F.A. Premier league
To je celkom zaujimave tvrdenie, kedze hviezdny Manchester sa s nimi vytrapil az az a napokon vyhrali len ubohych 1:0Saq.utd napísal:myslim si ze aj halenar by "hviezdil" proti takemu superovi.
Zeby Halenar dokazal robit konkurenciu Ronaldovi, Rooneymu a Tevezovi
PS zboznujem tu neuveritelnu subjektivitu niektorych fanusikov Manchestru, taky lofas bol jasnym prikladom vidim ze si sa vybral v jeho slapajach
nebud trulokali520 napísal:To je celkom zaujimave tvrdenie, kedze hviezdny Manchester sa s nimi vytrapil az az a napokon vyhrali len ubohych 1:0
Zeby Halenar dokazal robit konkurenciu Ronaldovi, Rooneymu a Tevezovi![]()
PS zboznujem tu neuveritelnu subjektivitu niektorych fanusikov Manchestru, taky lofas bol jasnym prikladom vidim ze si sa vybral v jeho slapajach
pre teamy ako derby je hrat s manchestrom united ich finale majstrovstiev sveta.navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo...
ja zboznujem odbornikov typu jožko barmoš
Preco prave s Manchestrom? Co je to bohom vyvoleny tym? Dokonca ani historicky v Anglicku a z anglickych muzstiev v Europe na tom neni najlepsie (druhy po LiverpooleSag.utd napísal:pre teamy ako derby je hrat s manchestrom united ich finale majstrovstiev sveta.navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo...
A ani neni tomu "tak davno" asi pred 30 rokmi co Derby sa tiez podarilo vyhrat Anglicku ligu. Samozrejme sucasna situacia je uz o niecom inom ale Derby aj napriek tomu jak hraje teraz, nepatri az medzi taku spodinu anglickej ligy ze by boli uplne nadrzany z Fergusonovej jedenastky.
Ani v zapase s Manchestrom im o nic nejslo.Sag.utd napísal:navyse vo vcerajsom zapase o nic neslo...
Praveze podla mna ma prijatelnejsich superov. Chelsea to bude mat tazke s Boltonom lebo oni hraju este stale o zachranu a taketo muzstva su velmi neprijemne.Drago napísal: Ja to vidim s Reds zle nedobre, predsa len Chelsea ma len BOlton a Newcastle, co je hratelne, sice sa Newcastle zlepsil ale zato ManU s West Hamom
Na druhej strane Manchester caka posledny zapas uz zachraneny Wigan a ak sa nemylim tak Ferguson je velmi dobry kamarat s trenerom West hamu a ak sa pozreme na minulu sezonu ked West ham v poslednom kole musel vyhrat nad Manchestrom ktory uz mal titul v rukach na Old Trafforde, a zazracne vyhrali, tak dvakrat nepoviem ci ten zapas nebude dopredu dohodnuty, koniec koncov West hamu o nic uz nejde.
Zamyslal som sa nad tym ked som cital jeho prispevky zrejme by bolo asi najlepsie keby nam to on sam ozrejmil kto vlastne je.Drago napísal:kali, vsak Saq.utd je l0f4s3, to este nevies ? pouziva presne tie iste frazy atd ( mozno so mylim, ale skor nie )