MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tieto majstrovstvá idú dopadnúť asi zle pre nás.. Fandím Rusom a samorejme aj Slovákom ale nemyslím si že naši ukážu niečo extra :)
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

ja si nemyslim, ze dopadneme uplne zle... podla mna budu chciet nasi hraci dokazat, ze dobri slovenski hraci nie su len ti z NHL... verim v uspech...
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

teraz maju nasi hraci vacsiu motivaciu....a musime pri nich stat aj v dobrom aj v zlom GGGG
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

TAKTO BUDEM FANDIT SLOVAKOM A KED DAJU GOOOOL TAK BUDEM KRICAT JAK TEN KOMENTATOR :D SICE ANI JEDEN CO DALI GOLY NEHRA CO UZ

:)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Murder_Inc napísal:Akoze niekolko stranok pred tym mojim prispevkom boli skoro vsetci skepticky voci nasemu vyberu a teraz hľa, vsetci obhajuju slovensky vyber, aj ty, co som ti cital, ze kombinujes optimizmus s realitou a Rusov pasujes za favorita MS...ja som tiez povedal svoj nazor, ze kto bude hrat finale a kto o 3. miesto a ze napriek tomu aky mame vyber, budem fandit nasim, len sa snazim byt realistom a pravdupovediac nas tym dopadne asi tak ako v Lotyšsku.
Skôr duel Kanada - Rusko...
Ale v tom príspevku bolo, že samozrejme fandím našim...
A to, kto podľa teba víťazom bude a komu fandíš sa zhodovať nemusí...
A to, aký je výber? Jediné čo sa z toho dá vyňať je, že bez ohľadu na mužstvo, ktoré sa tam pošle im držať palce budem...už len preto, že je to team, ktorý som čisto teoreticky mohol formovať aj ja...
A zároveň to, prečo tak robím nie sú len nejaké predošlé úspechy, je to tá spomínaná vlajka...
A každý môže poraziť každého...to som už písal... ak mám ale zhodnotiť silu teamov na "papieri", tak sú favoriti spomínané mužstvá (inak ani nemôžem, neodohral sa predsa ani jeden zápas)...
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

julko šupler donese zlato
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Saq.utd napísal:julko šupler donese zlato
Aj ja verím na zázraky,ale toto je už príliš veľa.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

LordHaart napísal:ja si nemyslim, ze dopadneme uplne zle... podla mna budu chciet nasi hraci dokazat, ze dobri slovenski hraci nie su len ti z NHL... verim v uspech...
zdielam rovnaky nazor mas u mna :plus:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

a teraz kukam televizor a naše poje**** unavene a všemožne zranene hokejove priemerne hviezdy z nhl maju čas točit reklamy pre orange....
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Saq.utd napísal:a teraz kukam televizor a naše poje**** unavene a všemožne zranene hokejove priemerne hviezdy z nhl maju čas točit reklamy pre orange....
neboj sa keby ze ti zaplatia jak im ,tak a jty by si tocil :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

tego2000 napísal:neboj sa keby ze ti zaplatia jak im ,tak a jty by si tocil :)
keby som mal take penaze jak oni tak si tocim na cicine všetky ženy sveta
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Saq.utd napísal:a teraz kukam televizor a naše poje**** unavene a všemožne zranene hokejove priemerne hviezdy z nhl maju čas točit reklamy pre orange....
neboj sa tocili to v lete ked je volno
ked odohras 82 zapasov a nebudes unaveny tak potom povedz ze su to poje**** unavene hok. hviezdy
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

Na jednej strane ma mrzi ze to dopadlo tak ako to dopadlo, na druhej vsak chapem aj ich, slovenska hokejova reprezentacia im nema co ponuknut, a zasa taki patrioti su neni, co je len ich vec, ale bolo by pekne keby prisli. A na tretej (!) strane treba aj poznamenat, ze nie je pre nikoho v NHL jednoduche uvolnit sa na MS, aj ked podla mna by to mala NHL v spojeni s NHLPA a IIHF riesit, lebo sa o tom diskutuje kazdy rok, a kazdy rok je znovu okolo toho humbuk. Mam pocit, ze nemoze byt zasa az taky problem najst niekde dieru, kam by sa umiestnili majstrovstva. Ved NHL ma cele leto, ake-take volno, tak by som povedal ze by to tam mohli nejako popresuvat aby to vychadzalo, zaroven by mohli uvolnovat hracov na MS. Moj nazor.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

gandus napísal:Na jednej strane ma mrzi ze to dopadlo tak ako to dopadlo, na druhej vsak chapem aj ich, slovenska hokejova reprezentacia im nema co ponuknut, a zasa taki patrioti su neni, co je len ich vec, ale bolo by pekne keby prisli. A na tretej (!) strane treba aj poznamenat, ze nie je pre nikoho v NHL jednoduche uvolnit sa na MS, aj ked podla mna by to mala NHL v spojeni s NHLPA a IIHF riesit, lebo sa o tom diskutuje kazdy rok, a kazdy rok je znovu okolo toho humbuk. Mam pocit, ze nemoze byt zasa az taky problem najst niekde dieru, kam by sa umiestnili majstrovstva. Ved NHL ma cele leto, ake-take volno, tak by som povedal ze by to tam mohli nejako popresuvat aby to vychadzalo, zaroven by mohli uvolnovat hracov na MS. Moj nazor.
a podla mna je uplne zbytocne hrat kazdy rok MS v hokeji
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tie reklamy sa tocia este v lete, teda este minuly rok :!: :!: :!:
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Saq.utd napísal:a podla mna je uplne zbytocne hrat kazdy rok MS v hokeji
a preco si to ako myslis? :roll:
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Aj podla mna by sa mohli MS v hokeji hrat aspon kazdy druhy rok, alebo kazdy stvrty...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Murder_Inc napísal:Aj podla mna by sa mohli MS v hokeji hrat aspon kazdy druhy rok, alebo kazdy stvrty...
Každý štvrtý? To by sa musela potom vymyslieť nejaká iná súťaže pre reprezentácie. Inak podľa mňa, je dobré, že sú MS každý rok. Vo futbale sú MS aj ME ktoré sa striedajú každé 2 roky. V hokeji to nie je možné, kedže mimo Európy je len USA a Kanada. A ak si to napísal kvôli tomu, aká bude tieto MS zostava Slovenska, tak ide o to vychovávať mladé talenty ktoré potom pôjdu do zámoria. Slovensko nemusí urobiť úspech len s hráčmi z NHL. Teraz majú ostatní hráči veľkú šancu ukázať sa. Slovensko už teraz mnohí odpisujú len kvôli zostave. Keď chalani zabojujú, tak sa dostaví aj výsledok.

(K tým hráčom z NHL. Pozrite sa aký tým sme mali na OH v Turíne. Hrali sme skvele, jednoznačne prvé miesto v skupine, potom narazíme na Čechov ktorí len tak-tak postúpili zo skupiny a mohli sme ísť domov.)
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

radek21 napísal:Každý štvrtý? To by sa musela potom vymyslieť nejaká iná súťaže pre reprezentácie. Inak podľa mňa, je dobré, že sú MS každý rok. Vo futbale sú MS aj ME ktoré sa striedajú každé 2 roky. V hokeji to nie je možné, kedže mimo Európy je len USA a Kanada. A ak si to napísal kvôli tomu, aká bude tieto MS zostava Slovenska, tak ide o to vychovávať mladé talenty ktoré potom pôjdu do zámoria. Slovensko nemusí urobiť úspech len s hráčmi z NHL. Teraz majú ostatní hráči veľkú šancu ukázať sa. Slovensko už teraz mnohí odpisujú len kvôli zostave. Keď chalani zabojujú, tak sa dostaví aj výsledok.

(K tým hráčom z NHL. Pozrite sa aký tým sme mali na OH v Turíne. Hrali sme skvele, jednoznačne prvé miesto v skupine, potom narazíme na Čechov ktorí len tak-tak postúpili zo skupiny a mohli sme ísť domov.)
MS vo futbale su kazde styri roky, tak preco nie aj v hokeji, aspon by to bolo o to cennejsie a vsetci by si to vazili viac...priznajme, ze svetovy pohar v hokeji ma lepsi zvuk ako MS...Nie je to len kvoli tomu tymu, sak aky tym mame, taky mame, ja ich nezatracujem...no tak na tych OH v Turine som az plakal, tak mi bolo nasich luto :cry:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Murder_Inc napísal:MS vo futbale su kazde styri roky, tak preco nie aj v hokeji, aspon by to bolo o to cennejsie a vsetci by si to vazili viac...priznajme, ze svetovy pohar v hokeji ma lepsi zvuk ako MS...Nie je to len kvoli tomu tymu, sak aky tym mame, taky mame, ja ich nezatracujem...no tak na tych OH v Turine som az plakal, tak mi bolo nasich luto :cry:
Áno MS sú každé 4 roky, lenže každé 4 roky sú aj Majstrovstvá Európy. MS a za dva roky ME a za ďalšie 2 zasa MS a takto sa to stále točí. Každé 4 roky MS v hokeji, no neviem neviem.
Napísať odpoveď