Vlastný názor

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fuler13
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fuler13 »

Niekto mudry raz povedal: Ak chceš byť múdrym, nauč sa rozumne spytovať, pozorne počúvať, pokojne odpovedať, a keď nemáš čo povedať, bud radsej ticho :wink:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

na jednom fóre má uživateľ (nepamätám si nick) úžasný podpis: "nevrav vždy všetko, čo vieš, ale vždy sa snaž, aby si vedel všetko, o čom sa hovorí"
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

SRneC napísal:kym si decko tak to moze byt v tvoj prospech ..dusevna flexibilita :) je to lepsie ako si prehnanym budovanim nazorov na kazdu temu niekedy neskor nakakat do ust
kamoško ale ja mam 18 a to je uuz myslim si ze rozdiel od detskych veci
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

starovekí skeptici - 3 základné otázky:
1. aké sú veci? nepoznateľné
2. aký postoj k nim zaujať? žiadny
3. čo mi to prinesie? pokoj

tak aj tak sa dá :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Kaonashi napísal:starovekí skeptici - 3 základné otázky:
1. aké sú veci? nepoznateľné
2. aký postoj k nim zaujať? žiadny
3. čo mi to prinesie? pokoj
Skôr podstata vecí a zdržiavanie sa hodnotení, pretože tak chceli pri možných protichodných vysvetleniach dosiahnuť ataraxiu...
Keďže už toto je postojom, skôr je to len odmietanie úsudkov o nepoznateľnom svete...
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

P41NK1LL3R napísal:Skôr podstata vecí a zdržiavanie sa hodnotení, pretože tak chceli pri možných protichodných vysvetleniach dosiahnuť ataraxiu...
Keďže už toto je postojom, skôr je to len odmietanie úsudkov o nepoznateľnom svete...
Len si zopakoval to, čo som už povedal...ale OK, trochu si to rozviedol.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

dekarbon : čítaj, čítaj a zasa čítaj. Sleduj dianie vo svete ako aj na Slovensku, vzdelávaj sa, čítaj si zaujímavosti, čítaj si materiály ktoré sa týkajú oblasti tvojho záujmu. Získaš väčší všeobecný prehľad, slovnú zásobu, budeš sa vedieť vyjadriť k diskutovaným témam, resp. sám otvoriť debatu na tému ktorá je aktuálna. A čo to má spoločné s názorom? Má, neskôr pochopíš ako.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:dekarbon : čítaj, čítaj a zasa čítaj. Sleduj dianie vo svete ako aj na Slovensku, vzdelávaj sa, čítaj si zaujímavosti, čítaj si materiály ktoré sa týkajú oblasti tvojho záujmu. Získaš väčší všeobecný prehľad, slovnú zásobu, budeš sa vedieť vyjadriť k diskutovaným témam, resp. sám otvoriť debatu na tému ktorá je aktuálna. A čo to má spoločné s názorom? Má, neskôr pochopíš ako.
pokial ma problem sa vyjadrit ohladne LVP ako spominal tak bohate staci zeby cital tuto sekciu...sa tu uz rozobralo vsetko
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep: Pokiaľ som si všimol dobre, on mal namysli názor všeobecne. Čo sa týka LVP, áno súhlasím s tebou, že z týchto tém by si mohol odniesť mnohé.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Kaonashi napísal:Len si zopakoval to, čo som už povedal...ale OK, trochu si to rozviedol.
Skôr som narážal na to, že už samotné "odmietanie postoja" je postojom, ku ktorému ich viedlo práve dianie, čiže by som radšej použil úsudky o tom, čo ku celému skepticizmu viedlo... lebo ataraxia je tiež cieľom vyplývajúcim z postoja... :wink:
Napísať odpoveď