Dlhé vlasy u chlapcov
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechaj narast potom uz ani rano nebudu blbo stat ked budu dlhsie... ja som mal tiez taky problem ked som si nechaval a teraz maju nejakych 35-40cm a uz je rano pohodaJumperAL napísal:Ja teraz riesim dilemu, tak pls poardte ci nechat dlhsie vlasy alebo ostrihat. Viac menej sa mi hodi oboje a rychlo mi dorastu. Mavam kazdy den treningy, kde sa dost nabeham a spotim a potom , aby som si kazdy den umyval vlasy,co je o trava dost- ale da sa prezit. No ale trapiame, ze po rane mi casto stoja na vsetky svetove strany a je to des.
-
in your world
Light Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
ja mam take vlasi ako srnec, ked tu dal tu fotku v teme "ukazete svoju fotku na fore?"
//tu je ten prispevok
http://www.hojko.com/post823323.html#823323
//tu je ten prispevok
http://www.hojko.com/post823323.html#823323
-
Vesper
Professional
Tak to nie sú veľmi dlhé vlasy ale nevaFilipito napísal:ja mam take vlasi ako srnec, ked tu dal tu fotku v teme "ukazete svoju fotku na fore?"
Ja mám dlhé vlasy (cca 40-50 cm) už nejaké 3-4 roky a vidím to tak, že v lete sa ostrihám, lebo už si to žiada zmenu aj keď viem, že potom to budem ľutovať. Hlavne sa bojím ako budem vyzerať kedže teraz už mám taký svoj štandard
/ Aha ok. A u vás má väčšina 0,1 cm?
-
forgottten
Medium Star
metalisti
Pohybujem sa v spoločnosti, kde sú dlhé vlasy u chalanov úplne prirodzená a bežná vec. Ja sám mám trochu dlhšie, ale tiež nie veľmi (ak by sa mi tak neštiepali a neboli také riedke, tak by som si dal aj po prdelku...). Podľa mňa to môže vyzerať fajn. Záleží od konkrétneho človeka.
Vychádza z toho problémik: Ak máte v meste protipól (holé hlavy v maskáčoch a spol.), tak si vás možno začnú všímať a sem tam na vás dostanú chúťky ich topánky a päste....
Vychádza z toho problémik: Ak máte v meste protipól (holé hlavy v maskáčoch a spol.), tak si vás možno začnú všímať a sem tam na vás dostanú chúťky ich topánky a päste....
Mne sa paci,ak ma chalan dlhe vlasy,ale iba ak sa o ne stara. Vtedy vyzera aj lepsie, ale ak tie vlasy nevyzeraju dobre,nema to podla mna zmysel. A samozrejme, nie kazdemu dlhe vlasy pristanu. Inak proti dlhym vlasom nemam nic
Iba raz som videla chalana, ktory mal krasne dlhe vlasy, mal ich asi po zadok, cierne a leskle. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
Nj aj mne niekedy povedia, ze emak a to mam trochu dlhsie ako ty, podla tych foto sudim, ale ja nemam ani ofinu skratenu proste nicOld Dirty Bastard napísal:rovnako ako aj japlno kamošov ma dlhe alebo dlhšie vlasy takže pohodka.. ale najdu sa aj taky typci čo povedia že "aha, emak" no a vtedy mam dosť