z toho stále vedľa..(to nebola jeho obrana,ale fakt,že sa veci dajú brať aj z druhej strany...)odvtedy som ho nevidel sa smiať...
-
myshichka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fuuuha no ako je to strasne smutne ale neviem naco koluju taketo maily, tie fotky su fakt strasne az cloveku z toho pride zle.... Niekto tu spominal video, no na to som nemala odvahu. Ale byt na mieste toho uboheho dievcata nechcela by som aby na mna cumel cely svet
Nasa lutost jej aj tak nepomoze myslim ze sa aj tak nestyka s nikym inym ako s rodinou..
Viem, ze podobne maily su na to aby sa ludia zamysleli a vyvarovali rovnakych chyb, no ale efekt je podla mna casto nulovy: jednej polovici z toho pride zle a co najskor sa snazia na to zabudnut a ta druha polovica su taki tupci ze to s nimi ani nepohne...
Nechcem tymto urazat nikoho komu sa stalo nieco podobne, nikomu to nezelam...
Viem, ze podobne maily su na to aby sa ludia zamysleli a vyvarovali rovnakych chyb, no ale efekt je podla mna casto nulovy: jednej polovici z toho pride zle a co najskor sa snazia na to zabudnut a ta druha polovica su taki tupci ze to s nimi ani nepohne...
Nechcem tymto urazat nikoho komu sa stalo nieco podobne, nikomu to nezelam...
-
si.ska
Amateur
tak toto je silna kava...keby to bol len ojedinely pripad...kolko ludi nema to stastie vobec prezit...na jej mieste by som ale asi ani nebola rada ze zijem,mrtny obdiv..a este vacsi obdiv tomu xalanovi ze vobec sa este ukaze na svetle za to co spravil...alkohol nie je vyhovorka v ziadnom pripade,a v tomto uz vobec ne...aj ked urcite nechcel sposobit nieco taketo,ale predsa keby nesadol za volant.....
OMG ja som debil! ved som za to dostal aj K-, som si pomylil temy...a som dal prispevok do inej temy ako so mal par stran dozadu....ospravedlnujem sa vsetkym ktorych som vytocil takym nemiestnym prispevkom...nebolo to naschval..nejaky misclick...
a ten borec co mi dal k- sa mohol podpisat by som mu dal k+ za upozornenie. diky
a ten borec co mi dal k- sa mohol podpisat by som mu dal k+ za upozornenie. diky
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
in your world
Light Star
V takychto momentoch ked nieco take vidim si uvedomim aky om vlastne stastny clovek a naozaj nie je na mieste sa stazovat. Vtedy cokolvek co sa mi zda byt tazke a davam si otazku " preco prave ja " je smiesne. Naozaj treba si vazit vsetko co zivot ponuka a budovat aj zivot okolo seba. Nikdy nevieme kedy sa co skonci a zmeni.
-
dexter7007
Zablokovaný
obdivujem ju ze sa drzi na nohach.....Ked to vidim tak si uvedomim,ze aka je nasa mladez hlupa a ze sa zabija koli hocijakym pi*ov***....toto video by mali pustat nasej mladeziLub0$ napísal:
Je to strasne, pri pozerani videa a fotiek, mi prislo az tak zle "vo vnutri" proste dusevne zle.
pekne si to povedalJanta napísal:V takychto momentoch ked nieco take vidim si uvedomim aky om vlastne stastny clovek a naozaj nie je na mieste sa stazovat. Vtedy cokolvek co sa mi zda byt tazke a davam si otazku " preco prave ja " je smiesne. Naozaj treba si vazit vsetko co zivot ponuka a budovat aj zivot okolo seba. Nikdy nevieme kedy sa co skonci a zmeni.