EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ved tie EMO pravidla su parodia vole :D
cela henta pravidlova mania zacala pravidlami pre black metal, ktore boli inak tiez solidne LOLne :D
a EMO pravidla boli napisane ako presne opozitum k tym blackovym
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja, ja, ja som emo.. :lol: to je total je*o.. :D podľa mňa má nejaké poruchy osobnosti, lebo takto mladý človek vystupovať nemôže.. veď on mi pripadá, ako debil..(doslovne...)ale tak zase nie som psychiater.. napriek tomu si myslím, že je to dobrý .. :) .. ale tak všetci sme nejakí.. :lol: emo.. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to je video hehehe :D
totalne "vypatlany" chlapec
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

Hm...farbou smrti a smútku v niektorých ázijských krajinách je biela...žeby tam emáci používali bielu očnú ceruzu a nosili biele handry?
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Opak napísal:ten konrád je poriadny debilko...

http://www.bleskovky.sk/cl/15/239745/VI ... nr%E1d+emo
toho mi spominaj... ked sme boli v nitre na "MLADÝ TVORCA" , tak tam bol vystupovať... nieco spieval... taky fanklub co tam k nemu prisiel :D , najskvor skvolka a potom 12rocne deti... a este ked sme poculi ako sa dve 12 rocne deti stretli a s akym nadsenim si rozpravali ze ho videli a ze ho maju aj odfoteneho, tak som sa "chytal za hlavu" ...

spoluziak je tiez emo, alebo sa len tak tvari. lebo nechodi dorezany, nechodi smutny. celkom normalny chalan....

btw.. nvm ci to tu uz je spominane, ale niekde som pocul, ze nejaka baba si podrezala zili kvoli tomu, ze sa jej smiali ze je emo.... (tak toto ja uz nvm pochopit :? )...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

matoa napísal:spoluziak je tiez emo, alebo sa len tak tvari. lebo nechodi dorezany, nechodi smutny. celkom normalny chalan....
neviem odkial sa vzalo, ze emaci si maju rezat ruky omfg... niekto to niekte povedal, alebo spravil a uz sa to bere ako fakt a vypatlane decka si povedia aha, ano, este sa zacat rezat a som pravy emo... :roll:
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

to mas pravdu s tym rezanim...
ale niektorý to beru tak, že musia byt dorezaný, aby boli EMO...

btw, niekde som počul, že to rezanie je "znakom" gothic metalu..
tak ako to je :?: :?
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Viete co, mne je jedno co robia, pokial s tym neohrozuju druhych ludi. Aj ked v tych clankoch tu bolo viac krat napisane, ze to nema nic spolocne so sebaposkodzovanim, takze neviem o co niektorym z nich ide.
Poznam tiez jedneho, alebo sa aspon tak oblieka a tvari, ale je to normalny chalan.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ja som si asi týždeň písal s jednou babou, ktorá bola emo.. a tiež bola celkom v pohode.. aj keď skoro stále smutná, ale v pohode.. ale prestal som si s ňou písať.. takže neviem, ako je teraz.. :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

akurat ma kusok vytocila tato veta na konci tych dvoch clankov "Výzva Nového Času! Bojíte sa aj vy o vaše dieťa? Sú aj vaši kamaráti EMO? Ozvite sa! Pokúsime sa vám pomôcť! Píšte na: [email protected]." to by kua mohli dat ku kazdemu hudobnemu stylu je vase dieta hiphoper tak pravdepodobne droguje ... je punker tak pravdepodobne fetuje .... omg . Nieze by som teraz chcel nejako hajit emo, ale ta vyzva na konci je uplne od veci
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mozno len sefredaktorova dcera pouzila plechovku ako rezatko tak robi antikampan ...
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

K celku - EMO.

Podla mna iba dalsia manio-moda...

Ako ked tu pred nedavnom bol velmy slavny hip-hop, teraz prislo EMO. Co bude potom uz neviem...

Tipujem country alebo jazz :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zarobenie17 napísal:Tipujem country alebo jazz :D
Oboje beriem všetkými desiatimi :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ty co vyzeraju ako emaci-emacky ale niesu,sa volaju scene...ja napriklad uznavam tento styl paci sa mi hudba(ale nie kazda....napr.MCR moc nemusim)no a nemalujem sa noosim iba ofinu a postavene vlasy vzadu(take strapate)paci sa mi oblecenie v style emo.....ale ja niesom ten typ ze paci sa mi len jedno-......ja proste si dam na seba to co mi svedci a paci sa mi.......a hlavne niesom cisty emak(ak sa vobec mzem emakom nazvat)ja pocuvam aj metal(takmer vsetky druhy),pocuvam rock.....kde tu ak sa najde aj nejaka pop tak aj to.....ale malokedy.....inac poviem ze nepoznam ani jedneho emaka ci emacku ktora by sa rezala........ako partia chodime von a robime si ztoho srandu...medzi oblubene emo skupiny patria:ESCAPE THE FATE,PARAMORE,30 seconds to mars...a newiem kam zaradit avenged sevenfold-A7X....lebo ty su mojii the best......ale urcite niesom cisty emak a ano mam obcas debku ale to nieje z nejakeho stylu....na to musim mat dvovod....co sa tyka mojej povahy som trocha citlivejsi ako ostatny to je pravda...vzdy som bol iny...jedine co ma mrzi je to ze ked kracam tak po ulici zo psom pocujem blbe poznamky od okolia...mi nadavaju ale ja si ztoho nic nerobim...skor ma mrzi ked ide mama somnou a vidi to....lebo ju to trapy potom a to necem....milujem emo.....ale neni emo ako emo....niektory sa len hraju a pritom ocuvaju hip hop tam nekde za rohom...ale aj tak by som necel nikoho odcudzovat...ja sa nestaram do druhych ludi....kazdy mame iny vkus...takze neodsudzujte(hovorim do luftu ne vam :wink: ) som sa dobre rozpisal dakujem.....upravujem-emak som asi 5 rokov
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

dexter7007 napísal:...bla bla bla....
nechapem tomu ako mozte niektory napisat ze: NIEKTORY SA NATO HRAJU A ZA ROHOM POCUVAJU HIPHOP

je to proste - priklad: oblecenie - ktore si ,,privlastnila,, ista skupina presadzujuca urcity ,,styl,, - par rokov dozadu som nepocul nic take zeby pasiky, hviezdicky a pod boli emo - tym ze by som sa tak obliekal nemusim byt hned emo - a keby som si doma nasiel napriklad tricka ktore som si kupil 3 roky dozadu alebo aj teraz lebo sa mi take pacia (napr. pasikave) tak ich teraz nebud nosit aby som nebol emo kedze pocuvam trebarz hiphop ? ... kazdy sa oblecie tak ako chce - ci uz ako rappa, emo, metal, neutral ... a kazdy si aj co chce pocuva ... nic take ze sa hra (az na nejake vynimky no) ...

tak isto aj vlasy: to ze ma chalan vyholenu hlavu musi byt hned rapper (resp. skinhead), a ked ma dlhe musi byt metlak ? nemyslim si
Začiatok Konca
Professional
Professional

Hej, je to jedno, čo si kto oblečie.. hlavné je, čo máme v srdci.. :D (to vyznelo.. :lol: ) Ani ja nechápem, čo majú pásiky s emom.. pred nedávnom mi priateľka kúpila pásikavé tričko, biele s čiernymi pásikmi.. mne sa zapáčilo a tak ho nosievam.. Sem tam sa stane, že ho mám naraz aj s kanadami, trakmi, atď. a ešte mi nikto nepovedal, že som emo.. :D (nie nie som.. :D :D )
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ZitePunkom napísal:Hej, je to jedno, čo si kto oblečie.. hlavné je, čo máme v srdci.. :D (to vyznelo.. :lol: ) Ani ja nechápem, čo majú pásiky s emom.. pred nedávnom mi priateľka kúpila pásikavé tričko, biele s čiernymi pásikmi.. mne sa zapáčilo a tak ho nosievam.. Sem tam sa stane, že ho mám naraz aj s kanadami, trakmi, atď. a ešte mi nikto nepovedal, že som emo.. :D (nie nie som.. :D :D )
zdielam tvoj nazor....ale ja sa ratam ako emak lebo:1.tak vyzeram...2.pocuvam tu muziku(avsetok co satyka emo sa mi lubi...)...ma mrzi ze niektory ludia (tym teraz nemyslim teba)odsudzuju rozne styly...a preco???ako som uz pisal ved je to vec vkusu nie???......a nechapem preco spajate pasiky s emom....tu nejde o vzory na obleceni
Opak napísal:sory ak to tu už je...ani neviem jak som sa tam preklikal...že emo pravidlá... záluby "cutting my wrist"...bože kam to spejeme :cry:

http://pump.blogujem.cz/note/319/emo-pravidla.html
na tento link som sa bavil s inymi emakmi a nikto sa toho nedrzi je to bulsit.....to nekdo zo srandy vyprodukoval aby sme sa mohli "zabavat"
Začiatok Konca
Professional
Professional

Aj v texte číslo 1 aj v texte číslo 2 si trošku serieš do huby.. ľudia sa oddeľújú názormi, štýlom, oblečením.. Ja štýly neodsudzujem, ja ich len nechápem(niektoré).. Počiatky emo neboli až také zlé, ale dnešné emo je mainstreem a ide o to byť cool.. k tomu samozrejme patrí partia 13 ročných detsiek, ktoré sa tvária tvrdo a smutne, ako keby im celý svet ubližuje a po prípade sa ešte režú.. uznávať a podporovať takýto štýl u mňa nie je to, čo by som hľadal.. a skôr sa na nich smejem.. bohužiaľ..
Minule sme s priateľkou boli v jednom obchode a prišiel tam jeden emák.. pozeral si topánky strašne smutným pohľadom a ja som mal bohužiaľ problém sa nesmiať.. Je to hlúpe kvôli štýlu obetovať zdravý rozum.. :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

dexter je dalsi exemplar ktory podlahol ... bude tu teraz rozpisovat ze je tazky emak a ostatni to len beru ako trend... od kedy si zrazu presiel na emo ? od vcera ? vtedy nebudem mat na teba ani slovo keby si cely zivot bol emocionalne slabsi typ a bolo by normalne zeby si sa "zaradil ku svojim"
Napísať odpoveď