ja som mal instalnutú ultimate asi 1 týžden.. prvé s čím som sa stretol musel som posťahovať nové drivery ale to bolo jasné.. pak ma kus naštvalo že sa nedal nájsť ovládač ku klávesnici.. tak som si povedal že aj tak som používal z tých veľa tlačítok len tri namiesto ctrl+c,v,x a pak ešte občas tlačítka na ovladanie prehrávača.. som si povedal ved kludne budem aj bez toho..bloodko napísal:romerot, lenze plno ludi je takych, ze ju vyskusaju na par minut a hned nadavaju. Hlavne co som pocul boli staznosti na to potvrdzovanie pri instalovani ci pri com to je, ale to sa da vypnut atd... Ludia si vzdy najdu dovod na kritizovanie.
druhý problém nastal ked som nainštaloval nero7.. nedalo sa error v registroch.. šak nevadí som si povedal budem používať dačo iné aj tak moc nenapalujem radšej kúpim další disk.. no najväčší problém nastal ked som nainštaloval orig. steam idem si zahrať css a sekačka jak riť..lagy.. sa to nedao hrať.. v tom momente šla preč..
ale to bude skôr tým že mám 1GB ram... nevravím že vistu nebudem v budúcnosti používať ale zatím som pri xp- dark edition v.6