Dlhé vlasy u chlapcov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nechavam rast do februara..som zvedavy co z toho bude...Aktualna dlzka 3 cm :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

JumperAL napísal:Ja teraz riesim dilemu, tak pls poardte ci nechat dlhsie vlasy alebo ostrihat. Viac menej sa mi hodi oboje a rychlo mi dorastu. Mavam kazdy den treningy, kde sa dost nabeham a spotim a potom , aby som si kazdy den umyval vlasy,co je o trava dost- ale da sa prezit. No ale trapiame, ze po rane mi casto stoja na vsetky svetove strany a je to des. :(
nechaj narast potom uz ani rano nebudu blbo stat ked budu dlhsie... ja som mal tiez taky problem ked som si nechaval a teraz maju nejakych 35-40cm a uz je rano pohoda :)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

ja mam 15-20 cm dlhe vlasi a neamm snimi problem :) len mne sa kus tocia taze obcas vyzeram jak keby som mal natacky :-D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

mne aj tak vzdy staly, ze jedna strana do boku a dohora a druha v pohode ale celkovo to vypadalo divne :D
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

Model napísal:CHALANI AKA JE TO DLZKA PODLA VAS v cm ???vid. obrazok :P
to co mas s tym typkom furt?
No a ked ide o tu dlzku,tak teraz mam o takych 10 viac ako na fotke...rozmyslam nad dredami.este neviem co dalej,mozno skratim do tej povodnej,co mam na avatare(ci ako to volate
:) )
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no každému chalanovi svedčí niečo iné... nemám problém ak má chalan dlhšie vlasy...
jeden chalan čo chodil na našu školu dlho mával krásne husté dlhé vlasy..mával to v cope...
a jedného dňa došiel normálne s vyholenou hlavnou..... aj mi lúto došlo, že kam dal také pekné vlásky... :(
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja sa otáčam väčšinou len po dlhovlasích chalanoch.samozrejme nie každému to ide. a niekedy je lepšie keď tie dlhé vlasy majú, ale musí to mať nejaký tvar.štýl metalistov moc nemusím,ich rovné dlhé vlasy.radšej keby tomu dali nejakú foremnosť :wink:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

2 spoluziaci mali dlhe vlasy,bolo to celkom cool...aj tak sa potom ostrihali :indian: :indian:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Poznám, nevadí mi. Niektorým sa to vyslovene hodí. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mam take vlasi ako srnec, ked tu dal tu fotku v teme "ukazete svoju fotku na fore?"

//tu je ten prispevok
http://www.hojko.com/post823323.html#823323
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Filipito napísal:ja mam take vlasi ako srnec, ked tu dal tu fotku v teme "ukazete svoju fotku na fore?"
Tak to nie sú veľmi dlhé vlasy ale neva :)
Ja mám dlhé vlasy (cca 40-50 cm) už nejaké 3-4 roky a vidím to tak, že v lete sa ostrihám, lebo už si to žiada zmenu aj keď viem, že potom to budem ľutovať. Hlavne sa bojím ako budem vyzerať kedže teraz už mám taký svoj štandard

/ Aha ok. A u vás má väčšina 0,1 cm? :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vesper ja som nepovedal ze mam neake dlhe vlasi ale nemam ako vacsina 0,1cm
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

metalisti

Príspevok od používateľa forgottten »

Pohybujem sa v spoločnosti, kde sú dlhé vlasy u chalanov úplne prirodzená a bežná vec. Ja sám mám trochu dlhšie, ale tiež nie veľmi (ak by sa mi tak neštiepali a neboli také riedke, tak by som si dal aj po prdelku...). Podľa mňa to môže vyzerať fajn. Záleží od konkrétneho človeka.

Vychádza z toho problémik: Ak máte v meste protipól (holé hlavy v maskáčoch a spol.), tak si vás možno začnú všímať a sem tam na vás dostanú chúťky ich topánky a päste....
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

Mne sa paci,ak ma chalan dlhe vlasy,ale iba ak sa o ne stara. Vtedy vyzera aj lepsie, ale ak tie vlasy nevyzeraju dobre,nema to podla mna zmysel. A samozrejme, nie kazdemu dlhe vlasy pristanu. Inak proti dlhym vlasom nemam nic :) Iba raz som videla chalana, ktory mal krasne dlhe vlasy, mal ich asi po zadok, cierne a leskle. :P
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no ja neviem, ja som asi niekde v strede medzi dlhymi a kratkymi.. niesu nejake extra dlhe, ale niesu ani nejake extra kratke :D

//dlhe podla vas?
Prílohy
zozadu
zozadu
spredu
spredu
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa VolD »

Medium : )
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

ja som mal dlhe vlasy pred rokom.. cca 10cm.. zdalo sa mi to dost dobre no ale potom ma to omrzelo, lebo starat som sa o ne moc nechcel uz.. mal som na ne nervy ked som sa kazdy den rano pozrel do zrkadla.. proste isli dole... teraz mam tak 3mm :) a som spokojny.. je to ovela lepsie..
Ashaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ashaan »

Ja mam teraz vlasy tak 17-20cm ale odrastam dalej aspon tych 40-50 cm a aj sa medzi dlhovlasymi ludmi pohybujem, takze je to premna bezne :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Ashaan napísal:Ja mam teraz vlasy tak 17-20cm ale odrastam dalej aspon tych 40-50 cm a aj sa medzi dlhovlasymi ludmi pohybujem, takze je to premna bezne :)
rovnako ako aj ja :D plno kamošov ma dlhe alebo dlhšie vlasy takže pohodka.. ale najdu sa aj taky typci čo povedia že "aha, emak" no a vtedy mam dosť :lol:
Ashaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ashaan »

Old Dirty Bastard napísal:rovnako ako aj ja :D plno kamošov ma dlhe alebo dlhšie vlasy takže pohodka.. ale najdu sa aj taky typci čo povedia že "aha, emak" no a vtedy mam dosť :lol:
Nj aj mne niekedy povedia, ze emak a to mam trochu dlhsie ako ty, podla tych foto sudim, ale ja nemam ani ofinu skratenu proste nic :) Ale oni uz teraz hovoria emak pomaly na kazdeho, kto neni hoper...
Napísať odpoveď